Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

canım bu testleri ne zaman yaptırdın adetin 2. günü filanmı?
Regl üçüncü günü canım

demir anemisisin ama demir ilacı kullanman lazım demir hiç kalmamış vucudunda
Ay demi ya biliyordum zaten Türk kahvesi kaşık kaşık yiyorum o zaman anlıyorum zaten demir eksikliğim olduğunu gebelikte önemli mi canım ?

Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bu bir yıl içinde özel devlet gitmediğim doktor kalmadı benimde yumurtalarımda hiçbir sıkıntı yoktu büyğmesi sayısı çalışması çok iyi dendi pcos mu var acaba diye kendim söyledim en son bi dra. Evet ama çok da önemli değil dedi folik asit yazdı gönderdi. Sonra ki doktorların da hepsi pcosum var dedim yine hiçbir şey yapılmadı her seferinde folik asit yazdılar gönderdiler. En son adana da devlette çok iyi bir doktor bulmuştum ailem adanada ben gurbetteyim buraya gelin geldim. Adanaya gideceğim zaman o doktor için sürekli randevu kovaladım ki buldum şükür. Ulturasyonla muayene etti herşey çok iyi yumurtalıklarda bir problem yok dedi hocam pcos olduğumu düşünüyorum dedim böyle anlattığım gibi anlattım ama adet gecikmem vs bişeyimin de olmadığını söyledim. Evet yumurtan çatlamıyor olabilir inositol ve folik asit karışımı bir ilaç vereceğim tüplerinde yada eşinde bir sıkıntı yoksa bu ilaçla 2 ay içinde hamile kalırsın dedi. İnositolu yazdığında adet tarihime 1 hafta vardı zaten kullanmaya başladım adet gördüm adanadan döndüm ilaca devam ettim adetim bitti o ay yumurtam çatladı ve dediği gibi 2 ay sürmeden ilk ayda hamile kaldım şükür. Ben pcos olan yumurtası çatlamayan herkese şiddetle inositolu tavsiye ediyorum. Hep diyorum madem yumurtam çatlamıyordu diğer doktorlar inositol verseydi belki daha önce hamile kalmıştım. Sizden de o doktordan da Allah bin kere razı olsun o vesile oldu diyorum. Bence düzenli olarak inositolu kullan. Hatta özelden nasıl kullanacağını da yazarım istersen. Zararı yok içinde folik asitte var dene 2 ay zaten hsg de çekilmişsin. Bana hamile kalmazsam artık sonrasında hsg çektirmemi eşiminde testlerini vermesini söyledi. Bin şükür gerek kalmadı

İnşallah canım benim bu sabah test yapmadım zor tuttum kendimi mümkünse adet gecikmesini bekleyeceğim kendimi tutabilirsem sen nasılsın bebiş nasıll
Valla bence de en ennn mantıklısı gecikme beklemek boşa stres çünkü diğer türlüsü iyiyiz teyzesi önce kesesini gördük pazartesi günü de kalp atışını duyduk. Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallah. Hamileliğim baya zor geçiyor benim ya sürekli olarak kasık ve bel ağrım var bacağıma kadar vuruyor bulantılar yorgunluklar vs vs geçinip gidiyoruz

Canım ya süreçlerimiz o kadar benziyor ki benim sadece hsg önce çekildi inşallah bende inositol ile gebe kalırım benimde regl gecikmem fln olmaz çok şükür her ay düzenli olurum regl sadece kist olursa değişiyor o kadar o yüzden hamdolsun ki ileri derece pcos değilim henüz ilerlemeden inositole devam edicem bırakmıycam gebe kalana kadar çünkü benimde yumurtlarım büyüyo fakat çatlamıyo inşallah bu faydalı olur özelden yazarmısın canım nasıl kullandığını

canım çatlamadıgını nasıl anlıyorsunuz?

İnşallah sanada şifa olur güzelim

canım çatlamadıgını nasıl anlıyorsunuz?
Uzun bir süre deniyoruz hiç bir problem yok yumurtlama oluyo evet regl de oluyo ama gebelik oluşmuyo ben mesela ovitrelle iğne vurulmama rağmen yumurtam çatlamıyo ultrasonda da gözüküyor zaten canım çatlamamış yumurtların oluyo kimi hastalara dozu artırılıp vuruluyormuş iğne çatlasın diye dşn doktora dedim yok olmaz diyo bi çatlamazsa bi de çatlar diyo dalga geçer gibi işmişiz şansa kalmış anlayacağın pcos olan hastalar veya yumurtlama çatlama problemi yaşayanlar için de en iyi ilaç inositol müş bende o sebeple kullanmaya başladım bu ay
yazdırıcagın doktora gebe kalmak istediğinide belirt güzel bir takviye verir bence benim kullandıgım yok malesef canım
Tamam canım söyleyip yazdırayım mutlaka teşekkür ederim iyi ki varsınız

Sende iyiki varsın canım benimm rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayı inşallah

Sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah

Bat A kaç gün kala kan testi verdiniz

Canım kan sonuçlarına baktım lh fshdan yüksekse pcos diyorlar sende iki katı muhtemelen pcos var
Anladm canım inşallah gebeliğe engel değildir çok üzülüyorum gün geçtikçe imkansızlaşıyo gibi bir senedir verdiğim tüm kanlara baktım hep lh fsh tan yüksekmiş ama ilk kez bu ay ultrasona göre pcos dendi

Canım valla ben şaşırdım hatta yani iç çamaşırımda bildiğin sümük gibi akıntım vardı araştırdığımda gebelik mukusu yazıyordu
Canım benim ilişkiden ve yumurtlamamdan tam 6 gün gecti benim normalde kurulugum olurdu şimdi ise beyaz kremsi bazen sulu özellikle ilişki esnasında beyaz akıntı geliyor şuan sol kasığımda batma var ve iştahım açıldı sence var mıdır 9 aydır deniyoruz ilk defa bu iştah artmasını ve akıntıya yaşıyorum

Merhaba birsey sormak istiyorum afedersiniz ama taharetlenmede peçeteye yumurta akına gibi ama kırmızı renk akıntı geldi 2 gün sadece 2 kez,sonrasında ise kahverengi lekelenmem oldu yine 2 gün ama çok az,sag ve sol kasiklarımda da ara ara batmalar oluyor,yumurtlama olabilir mi acaba,çünkü pkos var emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…