Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Birde yerleşmeden şüphelenip test yapmıştım awox marka erken gebelik ama ondada beyaz çizgi çıktı

Çok ilginç ya bu doktorlar bunu Bile yeni söylüyorlar. Hiç endişe etme canım pcos gebeliğe tabii ki engel değil

canım kremsi akıntı progestron hormonunun artmasından dolayı geliyor rahmin hamileliğe hazırlık yaptıgı için kremsi akıntı gelir .Ama bu tek başına hamilelik denmez cünkü adet olmadan öncede progeston hormonu artar rahim hamileliğe hazırlanır ama döllenme olmadıgı için sonrasında adet kanaması olur . daha Dpo 6 dasın bebek yerleşme süresi dpo 6-10 arasında gerçekleşiyor eger yerleşme olmazsa zaten progestan düşüyor . oyüzden beklemen lazım süreç daha devam ediyor

Yumurtlama da genelde kırmızı renk akıntı olmuyor yerleşme de oluyor diye biliyorum canım ama

Önceklikle bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah normalde benim adetlerim çok sancılı geçer 1 hafta 10 gün önceden başlar nerdeyse ama bu ay hiç sancım olmadı 31 agustosta adet oldum ama yarım gün kanama geldi sonrası hep kahverengi ve kısa sürdü 2 gün önce kan verdim 2.0 çıktı acaba bu adetmiydi yoksa yerleşmemi anlamadım bu ay bi değisik oldu

Amin inşallah canımGelen kanama pıhtılı şekilde geldiyse adet olmuşsunuzdur. Ama az ve açık renkli geldiyse yerleşme kanaması olabilir canım

Merhaba canlar Yazdıklarınızı tek tek okudum. Öncelikle bebiş haberi alanlara Rabbim sağlıkla kuçağınıza almayı nasip etsin Daha bebek bekleyenlere de Rabbim sabır ve hayırlısını versin.

Kızlar, ben de uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum ama yazmaya cesaret edememiştim. Bana 2 sene olacak evleneli, bebek istemeye ise yeni sayılırım diyebilirim. Ocak ayında başladık ama araya çok şeyler girdi. Guatrım yüksekti, sonra düştü derken tam “sağlıklıyım” dedim, bu kez eşimin sperm kalitesi düşük çıktı (7.4mil) ve hareketlilikte düşük. Mayıs ayında öğrenmiştik, şu an 3 aydır ilaç kullanıyor. O süre içinde denemeye devam ettik.

Umudumu kaybetmedim ama gerçekten yoruldum… Nasıl bir his olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz eminim. Hepimiz o gebelik testinde iki çizgiyi görmeyi bekliyoruz ve o iki çizgi belki de dünyada aldığımız en güzel haber olacak inşallah

Kızlar bu ay ben iki kere yumurtlama gördüm. Birincisinde LH yüksekken yakaladım (Digital clearblue Ovulasyon testiyle) ama şeffaf akıntı olmadı, yine de değerlendirdim. Adetimi beklerken tekrar mukus kıvamı geldi ama hamilelik değilmiş, meğer tekrar yumurtlama olmuş. Doktor normal dedi. Şu an 13 DPO’dayım, adetim hâlâ gelmedi. Emin olmak için biraz daha bekleyeceğim. 3 gün önce test yapmıştım ama negatifti.

Canım bugün yine dene istersen. Test yapmaktan çekinme korkma fazla stres yaptığımız için de bu süreç kesinlikle uzuyor kesinlikle böyle düşünüyorum. Ben kan testinde negatifi görmeme rağmen erken gebelik testi denemeye devam etmiştim sevinçle eşim bile yapma artık diyordu

Adet sancısına benzeyen kramplarım oluyor oturunca belim ve kasiklarim agriyor ama uzaninca geciyor, sızı gibi gelip geçiyor. Sonra “zaten adet olacağım” diyorum.

Amin inşallah canımGelen kanama pıhtılı şekilde geldiyse adet olmuşsunuzdur. Ama az ve açık renkli geldiyse yerleşme kanaması olabilir canım
Az geldi pıhtı yoktu ama 2 gün önce kan verdim negatif çıktı. Normalde adetten önce olan ağrılarım benim şimdi olmaya başladı kasık ve bel ağrım var bu aydan birsey anlamadım

Kullanıyorum canım başladım bu ay inşallah faydası olur
Bana da pcos görüntüsü var dedi doktor ultrason da pcos gebeliğe engel değil Sadece biraz süre uzayabiliyo bı tane evladım var şimdi ikinciyi istiyorum 14 aydır deniyoruz ama maalesef gebelik elde edemedim. Bu ay âdetim 7 gün gecikti umut vardı içimde bugün âdet oldum umudum tükendi gene inşallah burda bekleyip de annelik hayalini kuran herkese nasip olur bu güzel duygulari yaşamak

Amin canım inşallah inşallah bizlere de nasip olur en kısa zamanda ilk gebeliğin doğal yolla mı oldu canım yoksa doktor kontrolüyle mi

Merhaba, ovulasyon testi yapiyor muydunuz acaba? Onda pik ve sonrasinda siliklesme goruyor muydunuz? Yumurta catlamasa da bu testlerde pik cikiyor mu onu anlamaya calisiyorum; bizde de sorun yok deniyor ama 8 ay oldu anlamadim

Merhaba yumurtanin catlamadigini nerden anliyorsunuz doktor mu soyluyor acaba?

Merhaba yumurtanin catlamadigini nerden anliyorsunuz doktor mu soyluyor acaba?
Canım her ay regl oluyorum evet zaten çatlamasa da regl olurmuş ultrasonla bakıldı çatlamamış yumurtlar gördü bide pcos dedi iğne ile denediğimde de çatlamam olmuyor kiste dönüyor dozu artırın dedim olmaz dedi pcoslulara en iyi gelen ilaç da inositol müş yumurtası çatlamayan arkadaşlar kullanmış gebelik elde edenler var inşallah bana da nasip olur yumurtam güzel büyüyor fakat gebelik olmuyo hsg de temiz çıktı şükür yani geriye bi tek o ihtimal kaldı doktor da inositol dedi öyle canım senin çatlıyor ama olmuyo mu doktorun ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…