Bana doktor bu detayda bir şey söylemedi, o yüzden acaba dedim çatlamıyor olabilir mi. Doktor amh tiroit baktı, amh 3.01 ama yaşım 35-36. ultrason görüntüsü de iyi; 6-8 ay deneyin olmazsa gelin hsg çekelim; işiniz de sperm testi versin dedi. Şu an 8. Aydayım; bat 17 eylül. Ovülasyon testinde piki 30 ağustosta görmüştüm, benim döngüm 32 gün düzenli, neden olmuyor çözemedim. Çok kafama takıyorum ondan mı acaba diyorum.Canım her ay regl oluyorum evet zaten çatlamasa da regl olurmuş ultrasonla bakıldı çatlamamış yumurtlar gördü bide pcos dedi iğne ile denediğimde de çatlamam olmuyor kiste dönüyor dozu artırın dedim olmaz dedi pcoslulara en iyi gelen ilaç da inositol müş yumurtası çatlamayan arkadaşlar kullanmış gebelik elde edenler var inşallah bana da nasip olur yumurtam güzel büyüyor fakat gebelik olmuyo hsg de temiz çıktı şükür yani geriye bi tek o ihtimal kaldı doktor da inositol dedi öyle canım senin çatlıyor ama olmuyo mu doktorun ne dedi
Canımsın Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin benimde yaşım 22 bir senedir deniyoruz bizde olmuyor bende çok takıyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama işte olduğu kadar inşallah en yakın zamanda olur ovulasyonla çatlama gördün mü canımBana doktor bu detayda bir şey söylemedi, o yüzden acaba dedim çatlamıyor olabilir mi. Doktor amh tiroit baktı, amh 3.01 ama yaşım 35-36. ultrason görüntüsü de iyi; 6-8 ay deneyin olmazsa gelin hsg çekelim; işiniz de sperm testi versin dedi. Şu an 8. Aydayım; bat 17 eylül. Ovülasyon testinde piki 30 ağustosta görmüştüm, benim döngüm 32 gün düzenli, neden olmuyor çözemedim. Çok kafama takıyorum ondan mı acaba diyorum.
İnşallah hayırlısı ile sizin de güzel haberlerinizi alalım, dua edeceğiminositol hemen ise yarasin
Amin insallahCanımsın Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin benimde yaşım 22 bir senedir deniyoruz bizde olmuyor bende çok takıyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama işte olduğu kadar inşallah en yakın zamanda olur ovulasyonla çatlama gördün mü canım
Benim de yüksek öyle olunca gebe kalma ihtimali zır mu oluyor pazartesi infetilite bölümüne gideceğim oraya yönlendirildimCanım kan sonuçlarına baktım lh fshdan yüksekse pcos diyorlar sende iki katı muhtemelen pcos var
Ayy inşallah yakalamışsındır canım ya Rabbim gönlüne göre versin bende regl bitsin başlıycam ovulasyona bu ay bol bol havuç da yiycem inşallah faydası olur canımAmin insallahEveet 1 gun pik oldu ertesi gun siliklesmeye basladi, pik öncesi pik ve sonrasını 3 gün değerlendirdik. bugun de ovulasyon yaptim cok cok silikti. Hayırlısı inşallah
İnşallaah güzel haber olursa vereceğim, ben de senin güzel haberlerini bekliyorumAyy inşallah yakalamışsındır canım ya Rabbim gönlüne göre versin bende regl bitsin başlıycam ovulasyona bu ay bol bol havuç da yiycem inşallah faydası olur canım
İnşallah canımİnşallaah güzel haber olursa vereceğim, ben de senin güzel haberlerini bekliyorum
Ovulasyonda pik ve silikleşme görüyormusunuz?Canım her ay regl oluyorum evet zaten çatlamasa da regl olurmuş ultrasonla bakıldı çatlamamış yumurtlar gördü bide pcos dedi iğne ile denediğimde de çatlamam olmuyor kiste dönüyor dozu artırın dedim olmaz dedi pcoslulara en iyi gelen ilaç da inositol müş yumurtası çatlamayan arkadaşlar kullanmış gebelik elde edenler var inşallah bana da nasip olur yumurtam güzel büyüyor fakat gebelik olmuyo hsg de temiz çıktı şükür yani geriye bi tek o ihtimal kaldı doktor da inositol dedi öyle canım senin çatlıyor ama olmuyo mu doktorun ne dedi
Ovulasyon bu ay yapıcam canım bi iki kere yaptım ama olmadı gebelik bu ay ek vitaminler bide gynosed jel deneyeceğim için kullanmak istedimOvulasyonda pik ve silikleşme görüyormusunuz?
O jel ne icin ilk kez duydumOvulasyon bu ay yapıcam canım bi iki kere yaptım ama olmadı gebelik bu ay ek vitaminler bide gynosed jel deneyeceğim için kullanmak istedim
Bende ilk kez deniycem canım ovulasyonla talip edip yumurtlama olan günlerde ilişkiye girerken vajina içine sıkılan bi jel kaliteli sperme yapışıp yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş çok gebe kalan var onunla bende bi denemek istedim ama normal ilişkilerde değil sadece yumurtlama günlerinde kullanılıyorO jel ne icin ilk kez duydum
Canım bir kez denedim sadece ama pcos olduğu için sürekli ikinci çizgi de koyu çıkıyordu bir daha da denemedimMerhaba, ovulasyon testi yapiyor muydunuz acaba? Onda pik ve sonrasinda siliklesme goruyor muydunuz? Yumurta catlamasa da bu testlerde pik cikiyor mu onu anlamaya calisiyorum; bizde de sorun yok deniyor ama 8 ay oldu anlamadim
Dpo 6 dayım test yapsam cıkarmı acabaCanım bir kez denedim sadece ama pcos olduğu için sürekli ikinci çizgi de koyu çıkıyordu bir daha da denemedim
Benim dpo 10 da değerim 6 çıktı canım nooo aslaaaa yapmaDpo 6 dayım test yapsam cıkarmı acaba
Bide bayıl istersen ferihaDpo 6 dayım test yapsam cıkarmı acaba
HahahahBide bayıl istersen ferihabenim dpo 16 çıkmıştıı hatırlaaa
Ay nasıl sabredicem benBenim dpo 10 da değerim 6 çıktı canım nooo aslaaaa yapma
Canım arkadaşımmm dpo 8 olcaz hyırlısıyla bakalımSeninle beraber gün sayıyorum inan kii
Az kaldı güzelim hayırlı haberler alacaz İnşallahhCanım arkadaşımmm dpo 8 olcaz hyırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?