Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Bana doktor bu detayda bir şey söylemedi, o yüzden acaba dedim çatlamıyor olabilir mi. Doktor amh tiroit baktı, amh 3.01 ama yaşım 35-36. ultrason görüntüsü de iyi; 6-8 ay deneyin olmazsa gelin hsg çekelim; işiniz de sperm testi versin dedi. Şu an 8. Aydayım; bat 17 eylül. Ovülasyon testinde piki 30 ağustosta görmüştüm, benim döngüm 32 gün düzenli, neden olmuyor çözemedim. Çok kafama takıyorum ondan mı acaba diyorum.

İnşallah hayırlısı ile sizin de güzel haberlerinizi alalım, dua edeceğim inositol hemen ise yarasin

Canımsın Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin benimde yaşım 22 bir senedir deniyoruz bizde olmuyor bende çok takıyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama işte olduğu kadar inşallah en yakın zamanda olur ovulasyonla çatlama gördün mü canım

Amin insallah Eveet 1 gun pik oldu ertesi gun siliklesmeye basladi, pik öncesi pik ve sonrasını 3 gün değerlendirdik. bugun de ovulasyon yaptim cok cok silikti. Hayırlısı inşallah

Amin insallah Eveet 1 gun pik oldu ertesi gun siliklesmeye basladi, pik öncesi pik ve sonrasını 3 gün değerlendirdik. bugun de ovulasyon yaptim cok cok silikti. Hayırlısı inşallah
Ayy inşallah yakalamışsındır canım ya Rabbim gönlüne göre versin bende regl bitsin başlıycam ovulasyona bu ay bol bol havuç da yiycem inşallah faydası olur canım

Ovulasyonda pik ve silikleşme görüyormusunuz?

O jel ne icin ilk kez duydum
Bende ilk kez deniycem canım ovulasyonla talip edip yumurtlama olan günlerde ilişkiye girerken vajina içine sıkılan bi jel kaliteli sperme yapışıp yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyormuş çok gebe kalan var onunla bende bi denemek istedim ama normal ilişkilerde değil sadece yumurtlama günlerinde kullanılıyor

Merhaba, ovulasyon testi yapiyor muydunuz acaba? Onda pik ve sonrasinda siliklesme goruyor muydunuz? Yumurta catlamasa da bu testlerde pik cikiyor mu onu anlamaya calisiyorum; bizde de sorun yok deniyor ama 8 ay oldu anlamadim
Canım bir kez denedim sadece ama pcos olduğu için sürekli ikinci çizgi de koyu çıkıyordu bir daha da denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…