Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Yaaaa sizi yeriiiiimmm kalp atışını duydun sonundaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım inşallah inşallah bizlere de nasip olur en kısa zamanda ilk gebeliğin doğal yolla mı oldu canım yoksa doktor kontrolüyle mi
Doğal yolla oldu hiç umudum Yokken aklımdan hamileliği çıkarmıştım tamamen akışına bırakmıştım biraz da çok kafaya takmaktan mi olmuyo bilmiyorum

İlacın adı mi inositol canım

Bende de pcos var doktor infolic combi verdi bir ay düzenli kullandım ama inositol farklı sanırım ondan kullanmadım

Çok geçmiş olsun. Bende tıkanıklık yada kist yoktu herşey yolunda idi. İnşAllah tez vakitte bizimde bebek haberlerimiz olur buraya yazarız.
Ne zamandır istiyorsunuz benim de 14 aydir deniyoruz olmuyor acaba tüplerde mi sorun vardır diyorum kaç kere doktora gittim hiçbiri de rahîm filmi çekmedi

Fitil verdi bitanem elimden geldiğince uzanıp dinlenicem dua edin. Allah razı olsun çok teşekkür ederim
İnsallah saglikla kucagina alirsin cnm ya inanki uzuldum simdi iliski fln yasaklamistir diye dusunuyorum hatta bazen igne bile veriyorlar aslinda ama ilk fitil denemeni istemistir

İnsallah saglikla kucagina alirsin cnm ya inanki uzuldum simdi iliski fln yasaklamistir diye dusunuyorum hatta bazen igne bile veriyorlar aslinda ama ilk fitil denemeni istemistir
İliski aslında ilk gittiğimden beri yasak değil denildi ama eşimde bende korktupumuz için bu süreçte pek olmadı 3 defadır en fazla öğrendiğimizden beri. Ama artık asla girmem ilişkiye falan dr bişey demedi de ödümüz koptu valla eşimle. Çok sağol güzelim Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin

Ama tehliken varsa bncede yapma yani Allah korusun cnm tesekkur ederim insallah cnm

İnşallah bu sefer senide hamilele görürüz burada kuzum çokça aminnnn

Canım korkma hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle böyle lekelenmeler normal geçer hemen ilaçla inşallah bol bol dinlen sen yani 2 kilo bile kaldırma derler ya ahahahah bide yukarı doğru uzanma. Bide evet cinsellik biz doktor bir şey dememesine rağmen hiç yaşamadık bu zamana kadar korktuk artık bugün doktor korkmayın dedi çok şükür sizde yaşamayın canım

İnşallah canım dikkat edecem çok daha fazla. İnşallah geçer

Ne zamandır istiyorsunuz benim de 14 aydir deniyoruz olmuyor acaba tüplerde mi sorun vardır diyorum kaç kere doktora gittim hiçbiri de rahîm filmi çekmedi
Artık 2 yıl olmak üzere. Benim yaşım 40. Eğer yaş 35 üzeri değilse beklemeyi tercih ediyorlar çoğunlukla. Birde devlet hastanesinde muayene oluyorsanız Şehir hastanesi yada Eğitim Araştırma hastanesi olmasına dikkat edin. Diğerleri pek takmıyorlar.

Kızlar bat 10 eylül ne dersiniz

Eklentiler

• 1000098240.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…