İnşallah bu sefer senide hamilele görürüz burada kuzum çokça aminnnnCanım arkadaşımmm dpo 8 olcaz hyırlısıyla bakalım
Yaaaa sizi yeriiiiimmm kalp atışını duydun sonundaaValla bence de en ennn mantıklısı gecikme beklemek boşa stres çünkü diğer türlüsüiyiyiz teyzesi önce kesesini gördük pazartesi günü de kalp atışını duyduk. Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallah. Hamileliğim baya zor geçiyor benim ya sürekli olarak kasık ve bel ağrım var bacağıma kadar vuruyor bulantılar yorgunluklar vs vs geçinip gidiyoruz
ay inşallah canım benimmmmm dua ediyorum sürekliİnşallah bu sefer senide hamilele görürüz burada kuzum çokça aminnnn
Doğal yolla oldu hiç umudum Yokken aklımdan hamileliği çıkarmıştım tamamen akışına bırakmıştım biraz da çok kafaya takmaktan mi olmuyo bilmiyorumAmin canım inşallah inşallah bizlere de nasip olur en kısa zamanda ilk gebeliğin doğal yolla mı oldu canım yoksa doktor kontrolüyle mi
İlacın adı mi inositol canımCanım gece sabaha kadar uyutmayan sol kasık ağrısı yaşadım çok fazla ağrım vardı akşamında da leke olmuştu. Benimde ilk kez başıma geldi hem öylr nir ağrı hemde leke. Ben inositol kullanmıştım yumurtam çatlamıyordur düşüncesiyle verdi doktor. Hem folik asit hem inositol içeriyordu ilaç. Çatladı da herçekten ve hamileyim şükür
Bende de pcos var doktor infolic combi verdi bir ay düzenli kullandım ama inositol farklı sanırım ondan kullanmadımCanım gece sabaha kadar uyutmayan sol kasık ağrısı yaşadım çok fazla ağrım vardı akşamında da leke olmuştu. Benimde ilk kez başıma geldi hem öylr nir ağrı hemde leke. Ben inositol kullanmıştım yumurtam çatlamıyordur düşüncesiyle verdi doktor. Hem folik asit hem inositol içeriyordu ilaç. Çatladı da herçekten ve hamileyim şükür
Ne zamandır istiyorsunuz benim de 14 aydir deniyoruz olmuyor acaba tüplerde mi sorun vardır diyorum kaç kere doktora gittim hiçbiri de rahîm filmi çekmediÇok geçmiş olsun. Bende tıkanıklık yada kist yoktu herşey yolunda idi. İnşAllah tez vakitte bizimde bebek haberlerimiz olur buraya yazarız.
Aşkım benimm duyduk çok şükür ama dünden beri ağrım sancım var lekelerim oluyor sabah hastaneye gittik düşük tehlikem çok fazlaymışYaaaa sizi yeriiiiimmm kalp atışını duydun sonundaarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım yok adı inositol değildi inositol ve folik asit içerikli adı venatura ydıBende de pcos var doktor infolic combi verdi bir ay düzenli kullandım ama inositol farklı sanırım ondan kullanmadım
Fitil fln vermedi mi ya insallah oyle bisey olmaz ya bol bol dinlen insallah gecer lekelenmenAşkım benimm duyduk çok şükür ama dünden beri ağrım sancım var lekelerim oluyor sabah hastaneye gittik düşük tehlikem çok fazlaymış
Fitil verdi bitanem elimden geldiğince uzanıp dinlenicem dua edin. Allah razı olsun çok teşekkür ederimFitil fln vermedi mi ya insallah oyle bisey olmaz ya bol bol dinlen insallah gecer lekelenmen
İnsallah saglikla kucagina alirsin cnm ya inanki uzuldum simdi iliski fln yasaklamistir diye dusunuyorum hatta bazen igne bile veriyorlar aslinda ama ilk fitil denemeni istemistirFitil verdi bitanem elimden geldiğince uzanıp dinlenicem dua edin. Allah razı olsun çok teşekkür ederim
İliski aslında ilk gittiğimden beri yasak değil denildi ama eşimde bende korktupumuz için bu süreçte pek olmadı 3 defadır en fazla öğrendiğimizden beri. Ama artık asla girmem ilişkiye falan dr bişey demedi de ödümüz koptu valla eşimle. Çok sağol güzelim Rabbim seninde güzel gönlüne göre versinİnsallah saglikla kucagina alirsin cnm ya inanki uzuldum simdi iliski fln yasaklamistir diye dusunuyorum hatta bazen igne bile veriyorlar aslinda ama ilk fitil denemeni istemistir
Ama tehliken varsa bncede yapma yani Allah korusun cnm tesekkur ederim insallah cnmİliski aslında ilk gittiğimden beri yasak değil denildi ama eşimde bende korktupumuz için bu süreçte pek olmadı 3 defadır en fazla öğrendiğimizden beri. Ama artık asla girmem ilişkiye falan dr bişey demedi de ödümüz koptu valla eşimle. Çok sağol güzelim Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin
Yok yok canım hsklısın yapmam zatenAma tehliken varsa bncede yapma yani Allah korusun cnm tesekkur ederim insallah cnm
İnşallah bu sefer senide hamilele görürüz burada kuzum çokça aminnnn
Canım korkma hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle böyle lekelenmeler normal geçer hemen ilaçla inşallah bol bol dinlen sen yani 2 kilo bile kaldırma derler ya ahahahahİliski aslında ilk gittiğimden beri yasak değil denildi ama eşimde bende korktupumuz için bu süreçte pek olmadı 3 defadır en fazla öğrendiğimizden beri. Ama artık asla girmem ilişkiye falan dr bişey demedi de ödümüz koptu valla eşimle. Çok sağol güzelim Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin
İnşallah canım dikkat edecem çok daha fazla. İnşallah geçerCanım korkma hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle böyle lekelenmeler normal geçer hemen ilaçla inşallah bol bol dinlen sen yani 2 kilo bile kaldırma derler ya ahahahahbide yukarı doğru uzanma. Bide evet cinsellik biz doktor bir şey dememesine rağmen hiç yaşamadık bu zamana kadar korktuk artık bugün doktor korkmayın dedi çok şükür sizde yaşamayın canım
Kesinlikle canım stres çok etkili hayırlısı bakalımDoğal yolla oldu hiç umudum Yokken aklımdan hamileliği çıkarmıştım tamamen akışına bırakmıştım biraz da çok kafaya takmaktan mi olmuyo bilmiyorum
Artık 2 yıl olmak üzere. Benim yaşım 40. Eğer yaş 35 üzeri değilse beklemeyi tercih ediyorlar çoğunlukla. Birde devlet hastanesinde muayene oluyorsanız Şehir hastanesi yada Eğitim Araştırma hastanesi olmasına dikkat edin. Diğerleri pek takmıyorlar.Ne zamandır istiyorsunuz benim de 14 aydir deniyoruz olmuyor acaba tüplerde mi sorun vardır diyorum kaç kere doktora gittim hiçbiri de rahîm filmi çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?