- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 698
evt kmse anlamıyo yada anlamk ıstmıo bura bu yuzden ıyı herkes birşeyler yasadgı ve bıldgı ıcn herkes brbrı anlayabılıo
he ya, birde nasıl dikkat ediyordum. ya hamile kalırsam diyene zaman canım adetin?
Ewt gun asiri devam ediyorum ama neden cift cizgi goremiyotum canim skildi...
he ya, birde nasıl dikkat ediyordum. ya hamile kalırsam diyene zaman canım adetin?
bende ole dıkkat edıyorm belkı hamıleyımdr dıe ya o şüphe bıle nasıl mtluluk verıyo deılmı
evii temizlicemm hicc halmm yok
bende ole dıkkat edıyorm belkı hamıleyımdr dıe ya o şüphe bıle nasıl mtluluk verıyo deılmı
ben bgun topladımda gerek yok bgn temzlemıycem bsvr cnn istmıosan ztn gzl tmzleyemzsın bsvr tatl ver kndıne bgn :)[/Qsadece bulasıklarıı yıkacam gelcem cnım zatennn cok ta dağınık deil hicc yormıcamm kendimi her gun hergun yapıorum zatennbuda benden bana tatil olsun
aynen öyle..hepimiz peş peşe alırız inş güzel haberleri :)
ben bgun topladımda gerek yok bgn temzlemıycem bsvr cnn istmıosan ztn gzl tmzleyemzsın bsvr tatl ver kndıne bgn :)[/Qsadece bulasıklarıı yıkacam gelcem cnım zatennn cok ta dağınık deil hicc yormıcamm kendimi her gun hergun yapıorum zatennbuda benden bana tatil olsun
aynen cnm dınlen ne olur ne olmz bnde namazımı kılıp gelıyorm arkadaslar sohbetınıze doyum olmuyoo rhtladm gercekten desyege ihtycmz vr
aynen cnm dınlen ne olur ne olmz bnde namazımı kılıp gelıyorm arkadaslar sohbetınıze doyum olmuyoo rhtladm gercekten desyege ihtycmz vr
aynen canım..bende namaza geçeyim
ben spora gidiyordum,onu bile bıraktım, ya hamileysem bir şey olmasın diye
ALLAH kabul etsın inş tatlmaynen canım..bende namaza geçeyim
ALLAH kabul etsın inş tatlm
Amin cnm hepimizin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?