Hamile kalmak isteyen Anne adayları

inş balım yumurtlamadan üç gün önce girdim evet inşş ya ışık tuttun içime

yumurtalamadan bir ve ya iki gun once de girmek gebelik için bir sanstır..cunku dedgim gibi spermeler 72 saatte kadar yasabiliyolar yani hicccc skıntı yapmana gerek yumurtalama öncesi olsunda sonrası olmasın

cok zor sabredıyorumm ya tekrar 1 ay beklemk zor gelıo

cok zor sabredıyorumm ya tekrar 1 ay beklemk zor gelıo

oda birsey mi canım ben az once test yapacaktım cok zor tuttum kendimi kendimee kızdım dedim otur bakiiimm oturduğun yerde cok zorr canım cok ama sabredecez senin belirtiler falan var mı

benimde tam olarak aynı ya 3 gun sonra gelecek ya da 4 gun sonrra

kızlar merhaba sizinle deneyimlerimi paylaşmak istedim umarım yardımcı olurum :)
bende sizin gibi burada sürekli araştırdım nasıl olacak ya tutmazsa nasıl hamile kalırım??falan..çok ama çok stres yaptım ve eşimde bende istememize rağmen 2 ay bebeğimiz olmadı.dedim ki yok kesin sorun var napıcam die düşünürken doktora gittim ve bütün değerlerim çok iyi çıktı..peki neden olmuyo die düşünürken,eşim bana''sen çok stres yapıyorsun farkında değilsin sende bende olumsuz etkileniyoruz biraz rahatla lütfen kafana takma''dedi üzüldüm ama haklı olabilirdi.sonra bende kafama takmadım.hiç düşünmemeye çalıştım ve akışına bıraktım..vee sonra adet günüm geldi çattı ama olmadım :) adetimin üzernden 10 gün geçti ve gittim kan tahlili verdim.ama ümitsizdim.sonucu almaya gittim ve doktorum hamile olduğumu söyledi..sevinçten havalara uçtum şuan 9.haftası içindeyiz..size tavsiyem stresten uzak durun sıkıntı sinir yapmayın :))

sen yıne kndını tutmussn bn tutamdm yaptım negatf tabi ama pek belırtı yok kasık agrı var 1 hfta 10 gun faln ama üşütmüş olablrm ya üzuluyrmm

hayırlıı olsunnn annnesiiiiii gozunnaydınn bebeginnnnni Allah sana bagıslasınn bir nefeste kucagınaa alıverr inşallah kesinliklee oylee canımm stress yapmamak cok ama cok önemli..bende iki bırakmıştım dusnmedimm hatta dusunmeye fırsatım bile olmadı ama yine olmadı..ama birabirr dediklerine ktılıyorum bizdede bi sorun çıkmadı nedensizz olmuyor yani..senin hamimilelik nasıl gidiyor bebeğin nasıl

sen yıne kndını tutmussn bn tutamdm yaptım negatf tabi ama pek belırtı yok kasık agrı var 1 hfta 10 gun faln ama üşütmüş olablrm ya üzuluyrmm

üzülmee sakınn yinee sendee belirtii varr bendee hicc ama hicc yokkkk benimm bu Aytek birseyy olmuştu ondan belki acaba olabilir mi dedim ama onun haricindeee hicc bir belirtim yokkk sakın uzulmeee dur bakalımm az bi gunumuzz kalmıss belkide meleklerimiz bizimlee olumlu düşünelim

Allah bebişini saglıklı kucagına almayı nasıp etsın inş cok gzl ya nası bi mtluluktur o ya :)

Son düzenleme:

canım bol bol mide bulantısı iştahsızlık ve yorgunluk ama sabrediyorum elbet geçecek :) birde önerim var bebiş sahibi olmanın bir yöntemi de ilşkiden sonra hemen ayağa kalkma uzan belinin altına yastık koy bacaklarını havaya dik yarım saat dinlen :)

Allah bebişini saglıklı kucagına almayı nasıp etsın inş cok gzl ya nası bi mtluluktur o ya :)

sorma tatlım o haberi aldığımda dünyaya sığamadım ağladım mutluluktan inşallah kucağıma alacağım günlerde gelecek..inşallah allahım sizede tattırsın bu duyguyu..

elımde deılkı ya gercekten ama inş bılıyorm rabbım hayrlı vaktı beklıo ayket ne anlmdm inş bu ay bebişlerımz vardr

canımmmmm offf offfffff

mesela ilk onceee yumurtalama dönemini pek anlamıyordum..sonradan öğrendim ki adet gününün ilk günü birinci gun diye sayıyorsun 14. günü ovulasyon dönemine denk geliyor tabi herkestee direkk aynı deil kiminde biraz daha gec olduğu gibi kiminde erkende olabiliyor..ovulasyon kitleri ilee her gun gebelik testi gibi yapılan idrarda ovulasyon gunu olup olmadığını anlayabiliyoruz..ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa o gun yumurtluyorsunuz demek..tabi hergun ateş olçme ile de bu yumurtalama gununu öğrenebiliriz.yada kasıkta batma yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntımız olursa..
ilişki sırasında kadınında bundan haz alması gerekir sart deil ama spermlerin kadının kayganlığıyla hazneye ulaşması daha kısa sürede gerceklersir..ilişkiden sonra hemen ayağa kalkılmaz en az 20 dakk. yada yarım saat yatılmalı..bel altına yastık koymak spermlerin daha rahat akısını sağlar..esiniz ilişkiden sonra sizi ayaklarınızdan yukarı doğru bi süre tutabilir..kesinlikle ilişkiden sonra vajinal duş yapılmıcak..kayganlaştırıcı spermleri oldurur o yüzden ilişki sırasında yapay kayganlaştırıcı kullanmamak gerekir.. daha bi sürü sey

elımde deılkı ya gercekten ama inş bılıyorm rabbım hayrlı vaktı beklıo ayket ne anlmdm inş bu ay bebişlerımz vardr

bu ay tek birsey olmuştu bnde oda bir kac gun once burnum kanamıştı ondan başka hic birsey olmadı canım ne agrı ne sızı ne birsey bir tekk ona istinaden acaba dedim..benmde elimde deil canım biraz yorulduk sanırım yada hayal kırıklığına uğradık ya ama geçecek bu gunleerr

canım ilk iki ay bende ovulasyon dönemini hesaplayarak yapıyordum inan fayda etmedi dediğin gibi herkezin aynı olmuyo 3.ay bende artık adetim biter bitmez başladık çalışmalara ve sonuççç 9 haftalık hamileyim bide öle dene istersen :)

bendede cok belrtı yok usütmüşümdr psıkıojım bzuluo resmn

ayyy hayırlı olsun ya..işte mesele kendini rahat bırakabilmek zaten..inş hepimiz bunu başarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…