canım ilk iki ay bende ovulasyon dönemini hesaplayarak yapıyordum inan fayda etmedi dediğin gibi herkezin aynı olmuyo 3.ay bende artık adetim biter bitmez başladık çalışmalara ve sonuççç 9 haftalık hamileyim bide öle dene istersen :)
bendede cok belrtı yok usütmüşümdr psıkıojım bzuluo resmn
bittiği gundennn adett olacagımmm guneee kadarrr daaa denedimmm canımm ama olmadııı doktorr gecen regl olursan tekrar gell bir test isticem dedi
simdie kadar yapılanlarr iyii ama bakalımm ne olacak bu arada kuzunuu Allah bagıslasınnnnnnnn canımm yaa Rabbim meleğini sana bagıslasın
ayyy hayırlı olsun ya..işte mesele kendini rahat bırakabilmek zaten..inş hepimiz bunu başarırız.
ayyy hayırlı olsun ya..işte mesele kendini rahat bırakabilmek zaten..inş hepimiz bunu başarırız.
bozulmasınnnn daha sşimdidennn dur beklee birbirimizee destekkk olacazzzzz canım ya
evet ya braz sakın olmam lazımm ya evet sakınım suann :)
sakinsinnn iyiyizz güzelizzzz:13: iyi olacak hersey
evet ya, burdan destek alıyoruz..insan kimselere anlatamayacağı kaygılarını burdan paylaşabiliyor
evet ya, burdan destek alıyoruz..insan kimselere anlatamayacağı kaygılarını burdan paylaşabiliyor
ben pek paylasmıorum da gebelıkte herseyı paylaşiyorummm.
aynen ole :) ay rahatladımmm
kesinlikkleee oylee canım ayy tanıdığa falan anlatamıyorsun derdini zaten bu zamanda kimseyle paylaşamıyorsun ki senin umutsuzluğundan mutlu olacak yada bunda dedikodu payı çıkaracak insann cokkk...bosverelimm onlarıı bizz burda birbirimize yeteriz
ennn güüzeli canım beraber atlatcazz bugunlerriiii ohh soyllee bi rahatlayalımm bugun
aynen öyle canım.. bazen yersiz kaygılar oluyor belki ama anca aynı durumda olanlar anlayabilir bizi. saçma gelir anlatsak valla :))
olabilir tabiki canım sen testii yapmaya devamm et ama sadece teste gorede hareket etme ilişkiye girmek istediğin zaman gir illaki kırmızı çizgiyi bekleme
oylee zaten canım kimse anlamıyor yaa bendee eskiden gebelik cok kolayy birseyy sanardım haaa ona cok guluyorummeğer ne zor ismis
aynen öyle canım.. bazen yersiz kaygılar oluyor belki ama anca aynı durumda olanlar anlayabilir bizi. saçma gelir anlatsak valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?