Hamile kalmak isteyen Anne adayları

düşünceemm tabşşş bu topikkk bi sürü yegenimizz olacakkk dikkat etcen kendinee annesi:13:

meselaaaa neler varr aklında ya da neler de ustasındır sen soylee ona goree bendee sana bi kac yemek diyim tatlım

Oyy canım benım inşallah. Sen yaptıdınmı hiç iğne vs.

yokkk tatlımmbebek düşünelli bir seneyi tatmamlamayı bekliyoruz doktora gidip test falan yaptım sprn yok dediler ama olmamaya devam edersem heralde ilk klomen asılama falan yapılacak

hmmm tabiki o hamıle kalcak arkadan bizi sürukluyccek

Aminnn Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Böyle hamiş olmayı bekleyenlerin daha sonrasında hamileyimmmmmmmmm diye topic açmasını gıpta ile takip ediyorum.
İnşallah en kısa zamanda bizde aynısını yaşarız

yokkk tatlımmbebek düşünelli bir seneyi tatmamlamayı bekliyoruz doktora gidip test falan yaptım sprn yok dediler ama olmamaya devam edersem heralde ilk klomen asılama falan yapılacak

İnşallah hiçbirine gerek kalmadan yavrunu kucağına alırsın .

düşünceemm tabşşş bu topikkk bi sürü yegenimizz olacakkk dikkat etcen kendinee annesi:13:

meselaaaa neler varr aklında ya da neler de ustasındır sen soylee ona goree bendee sana bi kac yemek diyim tatlım

sende kendini yorma şekerim sonuçta kader arkadaşıyız anne olacağız biz dikkat etmememiz gerekir kendimize bebeklerimizin bize ihtiyaçları var . .

Valla canım hepsini yaparım hamd olsun elim yatkındır mesela ne olabilir ?

cok istrz hamıleyıııımmmmmmmm dıe haykrmyıı kım istemz dımı

yaa benimm uarlar canımmm felakettt pilavvv kuru fasulyee cekiyrr ama daha bi türlü yapmadım..canım oncelikleee bir tanee corbaa yapp mesela yoğurt çorbası olur yada mercimekk corbasııı yemekten oncee cidden yii geliyor..yemeğe gelecek olursaa eger gelen misafirin severse etli yada tavuklu yemekler yapabilrsin..istersen türlü yaparsın kabak patlıcan falan

bnce yaparsan pırzola yapablrsn fırında gzl oluo msafr içinde uygun eger yapak ıstersen patats bıbıerlı soganlı ama sarımsagı unutma

hmmm pek güzel hepsi..acıktım valla

ben şöyle düşündüm . yoğurt çorbası .sebzeli bezelye . karnı yarık.tavuklu pilav.güzel bir salata kayınvalidemde kabak dolması yapmışş bende al diyo bide güzel bi tatlı yaparım daha ne olsun anammm yavaştan koyuldum bile anca yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…