- 20 Aralık 2011
- 203
- 10
- 118
kızzz niee üzülüyorsunnn ben senin yerindeee olsammm sevinirim mesela sendee takip yapılmıss ignee vurulmuss suandaa tutmaa ihtimalii daha yuksekk canımsın
ayy benide düşünürmüş ay ayy teşekkür ederim şekerim :)
zaten öyle aman aman bi temizlik yapmıyorum hergün olan şeyler sil süpür toz al :)
bitti zaten temizlik şimdi yemeklere girişeceğim ne yemek yapsam ki şimdi hmmm :26:
uugurluuu gelcezz birbirimizeeeeeeeeee:13:
Oyy canım benım inşallah. Sen yaptıdınmı hiç iğne vs.
kızlar şimdi en erken regl kimin ?
hmmm tabiki o hamıle kalcak arkadan bizi sürukluyccek
guzel hbrler verırz inş
yokkk tatlımmbebek düşünelli bir seneyi tatmamlamayı bekliyoruz doktora gidip test falan yaptım sprn yok dediler ama olmamaya devam edersem heralde ilk klomen asılama falan yapılacak
düşünceemm tabşşş bu topikkk bi sürü yegenimizz olacakkk dikkat etcen kendinee annesi:13:
meselaaaa neler varr aklında ya da neler de ustasındır sen soylee ona goree bendee sana bi kac yemek diyim tatlım
Aminnn Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Böyle hamiş olmayı bekleyenlerin daha sonrasında hamileyimmmmmmmmm diye topic açmasını gıpta ile takip ediyorum.
İnşallah en kısa zamanda bizde aynısını yaşarız
İnşallah hiçbirine gerek kalmadan yavrunu kucağına alırsın .
atcazzzzzzzzzzzzz kotuu düşüncelerii ama bugun nee yarıştım kendimlee yapmıcam die o testi
sende kendini yorma şekerim sonuçta kader arkadaşıyız anne olacağız biz dikkat etmememiz gerekir kendimize bebeklerimizin bize ihtiyaçları var . .
Valla canım hepsini yaparım hamd olsun elim yatkındır mesela ne olabilir ?
yapma sakın cıkmıo varsa bıle cıkmıo bn yaptm malesef ama cıkmadı tabı
yaa benimm uarlar canımmm felakettt pilavvv kuru fasulyee cekiyrr ama daha bi türlü yapmadım..canım oncelikleee bir tanee corbaa yapp mesela yoğurt çorbası olur yada mercimekk corbasııı yemekten oncee cidden yii geliyor..yemeğe gelecek olursaa eger gelen misafirin severse etli yada tavuklu yemekler yapabilrsin..istersen türlü yaparsın kabak patlıcan falan
yaa benimm uarlar canımmm felakettt pilavvv kuru fasulyee cekiyrr ama daha bi türlü yapmadım..canım oncelikleee bir tanee corbaa yapp mesela yoğurt çorbası olur yada mercimekk corbasııı yemekten oncee cidden yii geliyor..yemeğe gelecek olursaa eger gelen misafirin severse etli yada tavuklu yemekler yapabilrsin..istersen türlü yaparsın kabak patlıcan falan
yok yapmadımmm yapmam canımmm zatennn adet olacaksammm 3 günee yerim kırmızıyı
ayyyy ya daaa dolmaaaaa mı yapsan kibnce yaparsan pırzola yapablrsn fırında gzl oluo msafr içinde uygun eger yapak ıstersen patats bıbıerlı soganlı ama sarımsagı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?