Selam kızlar ,
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bende yıllardır pkoluyum.Bu ay içerisinde klomen+çatlatma iğnesi tecrübem oldu.
Sonucu 15 martta belli olacak ama nasıl olacak çok merak ediyorum
Merhaba herkeseee
Merhabalar kızlar
Selam kızlar ,
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bende yıllardır pkoluyum.Bu ay içerisinde klomen+çatlatma iğnesi tecrübem oldu.
Sonucu 15 martta belli olacak ama nasıl olacak çok merak ediyorum
merhaba canımmmm bugunnnnn nasılsınnnn
azz kalmıss canımm senindeee sonnn gunlerinn ay hadiii inşallah tutunmuştur bebeginn saan canım bu ilk asılama mıydı
Allah hicbirimizzzin karnını bos bırakmasın Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın en kısa zamanda hepimizz bebeklerimize kavuşuruz inşallah Allah ım dileklerinizi kabul etsinnnn sizi meleğinize kavustursunnnnnnnnnnnnn
hyrlısı olur inş pko ne oluyo ya pek anlamyrm nasıl bı hastalık o
aminn inş rabbım kabul eder dualarımız
Hamd olsun canım iyiyim işten geldim temizlik yapıyorum akşama misafirim gelecekmiş :) sen nasılsın ne alemdesin ?
Aminnnnn çok teşekkür ederim evet canım aşılama değil ama sadece çatlatma iğnesi ilk defa
Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet . ama arkadasımızzzzz bunu asacakkk inşallah bebegiiii onunla bu ay
iiyim canım bendee evi toparlaadım biraa yemegidee akksam ustu yaparım ayyyy sendee cokk yormmaa kendiniii temizliktee falan aman haa
hyrlısı olur inş pko ne oluyo ya pek anlamyrm nasıl bı hastalık o
amin aminnnnnnnn bu duaaa bendennnn hepinizee olsun inşallah bebeginizzee kavusursunuz
hmmm tabiki o hamıle kalcak arkadan bizi sürukluyccek
Canım adet dönemlerinde aşırı derece yumurtlama oluyor yeterli buyukluge gelmıyor yumurta ayrıca gobek bolgesındeyaglanma ve adet duzensızlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?