Hamile kalmak isteyen Anne adayları

azz kalmıss canımm senindeee sonnn gunlerinn ay hadiii inşallah tutunmuştur bebeginn saan canım bu ilk asılama mıydı

hyrlısı olur inş pko ne oluyo ya pek anlamyrm nasıl bı hastalık o

Allah hicbirimizzzin karnını bos bırakmasın Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın en kısa zamanda hepimizz bebeklerimize kavuşuruz inşallah Allah ım dileklerinizi kabul etsinnnn sizi meleğinize kavustursunnnnnnnnnnnnn

aminn inş rabbım kabul eder dualarımız

hyrlısı olur inş pko ne oluyo ya pek anlamyrm nasıl bı hastalık o

Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet . ama arkadasımızzzzz bunu asacakkk inşallah bebegiiii onunla bu ay

Hamd olsun canım iyiyim işten geldim temizlik yapıyorum akşama misafirim gelecekmiş :) sen nasılsın ne alemdesin ?

iiyim canım bendee evi toparlaadım biraa yemegidee akksam ustu yaparım ayyyy sendee cokk yormmaa kendiniii temizliktee falan aman haa

Aminnnnn çok teşekkür ederim evet canım aşılama değil ama sadece çatlatma iğnesi ilk defa

kızzz niee üzülüyorsunnn ben senin yerindeee olsammm sevinirim mesela sendee takip yapılmıss ignee vurulmuss suandaa tutmaa ihtimalii daha yuksekk canımsın

Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet . ama arkadasımızzzzz bunu asacakkk inşallah bebegiiii onunla bu ay

hmmm tabiki o hamıle kalcak arkadan bizi sürukluyccek

iiyim canım bendee evi toparlaadım biraa yemegidee akksam ustu yaparım ayyyy sendee cokk yormmaa kendiniii temizliktee falan aman haa

ayy benide düşünürmüş ay ayy teşekkür ederim şekerim :)

zaten öyle aman aman bi temizlik yapmıyorum hergün olan şeyler sil süpür toz al :)

bitti zaten temizlik şimdi yemeklere girişeceğim ne yemek yapsam ki şimdi hmmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…