kac gunde bı regl oluysun
ayyyy ya daaa dolmaaaaa mı yapsan ki
hmmm pek güzel hepsi..acıktım valla
bellı yavastan acıkmısız sanırım
canım reglin başladığı ılk günden sayınca 25 yada 26 gun oluyorum temiz kaldığım surede 20 gun cano
yaa ben sigara iciyordummm son reglimin bittiği gun bıraktım cok zayıftım ama bi hominigırtlak yemek yiyorum ki sormaaa ayyy ne desem ne gorsemm canım cekiyorr yiyorum
bnde 35 gunde bi oluyrm
sigara içmede yemek ye :)
anammmmm 35 günnn iyi dayanıyorsunnnn valla bravoooosaygılarımı sunuyorum ben 35 günde bir olsamm catlardım heralde ama coktaa iyi yaa ne güzelllll uzun temiz kalıyorsun keşke ben oylee olsamm miss gibi yazındaa avantajlısın
yumurtalamadan bir ve ya iki gun once de girmek gebelik için bir sanstır..cunku dedgim gibi spermeler 72 saatte kadar yasabiliyolar yani hicccc skıntı yapmana gerek yumurtalama öncesi olsunda sonrası olmasın
eşimde aynını dedi sigara içmede ne yersen ne istersen yee
evet hem 4 5 gun suruo hmde baya temz oluyorm ama bu hamılelıkte zor sabredıyorm bu ay bı turlu gelmedı ya cok umutlandm ondan oldu galba ya cok deısık oldu bu ay neden sabredemedımı anlamıssındr
cok cokk iyiiii anlıorummm seni canımmm yaaaa var yaa bi hamileeeee olsakkk neler yapcazz zatennnn hepimizz onu bekliyoruzzzz ne mutluuu olacazzz dünyalar bizim olacakkkkkkksonraaa orguyeedeeee baslarızz bebeklerimizee patıklerr oreriz ayyyyy bi gelseler sıpalar:118:
İnş olucakkk inşşş allah isteyen herkese versn
hemen baslarız sanırım orgu yelek flnaman bebişler gelsınde herseyı yaparz bol bol gezdırmek ıstıyrm hamıle hamıle gzmk istıyrm ole gzenlerı grunce insan bi tuhaf oluo
evet canımm yaaa hamilelerrrr cokkk tatlıı geliyor benimdee gozumee yaa cokkkk imreniyorummm ne biliyim ne yapsalar yakışıyor gibi:103:
amin amin gulbessekerimm bugun guzell dualar ettim hhepimizee bebekleerimize kavuşalım diee:130:
ahhh ahhh aynen ole
ya senn akıntın oluomu ne bılım gaz sıkısması fln
ahhh ahhh aynen ole
ya senn akıntın oluomu ne bılım gaz sıkısması fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?