Hamile kalmak isteyen Anne adayları

yaa ben sigara iciyordummm son reglimin bittiği gun bıraktım cok zayıftım ama bi hominigırtlak yemek yiyorum ki sormaaa ayyy ne desem ne gorsemm canım cekiyorr yiyorum

sigara içmede yemek ye :)

bnde 35 gunde bi oluyrm

anammmmm 35 günnn iyi dayanıyorsunnnn valla bravoooo saygılarımı sunuyorum ben 35 günde bir olsamm catlardım heralde ama coktaa iyi yaa ne güzelllll uzun temiz kalıyorsun keşke ben oylee olsamm miss gibi yazındaa avantajlısın

evet hem 4 5 gun suruo hmde baya temz oluyorm ama bu hamılelıkte zor sabredıyorm bu ay bı turlu gelmedı ya cok umutlandm ondan oldu galba ya cok deısık oldu bu ay neden sabredemedımı anlamıssındr

yumurtalamadan bir ve ya iki gun once de girmek gebelik için bir sanstır..cunku dedgim gibi spermeler 72 saatte kadar yasabiliyolar yani hicccc skıntı yapmana gerek yumurtalama öncesi olsunda sonrası olmasın

İnş olucakkk inşşş allah isteyen herkese versn

evet hem 4 5 gun suruo hmde baya temz oluyorm ama bu hamılelıkte zor sabredıyorm bu ay bı turlu gelmedı ya cok umutlandm ondan oldu galba ya cok deısık oldu bu ay neden sabredemedımı anlamıssındr

cok cokk iyiiii anlıorummm seni canımmm yaaaa var yaa bi hamileeeee olsakkk neler yapcazz zatennnn hepimizz onu bekliyoruzzzz ne mutluuu olacazzz dünyalar bizim olacakkkkkkk sonraaa orguyeedeeee baslarızz bebeklerimizee patıklerr oreriz ayyyyy bi gelseler sıpalar:118:

hemen baslarız sanırım orgu yelek fln aman bebişler gelsınde herseyı yaparz bol bol gezdırmek ıstıyrm hamıle hamıle gzmk istıyrm ole gzenlerı grunce insan bi tuhaf oluo

hemen baslarız sanırım orgu yelek fln aman bebişler gelsınde herseyı yaparz bol bol gezdırmek ıstıyrm hamıle hamıle gzmk istıyrm ole gzenlerı grunce insan bi tuhaf oluo

evet canımm yaaa hamilelerrrr cokkk tatlıı geliyor benimdee gozumee yaa cokkkk imreniyorummm ne biliyim ne yapsalar yakışıyor gibi:103:

evet canımm yaaa hamilelerrrr cokkk tatlıı geliyor benimdee gozumee yaa cokkkk imreniyorummm ne biliyim ne yapsalar yakışıyor gibi:103:

ahhh ahhh aynen ole
ya senn akıntın oluomu ne bılım gaz sıkısması fln

ahhh ahhh aynen ole
ya senn akıntın oluomu ne bılım gaz sıkısması fln

akıntı oluyorda bendee hepp oluyor canım yaa o yüzden o benim için belirti olmuyor her zaman ıslaklı var bende ama tabi regl donemi yaklaşma zamanlarında daha cok o yüzden onu ciddiye alamıyorum snde oluyor heralde bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…