tatlımmmm tabiki oylee olacakkkk anne olacaksınnn ve yakınnn zamanda bizee güzell haberler vereceksinnn bunlarr cok cok ta cidde problemler deil biliyorsun yani olur için rahat olsun sen yeter ki aksini dusnumee cunkuu cidden duusunce etkiliyor
Allah aynıı gözlerden bir bebek nasippp etsiinn sana ozaman inşallah
canım biz3yıldır deniyoruz, stress yapma olur inşallah. Ovulasyon testi her zaman doğru sonuç vermiyor. Ayrıca o çift çizgiyi verince yumurtanın çatyacağının bilgisini alıyoruz ama kesin çatlıyor mu bilmiyoruz ki
Sakın jel kullanmayın, ben o yüzden çok sorun yaşadım. Mantar oldum , hgs falan çektirdim. Jeli de çöpe attım.
inşş amın olablme ihtımalı var bzde ztn eşim mavı gozlu
yok canım ben jell kullanmıyorum hani kullanan arkadaşlar olursa diye yazdım buarada mantarınız geçti mi umarım daha iyisindirr simdii rabbim sana da bebeğini yollasın inşallah canım ya:13:
sağol canım benim. Evet mantarım geçti çok şükür. Sonra hgs ( rahim filmi çektirdim) o da bitti çok şükür. Bu ay deneme yapmayın dediler. Bekliyoruz bakalım :)
oouuuuww cokkk guzelll bnde ela esimde acık kahve ama ikimizn anne babada renkli gözlü varr torun olursaa anneme çeksin inşallah
cok hos ya haklısın hava brz guzl olsa gezlırdıde pek cıkasım yok
inşşş ya sendende gecebılr renklısın snucta
ama ooo hanii çocuk yok mu düşünüyorsunuz dimi yok ne zman çocuk gelecek diyenn milleti de arada dovelimvalla stersin yüzde 90 ı gider
hangi şehir ?
antalya gayet iyi
ayyy cok geçmiş olsun..canım zamanınnda benim bir arkadaşım yapmıştı ilk yapıldığı zaman bir ay çocuk yapmak yasak Allah korusun düşükle sonuçlanır dediler cunku icerden ısın alıyor ve bu da bir ayda atılıyor..o yüzden hic deneme yapmaın eger ki bir ayı doldurmadıysanız..peki sonuç ne cıktı canım
inşllah canım bakk bugunu devirdik gibi darısı yarına
dövelimmmmmmmmmmmmmmm hani çocuk nerde kaldı diyene ölümm
bana bı halsızlık oldu ya basımdada brz agrı var cok durgunlastm şimdi pfff
ne işle meşgulsün tatlım
canım vücut radyasyon alıyormuş , tüplere ilaçlı sıvı yolluyorlar ayrıca hgs den sonra da antibiyotik kullanıyorsun. Riski neden alasınız ki diyor doktorlar. 1 hafta ilişki tamamen yasak , 1 ay da gebelik planlanmayacak korunacaksınız dedi. Geçen hafta perşembe günü çektirdim hgsyi. Sonuç temiz dedi, tüpler açıkmış canım çok şükür. Stressden olmuyor olabilir dedi.Haklı sabah akşam kadınlar klubundeyim ve sürekli ne okusam bende de var mı acaba diyorum :S
aynısı bende varr felakett tuykummm varr cok erken uyandımmm die belkiii simdi dus alsam çıkar çıkmaz yatacam o yüzden bekliyorumsnein cok uykun varsa azcık dinlen canım
otomotiv sektoru :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?