Hamile kalmak isteyen Anne adayları

evet biliyorum tatlım çok teşekkür ederim tez zamanda hayırlı haberler veririm inşallah

yok canım ben jell kullanmıyorum hani kullanan arkadaşlar olursa diye yazdım buarada mantarınız geçti mi umarım daha iyisindirr simdii rabbim sana da bebeğini yollasın inşallah canım ya:13:

yok canım ben jell kullanmıyorum hani kullanan arkadaşlar olursa diye yazdım buarada mantarınız geçti mi umarım daha iyisindirr simdii rabbim sana da bebeğini yollasın inşallah canım ya:13:

sağol canım benim. Evet mantarım geçti çok şükür. Sonra hgs ( rahim filmi çektirdim) o da bitti çok şükür. Bu ay deneme yapmayın dediler. Bekliyoruz bakalım :)

sağol canım benim. Evet mantarım geçti çok şükür. Sonra hgs ( rahim filmi çektirdim) o da bitti çok şükür. Bu ay deneme yapmayın dediler. Bekliyoruz bakalım :)

ayyy cok geçmiş olsun..canım zamanınnda benim bir arkadaşım yapmıştı ilk yapıldığı zaman bir ay çocuk yapmak yasak Allah korusun düşükle sonuçlanır dediler cunku icerden ısın alıyor ve bu da bir ayda atılıyor..o yüzden hic deneme yapmaın eger ki bir ayı doldurmadıysanız..peki sonuç ne cıktı canım

ama ooo hanii çocuk yok mu düşünüyorsunuz dimi yok ne zman çocuk gelecek diyenn milleti de arada dovelim valla stersin yüzde 90 ı gider

dövelimmmmmmmmmmmmmmm hani çocuk nerde kaldı diyene ölümm

canım vücut radyasyon alıyormuş , tüplere ilaçlı sıvı yolluyorlar ayrıca hgs den sonra da antibiyotik kullanıyorsun. Riski neden alasınız ki diyor doktorlar. 1 hafta ilişki tamamen yasak , 1 ay da gebelik planlanmayacak korunacaksınız dedi. Geçen hafta perşembe günü çektirdim hgsyi. Sonuç temiz dedi, tüpler açıkmış canım çok şükür. Stressden olmuyor olabilir dedi.Haklı sabah akşam kadınlar klubundeyim ve sürekli ne okusam bende de var mı acaba diyorum :S

bana bı halsızlık oldu ya basımdada brz agrı var cok durgunlastm şimdi pfff

aynısı bende varr felakett tuykummm varr cok erken uyandımmm die belkiii simdi dus alsam çıkar çıkmaz yatacam o yüzden bekliyorum snein cok uykun varsa azcık dinlen canım

canımm oylee oluyor sureklii aklımızda ama inan bana siteden çıksan bile uzun zman geçmesen bilee sonraa geriii gelippp geciorsunnkendimdennn biliyorummm naparsakk yapalımm aklımızın birr kosesinde.. ilişkiyee girin ama esin korunsun canımm zaten az kalmıss bakk tamm bir ayı tamamla sonra yinee bebek işleminee baslayınnn hemmm dahah iyi olurr belki belkide kafan bu ay rahat olacagıı için en azından tuttu mu tutmadı mı stresi yasamıcaksın belkidee onumuzdeki ayyy cokkkk rahat gelcekk bebegin

aynısı bende varr felakett tuykummm varr cok erken uyandımmm die belkiii simdi dus alsam çıkar çıkmaz yatacam o yüzden bekliyorum snein cok uykun varsa azcık dinlen canım

uykum var ya sabahda gec kalktm 11 de uyanamdm daha zor kalktım hıc dus alasım yok yatarken alrm belkı raht uyumak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…