sırf bu yüzden işe girenler var
bende çalışıyorum gercekten dagıtıyo bazen
şarkı söyleyelımm
spor yapalımm
alışverişe çıkalım gezelımm
göbek atalım
milleti duymazdan gelelım
süslenelım püslenelimmm
hapur hupur yiyelım
en sonunda yıne dertlenırız
bende çalışıyorum gercekten dagıtıyo bazen
ama ooo hanii çocuk yok mu düşünüyorsunuz dimi yok ne zman çocuk gelecek diyenn milleti de arada dovelimvalla stersin yüzde 90 ı gider
regl olursamm 9 ay olmuss olacak keretaa gelmıss olsaa 9 aylık bile olabirdi yaaaaen basta pek bilniyordukk hatta ilişkiye bilee doğru duzgun giremiyorduk yumurtalama gununu falan bilmiyorduk ne biliyim kalkıp hemen dus falana alırdım keza diğer aylar ogrendikte ne oldu esimmm çocuk asıgı ya özelliklede kız cocugu böyle bi çocuk sevgisi olamaz ondan o ilk aydan başladı uzulmeye
merhaba kızlar...
beni de alın aranıza...
biz bu ay başladık çalışmalara, batım 19-20 mart... am inş olmaz
süperiz ya sağdan girdi solu etkıledı az sızladı biraz saplandı
ay canım benim.. inş sende eşinde en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize..
aynen ya sora sora strese sokuyolar
sanki varrdaa bizz saklıyoruzzz her bi saçma muhabbetleri varr anlatamam
bizi onlar çılrdırttı
ayyyy hadiii hayırlısı olsunnnn canımmm tüplerde ve spremde sıkıntıı yoksa ikincide tutmaa ihtimali daha yuksekk diye biliorummm kuzummm yavrunnn sana gelir inşallah peki sizdeki sorun ne ozel ollmassa tabi
bence artıkk olmamızz lazım fena mı ourEki Görüntüle 1017834
ayyyyyyyyy allah söyletmiştir inşallaheşimde morfoloji düşük bende çikolata kisti var endometriozis bide yumurta rezervim az ne ararsan var yani
massallah ya cocuktakı guzelle gozlerı cık gzlmıs
Ewt bir gun arayla devam ediyorum ama bu cift cizgiyi gorememe canimi skiyor umarim bir sorun yoktur cok daha rahme bile gelmeden stresi basladi :)
canımmmmm offf offfffff
mesela ilk onceee yumurtalama dönemini pek anlamıyordum..sonradan öğrendim ki adet gününün ilk günü birinci gun diye sayıyorsun 14. günü ovulasyon dönemine denk geliyor tabi herkestee direkk aynı deil kiminde biraz daha gec olduğu gibi kiminde erkende olabiliyor..ovulasyon kitleri ilee her gun gebelik testi gibi yapılan idrarda ovulasyon gunu olup olmadığını anlayabiliyoruz..ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa o gun yumurtluyorsunuz demek..tabi hergun ateş olçme ile de bu yumurtalama gununu öğrenebiliriz.yada kasıkta batma yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntımız olursa..
ilişki sırasında kadınında bundan haz alması gerekir sart deil ama spermlerin kadının kayganlığıyla hazneye ulaşması daha kısa sürede gerceklersir..ilişkiden sonra hemen ayağa kalkılmaz en az 20 dakk. yada yarım saat yatılmalı..bel altına yastık koymak spermlerin daha rahat akısını sağlar..esiniz ilişkiden sonra sizi ayaklarınızdan yukarı doğru bi süre tutabilir..kesinlikle ilişkiden sonra vajinal duş yapılmıcak..kayganlaştırıcı spermleri oldurur o yüzden ilişki sırasında yapay kayganlaştırıcı kullanmamak gerekir.. daha bi sürü sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?