Hamile kalmak isteyen Anne adayları

ama ooo hanii çocuk yok mu düşünüyorsunuz dimi yok ne zman çocuk gelecek diyenn milleti de arada dovelim valla stersin yüzde 90 ı gider

ay canım benim.. inş sende eşinde en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize..

bunlarda ısırmalık ama ahanda erkeği kızı hangisini ısırmak isterseniz

ayyyy hadiii hayırlısı olsunnnn canımmm tüplerde ve spremde sıkıntıı yoksa ikincide tutmaa ihtimali daha yuksekk diye biliorummm kuzummm yavrunnn sana gelir inşallah peki sizdeki sorun ne ozel ollmassa tabi

ayyyyyyyyy allah söyletmiştir inşallah eşimde morfoloji düşük bende çikolata kisti var endometriozis bide yumurta rezervim az ne ararsan var yani

ayyyyyyyyy allah söyletmiştir inşallah eşimde morfoloji düşük bende çikolata kisti var endometriozis bide yumurta rezervim az ne ararsan var yani

tatlımmmm tabiki oylee olacakkkk anne olacaksınnn ve yakınnn zamanda bizee güzell haberler vereceksinnn bunlarr cok cok ta cidde problemler deil biliyorsun yani olur için rahat olsun sen yeter ki aksini dusnumee cunkuu cidden duusunce etkiliyor

Ewt bir gun arayla devam ediyorum ama bu cift cizgiyi gorememe canimi skiyor umarim bir sorun yoktur cok daha rahme bile gelmeden stresi basladi :)

canım biz3yıldır deniyoruz, stress yapma olur inşallah. Ovulasyon testi her zaman doğru sonuç vermiyor. Ayrıca o çift çizgiyi verince yumurtanın çatyacağının bilgisini alıyoruz ama kesin çatlıyor mu bilmiyoruz ki

Sakın jel kullanmayın, ben o yüzden çok sorun yaşadım. Mantar oldum , hgs falan çektirdim. Jeli de çöpe attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…