Hamile kalmak isteyen Anne adayları

amin canım aminnnn.bende nasipse 2.tüp bebek çalışmalarına hazırlanıyorum

hosuma gtmzmı ztn uykuyu severm iiiy olrdu nese uynaık olalımkı adım adım gebelıge gıdelım

ayy kızzzz 3 gunnn faalan daha sabredecez 3 günee olmazsam iyi gercii ben
mm coktaa umudum yok artık doktor yöntemleriyle hamile kalacam gibi geliyor ama bakalım

ayy kızzzz 3 gunnn faalan daha sabredecez 3 günee olmazsam iyi gercii ben
mm coktaa umudum yok artık doktor yöntemleriyle hamile kalacam gibi geliyor ama bakalım

3 gun mu ne kadr cok gelıo bana ya bnmde ole nasıl olrsa olsn ttlım ytrkı o bebek gobıse dussun

3 gun mu ne kadr cok gelıo bana ya bnmde ole nasıl olrsa olsn ttlım ytrkı o bebek gobıse dussun

ben hayal kırıklıgınaa alıştım ama esim alışamadı daha ona cok uzuluyorumm her adeet oldum dedigimdee yıkılyor yavrum

hosgeldinnn yeni anne adayı ilk bebek mi olacak canımm hadii hayırlısı olsun ne zaman başlanacak tup bebek işlemine

teşekkür ederim yaklaşık 2 yıllık evliyim çikolata kistim var gebe kalamıyorum tüp denedik olmadı bakalım nasipse önümüzdeki ay 2.kez tüp denicez

ALLAHIM sabr versın eşine de baya oldu sanrm sıze

regl olursamm 9 ay olmuss olacak keretaa gelmıss olsaa 9 aylık bile olabirdi yaaaaen basta pek bilniyordukk hatta ilişkiye bilee doğru duzgun giremiyorduk yumurtalama gununu falan bilmiyorduk ne biliyim kalkıp hemen dus falana alırdım keza diğer aylar ogrendikte ne oldu esimmm çocuk asıgı ya özelliklede kız cocugu böyle bi çocuk sevgisi olamaz ondan o ilk aydan başladı uzulmeye

cok skcı tbıkı ya nasıl vakt gecrcem dıe dusunup duruorum anca gecmek bılmıo vaktler

şarkı söyleyelımm
spor yapalımm
alışverişe çıkalım gezelımm
göbek atalım
milleti duymazdan gelelım
süslenelım püslenelimmm
hapur hupur yiyelım
en sonunda yıne dertlenırız

cok hos ya haklısın hava brz guzl olsa gezlırdıde pek cıkasım yok

teşekkür ederim yaklaşık 2 yıllık evliyim çikolata kistim var gebe kalamıyorum tüp denedik olmadı bakalım nasipse önümüzdeki ay 2.kez tüp denicez

ayyyy hadiii hayırlısı olsunnnn canımmm tüplerde ve spremde sıkıntıı yoksa ikincide tutmaa ihtimali daha yuksekk diye biliorummm kuzummm yavrunnn sana gelir inşallah peki sizdeki sorun ne ozel ollmassa tabi

merhaba kızlar...
beni de alın aranıza...
biz bu ay başladık çalışmalara, batım 19-20 mart... am inş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…