Inşallah bu ay hamile kalırsın canm inşallahKizlarrrrr bana cok dua edin lutfen klomn icicem bu ay ve catlatma ignesi
Amin canm agol,nerelerdeydn senbakim;-)Allah nazarlardan esirgesin maşallah bu güzel kuzuya
Evt ya bu konunun en basina baktimda,senin yazilarini gordm hamile kalma icin nasuk ugrastigini,hamile kaldin dogurdun 9ay gecti,ve simdu yne hamilesin.hayat iste;-)bu arada senay nerelwrde acaba;-)
Iyiyiz rabbime skur srn nerelerdrsin cnm ya kayboldun gttin hayrdr bisi yk ins bebis nasilOyyyy maşallah Paşa'na büyümüş umarım sen ve iki meleğin çok iyisinizdir
Insallah canim srn ve bebisin nasilsiniz ndn girmiyosunInşallah bu ay hamile kalırsın canm inşallah
Canım oğlum çok yaramaz emekliyordu şimdide kalkıp yavaştan adım atmaya başladı ne uyku var ne düzen o kadar tehlikeli oldu ki anlatamam sen nasılsın bebeğin nasılAmin canm agol,nerelerdeydn senbakim;-)
Canım çok yoğun geçiyor günüm anlatamam sana wc ye bile zorlukla giriyorum sen nasılsınInsallah canim srn ve bebisin nasilsiniz ndn girmiyosun
Bebeim iyi teyzesi Büyüdü de herşeyi yapıyor artık yetişemiyorum çok yoruluyorum sen nasılsın karnındaki yavrun ve arasın nasılIyiyiz rabbime skur srn nerelerdrsin cnm ya kayboldun gttin hayrdr bisi yk ins bebis nasil
Bebeim iyi teyzesi Büyüdü de herşeyi yapıyor artık yetişemiyorum çok yoruluyorum sen nasılsın karnındaki yavrun ve arasın nasıl
şu an durumunuz nasıl oldu? benimde şubat sonu prolaktin düzeyim 35 çıktı. iki ay pzt perş yarım dostinex kullandım nisan 30unda ölçtürdüm 0.6'ya düştü. gebelik planlarken kontrolde öğrendim. hiç bir şikayetim yoktu. şimdi haftada yarım kullanıyorum.herkese merhaba prolaktin ve dostinex hakkında bilgisi olan var mı? prolaktinim yüksek çıktı günde yarım haftada 1 dostinex kullanıyorum. 53 prolaktin düzeyim. bu hemen düşer mi ilk ay içinde.
siz de gebelik için mi düşürmeye çalışıyorsunuz? eğer öyleyse şu an gebelik var mı?şu an durumunuz nasıl oldu? benimde şubat sonu prolaktin düzeyim 35 çıktı. iki ay pzt perş yarım dostinex kullandım nisan 30unda ölçtürdüm 0.6'ya düştü. gebelik planlarken kontrolde öğrendim. hiç bir şikayetim yoktu. şimdi haftada yarım kullanıyorum.
Iyiyim canim ayni devam ediyo bi degisiklik yok senayim bu ay klomn ve catlstma ignesi vuruldum hazirann 5 i bat bakalim bekleyip gorcez hayirlisiyla :)Canım çok yoğun geçiyor günüm anlatamam sana wc ye bile zorlukla giriyorum sen nasılsın
Hosgeldin aramiza insallah sende hamis olursun bendeeee :)arkadaşlar ben çok yeni katıldım aranıza. ben de hamile kalmak, anne olmak istiyorum. kurban olduğum allah hiç kimsenin içinde bırakmasın
hoşbuldukkk :) amin canım yaaa hayırlısıyla inşallahHosgeldin aramiza insallah sende hamis olursun bendeeee :)
İnşallaj hayırlısıyla bebeğin sana tutunur Allah I'm yardımcın olsun iyi olmana çok sevindim canmIyiyim canim ayni devam ediyo bi degisiklik yok senayim bu ay klomn ve catlstma ignesi vuruldum hazirann 5 i bat bakalim bekleyip gorcez hayirlisiyla :)
Bizimki de şu dişleri çıkaramadı gitti yorgunluktan bende bitik durumdayım artık çok zorlanıyoruz Allah yardımcımız olsun.. Peki karnındaki melek nasıl annesi o neler yapıyor çok yormuyor seni inşallahAyni ayni cnm valla iyiz bizde allaha skur arasda yaramaz teyzesi dis cikaramadikca bana huysuzlanio 4. Ayda basladi salyalar fln 6 da cikarir sandim 8 ay btcek nerdeyse hala cikamadi disi yavrmn.
Ev isi aras sicaklar fln geciyo gidiyo zaman :)
Bizimki de şu dişleri çıkaramadı gitti yorgunluktan bende bitik durumdayım artık çok zorlanıyoruz Allah yardımcımız olsun.. Peki karnındaki melek nasıl annesi o neler yapıyor çok yormuyor seni inşallah
Haklısın canım Allah yardımcın olsun seninde yükün ağır Aras paşa bizimki gibi desene nefes aldırmıyor bize oğlum yapma oğlum etme oğlum gel oğlum bırak demekten artık bi hal oldumVarligini unutuyorum cogu zaman cnm aklima gelmio hic aras dan frsat bulup da dsnck vakit kalmio deli ediyo beni aksama kdr zaten :)
Haklısın canım Allah yardımcın olsun seninde yükün ağır Aras paşa bizimki gibi desene nefes aldırmıyor bize oğlum yapma oğlum etme oğlum gel oğlum bırak demekten artık bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?