Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Ayyy kiyamam canim Allahin izniyle bisey cikmaz merak etme haber ver mutlaka

Cikooooo geldinz mi dr dan

GTtik cnm buda baska bisi dedi anlamdm ackcasi doktr degisik bi vaka dedi ne oldgnu cozemedi ya bobrek bezinde kanama var buyumus
Yada bobrekde iki gider var biri tikanms buyume yapms anck takip edeblrz olceyim ben
15 gun.snra gel tekrar bakalm buyumusmu nolmus dedi

Hay Allah yaaa nasil anlamiuolar ne oldugunu 15 gun onra yine gidince ne diycek bakalim insallah hayirli haberler alirsinbolbol dua et arkadasim bende bebisin icin dua edicm

Hay Allah yaaa nasil anlamiuolar ne oldugunu 15 gun onra yine gidince ne diycek bakalim insallah hayirli haberler alirsinbolbol dua et arkadasim bende bebisin icin dua edicm

Zor bi vaka dedi cnm cozemedi hayrlisi ya bakalm tskrler cnmmm :)

Canim naptn gttnmi doktra duydunmu bebsninin minik kalp atslarni

Evet canim cars gunu duydum cok sukur bulantilarim var 3.4 gundur iyidim bgn yine keyfim yok sen nasilsn bi daha dr gittin mi.

Hadi gozun aydn cnm o migde bulantilari beni 3 ay mafediodu :)
Tatli bulantilar artik.yk gtmedm cnm cumartesi.gidicem

Aras iyi tyzesi disi patladi yvas yvad cikiyo huyszlugu ustnde :)
Hic durmuyo artik
Suyu yikanmayi hic sevmiyodu dün denize soktum cikmk istmedii :)
Ayyyy kiyamam ben ona suyu seven cocugu cok severim insallah benm minnakta denizi sever :) ark bebegide dis cikariyo cok sikintisi var kendi de hastalandi cok zorlaniyorm diyo kehribar kolyesi varmis baska bi ark almis cok rahat dis cikariyoruz dedi bu ark siparis vermis ins iyi gelir seninde aklinda olsun cikocum

Banada yazmak nasip oldu sonunda.hamile olanlari tebrik ediyorum,isteyenlerede insallah en kisa surede olur diyorum.yoruma cok ihtiyacim var dogru yere mi yazdim bilmiyorum .
8 haftalik bos gebelikten 28 nisanda kurtaj oldum 27 mayista adet oldum haziranda olmayinca 28 haziranda evde test yaptim aksam olmasina ragmen kirmizi iki cift cizgiydi.30 haziranda bhcg 2310 cikti vajinal kese gorunmedi endiseliyim .bostan sonra bide dis olabilir mi?

Aras yikanirken kafasna su degdimi hic susmuyo hatta gecenlerde bagrmaktan sesi kisildi ama babasi aldi denize bi soktu ilk basta viykkk diye bi ciglik geldi sonra ses kesildi :)
Evet cnm bu ara arasda cok huysuz hele su 2 gundur burnumdan getiriyo diyebilirim hic durmuyo surekli ilgi kucak istiyo kendi basina agliyo hepp
Biran once tamamen ciksada rahatlasak kolyeyi duymamstm hc arastrim cnm bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…