Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

En iyisini yaparsın beklemektense doktora gitmen daha iyi, benim düzensizliğim evlenmeden öncede vardı 10 aydır evliyim sadece 3 defa oldum 7 gün kaldı tahmin etmiyorum hamile olduğuma, rahim filmi çektirecem

Benim 4 sene oldu..inşallah Rabbim en yakın zamanda nasip eder canım ama folik aside başla bu hamileligi kolaylaştırır demişti bana doktorum hem hamilelige hazırlık önceden

canım folik asidi doktorun mu verdi yoksa sen mi alacaksın bende kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım birde hangi doktora gidiyorsun ben doktor bulamadım ya

canım folik asidi doktorun mu verdi yoksa sen mi alacaksın bende kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım birde hangi doktora gidiyorsun ben doktor bulamadım ya

Sağlık ocağına gitmiştim doktorum yazmıştı önceden 6 ay kullandım folik asidi benim doktorum iyi degildi işinin ustası degildi tansiyonum vardı üstünde durmadı şikayetlerimi söylüyordum ondan kaynaklanmaz diyip eve yolluyordu en sonunda gebelik zehirlenmesi geçirdim doktorum utanmadan “neden bana söylemedin tansiyonun olduğunu dedi”ben ne bileyim sen doktorsun sen diceksin bna bak aklıma geldi gene sinirlendim

bugün 1 hafta geçti halen adet olamadım testte yapmadım tekrardan yakın zamanda ama zannetmiyorum hamile değilimdir akıntım var büyük ihtimalle adet olurum gecikme sebebi icin gidicem doktora 15 inde randevum

bugün 1 hafta geçti halen adet olamadım testte yapmadım tekrardan yakın zamanda ama zannetmiyorum hamile değilimdir akıntım var büyük ihtimalle adet olurum gecikme sebebi icin gidicem doktora 15 inde randevum
Canım nasıl dayanıyorsun bayağı geçmiş ben olsam hemen yapardım benimde son 3

Kizlar meraba bende 6aydir korunmuyorum ilk aylarda heyecanla her ay test yapiyordum düzensizde oluyorum 2aydir olmadim test yaptim hic bisi cikmadi

Sinirlenmekte haklısın canım iyi bir doktor bulmak çok zor gerçekten bende tam buldum dedim doktorumun tayini çıktı hormon testimin sonuçlarını bile gösteremedim zaten almaya da gitmedim. Şimdi Alah hepimizin yardımcısı olsun çok zor ya ben uzun süredir amaaan diyip takmamaya çalışıyordum ama artık baya baya bebek istiyorum

Canım olumsuz düşünme inşallah olmazsın ve ilk güzel haberi senden duyarız. Zamanda çabuk geçse sanki önümde 1 ay varmış gibi geliyor
Canım adetime üç gün var ama bu sabah kalktım önce bir damla kahve akıntı sonra hasta oldum bu ay olmadı

Canım adetime üç gün var ama bu sabah kalktım önce bir damla kahve akıntı sonra hasta oldum bu ay olmadı
Canım düzensiz adet var bende ilk adet olduğumda kimyasal gebelik geçirdim ve hiç üzülmedim benim yaşım baya var ve inanki kafaya hiç takmıyorum olursa olur olmazsa vardır bunun Bi hikmeti diyorum evet çook istiyorum, yani kafaya hiç takma.. Doktora gittinmi canm

Yok canım ben normalde 27 günde bir adet olurdum şimdi 24 günde oldum normal olabilir bence aklıma yerleşme kanaması geldi keşke öyle olsa ama ağrılı şekilde adet oldum

Yok canım ben normalde 27 günde bir adet olurdum şimdi 24 günde oldum normal olabilir bence aklıma yerleşme kanaması geldi keşke öyle olsa ama ağrılı şekilde adet oldum
Canım sen yine adetin 3. Günü doktora git hormon tahlili yumurta rezervelerine bakarla için rahat olur yumurta takibini evde değil doktor kontrolünde yaparsın.. Bende engeç çarşambaya olurum 3. Günü gidecem muhtemelen klomen verecek yani tedaviye başlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…