- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Canım ben bu ay hormon testi yaptırdım normal dedi doktorCanım sen yine adetin 3. Günü doktora git hormon tahlili yumurta rezervelerine bakarla için rahat olur yumurta takibini evde değil doktor kontrolünde yaparsın.. Bende engeç çarşambaya olurum 3. Günü gidecem muhtemelen klomen verecek yani tedaviye başlayacam
İyi yapmışsın. Sanki biara maydanoz suyu kullanacam diye yazmışsın yalnış hatırlamıyorsam kesinlik onu yapma bir haftalık içimde bile bariz birşekilde adet söktürüyor, sen bence bu ay hayıt otu kullanCanım ben bu ay hormon testi yaptırdım normal dedi doktor
Çok geçmiş olsun canm inşallah kucağı ı doldurur. Umarım sonuçlar temiz çılarİKİ AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM BEBEĞİMİN KALBİ DURMUŞTU 8 HAFTALIK. KAN PIHTILAŞMA TESTLERİ VERDİK SONUÇ BEKLEMEKTEYİZ.
Demin bende ayni dellendim dellendim kalktim cay ictimNeyse sanırım ben iyi değilim arkadaşlar kalkıp çayı isitsam çok iyi olacak
Aynen canım kullandım ve adet oldum bu ay eşim yanımda yok es geçiyoruz gelecek ay inşallah düşünüyoruz tekrar gelecek ay onu yapayımİyi yapmışsın. Sanki biara maydanoz suyu kullanacam diye yazmışsın yalnış hatırlamıyorsam kesinlik onu yapma bir haftalık içimde bile bariz birşekilde adet söktürüyor, sen bence bu ay hayıt otu kullan
Bence baska doktorada git 1.5 sene oldu olmuyo olmuyo deDoğru söylüyorsun salaklik bende. Dürüstlük yapacak zamanı mi buldun gerizekaliHatta 1 sene deme 2 de paniklesin doktor direk tüp bebek mi yaparlar tüp bebek merkezimi kurarlar içinde onlar düşünsün
Bu gidişle öyle olacak sanırım. Bu ay da beklicem gelmezse ufaklık ben doktora gidicem. Yemin ederim bütün hücrelerim sadece çocuk odaklı. Stres olmayacakmis da kafaya takmamak gerekiyormus. Artık rüyamda anne babamı bile çocuk olarak görüyorum milletin dediğine bak.Bence baska doktorada git 1.5 sene oldu olmuyo olmuyo deen azindan yumurtlama takibi yapsin. Bence pembis bi yalan yanii
Bu gidişle öyle olacak sanırım. Bu ay da beklicem gelmezse ufaklık ben doktora gidicem. Yemin ederim bütün hücrelerim sadece çocuk odaklı. Stres olmayacakmis da kafaya takmamak gerekiyormus. Artık rüyamda anne babamı bile çocuk olarak görüyorum milletin dediğine bak.
iyi yapmissin. Ben bir kez içtim tadida hoşuma gitti soğanı çok severim zaten de ufak bir sorunum var devamı ni getiremedim. Zaten neyin devamini getirdim ki bu zamana kadar.Bence Allah biliyor bana bilerek şimdi vermiyor. Bu beceremez biraz daha zaman gecsin ondan sonra
Canım zamanı gelmemişki bişeyler sebep oluyor sadece kafayı başka yere yönlerdir.Aynen canım kullandım ve adet oldum bu ay eşim yanımda yok es geçiyoruz gelecek ay inşallah düşünüyoruz tekrar gelecek ay onu yapayım
Doktorunu değiştir canım 9 ay deme 1yıl veya üstü de, ama şuda var senelerdir çocuk tedavisi olupta yıpranan çok insan var rabbim bize tez zamanda nasip etsin bu kısacık zamanda bukadar stres yapıyorsan seni çok etkiler ilerisi için, rahat ol9 ay oldu ama gelen giden yok sadece her ay yıkılan hayaller varOysa ki herşey düzenli görünüyor. Ya benim anlamadığım niye cevremizdekiler çabucak hamile kalabiliyor da biz sürüyoruz 1 seneymis lafa bak. 9 ay olmayan 3 ayda mi olacakmış acaba tedavide etmiyorlar ki yumurtlama takibi falan filan sanki biz bilmiyoruz yapmadık bunları
Bence baska doktorada git 1.5 sene oldu olmuyo olmuyo deen azindan yumurtlama takibi yapsin. Bence pembis bi yalan yanii
çok haklısın bende gittiğimde 9 ay oldu diyorum daha muayene bile etmeden 1 yıl denemeniz gerekiyor falan diyorlar ilgi alaka sıfır şimdi başka bir doktordan randevu aldım bir yılı geçti diyeceğim stresten sivilcelendim kilo bile verdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?