- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
- Konu Sahibi ressamasel
-
A çok sevindim canım şükürler olsun o acıyı Allah kimseye yaşatmasın Benim bebeğim 31 haftalıkken öldüKızım yaşıyor canım 42 gün sonra küvözden çıkardılar..sezeryan canım genel anestezi bebeğin suyu bitmiş beni zehirlemeye başlamış o yüzden acil sezeryana alındım
Başın sağolsun canım Allah sabır versin ben yaşamadım ama tattım o anı Rabbim yaşatmasın birdaha o acıyı Rabbim en yakın zamanda hayrlı sağlıklı evlat nasip etsinA çok sevindim canım şükürler olsun o acıyı Allah kimseye yaşatmasın Benim bebeğim 31 haftalıkken öldü
Sekiz ay oldu canım bende sezeryan oldumGebelik zehirlenmesini ne zamn geçirdin canım aradan baya bi zamn geçti mi
Ama tekrar düşünüyorum Rabbim nasip etsinGebelik zehirlenmesini ne zamn geçirdin canım aradan baya bi zamn geçti mi
Aynen canım başladım ben ama düzenli içmedim 4 ayda iki aylık ilaç bitirdim bir gün içtim bir gün içmedimBenim 4 sene oldu..inşallah Rabbim en yakın zamanda nasip eder canım ama folik aside başla bu hamileligi kolaylaştırır demişti bana doktorum hem hamilelige hazırlık önceden
Bırakma canım düzenli içAynen canım başladım ben ama düzenli içmedim 4 ayda iki aylık ilaç bitirdim bir gün içtim bir gün içmedim
Aynen canım inşallah güzel sonuç alırız bakalım daha grubun ilk hamişi çıkmadıBırakma canım düzenli iç
Ben yaptım bu ay bekliycem sonucu insallahKızlar aranızda ovülasyon testi deneyen ve anlayan var mı?
Yumurta takibi için ne diyorsun doktora ben gidiyorum doktor diyorki daha 1 yıl olmamis telaş etme 9 ay oldu ilaçta vermiyor başka doktorlarda 1 yıl dolmasını bekle diyorHa birde yumurta t
yumurta takibi yaptırın diyorum ben birde .. ovalasyon testleri herzaman doğruyu yansıtmıyor
İnşallah güzell haberlerini alırız canım bnmAynen canım inşallah güzel sonuç alırız bakalım daha grubun ilk hamişi çıkmadı
Canım bende adet düzensizliği vardı ilk gittiğim doktor 1 yılın dolsun hiçbirşey yapamayız dedi. Sonraki gittiğim doktor adet olunca gel ne gerekiyorsa yapacağız dedi. İlk doktor biraz sinir bozucu.Yumurta takibi için ne diyorsun doktora ben gidiyorum doktor diyorki daha 1 yıl olmamis telaş etme 9 ay oldu ilaçta vermiyor başka doktorlarda 1 yıl dolmasını bekle diyor
bende korunmayı bıraktım adetlerim düzensizleşti kimisi diyor rahim kendini bebeğe hazırlıyor kimisi diyor yumurtalıklarda problem var artık kimseyi dinlemiyorum 15 ine doktor randevusu aldım gidicem ne tetkik varsa yaptırıcam en azından icim rahatlarCanım bende adet düzensizliği vardı ilk gittiğim doktor 1 yılın dolsun hiçbirşey yapamayız dedi. Sonraki gittiğim doktor adet olunca gel ne gerekiyorsa yapacağız dedi. İlk doktor biraz sinir bozucu.
Doktorlarda bazen saçma davranıyorCanım bende adet düzensizliği vardı ilk gittiğim doktor 1 yılın dolsun hiçbirşey yapamayız dedi. Sonraki gittiğim doktor adet olunca gel ne gerekiyorsa yapacağız dedi. İlk doktor biraz sinir bozucu.
Tamam sen de 1 yıldır evliyim dersin.. yalandan kim ölmüşYumurta takibi için ne diyorsun doktora ben gidiyorum doktor diyorki daha 1 yıl olmamis telaş etme 9 ay oldu ilaçta vermiyor başka doktorlarda 1 yıl dolmasını bekle diyor
Canım var mı bir gelişme?ressamasel
Son 6. Benim gibi bat bekleyen ? Kaç gününüz kaldı kızlar
Benimde 8 gün kaldı ama herhalde dayanamayıp cumaya test yapacam
Son 4 günüm canım bekliyprumCanım var mı bir gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?