Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Kızım yaşıyor canım 42 gün sonra küvözden çıkardılar..sezeryan canım genel anestezi bebeğin suyu bitmiş beni zehirlemeye başlamış o yüzden acil sezeryana alındım

Kızım yaşıyor canım 42 gün sonra küvözden çıkardılar..sezeryan canım genel anestezi bebeğin suyu bitmiş beni zehirlemeye başlamış o yüzden acil sezeryana alındım
A çok sevindim canım şükürler olsun o acıyı Allah kimseye yaşatmasın Benim bebeğim 31 haftalıkken öldü

A çok sevindim canım şükürler olsun o acıyı Allah kimseye yaşatmasın Benim bebeğim 31 haftalıkken öldü
Başın sağolsun canım Allah sabır versin ben yaşamadım ama tattım o anı Rabbim yaşatmasın birdaha o acıyı Rabbim en yakın zamanda hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin

Gebelik zehirlenmesini ne zamn geçirdin canım aradan baya bi zamn geçti mi

Benim 4 sene oldu..inşallah Rabbim en yakın zamanda nasip eder canım ama folik aside başla bu hamileligi kolaylaştırır demişti bana doktorum hem hamilelige hazırlık önceden

Benim 4 sene oldu..inşallah Rabbim en yakın zamanda nasip eder canım ama folik aside başla bu hamileligi kolaylaştırır demişti bana doktorum hem hamilelige hazırlık önceden
Aynen canım başladım ben ama düzenli içmedim 4 ayda iki aylık ilaç bitirdim bir gün içtim bir gün içmedim

Ha birde yumurta t

yumurta takibi yaptırın diyorum ben birde .. ovalasyon testleri herzaman doğruyu yansıtmıyor
Yumurta takibi için ne diyorsun doktora ben gidiyorum doktor diyorki daha 1 yıl olmamis telaş etme 9 ay oldu ilaçta vermiyor başka doktorlarda 1 yıl dolmasını bekle diyor

Yumurta takibi için ne diyorsun doktora ben gidiyorum doktor diyorki daha 1 yıl olmamis telaş etme 9 ay oldu ilaçta vermiyor başka doktorlarda 1 yıl dolmasını bekle diyor
Canım bende adet düzensizliği vardı ilk gittiğim doktor 1 yılın dolsun hiçbirşey yapamayız dedi. Sonraki gittiğim doktor adet olunca gel ne gerekiyorsa yapacağız dedi. İlk doktor biraz sinir bozucu.

Canım bende adet düzensizliği vardı ilk gittiğim doktor 1 yılın dolsun hiçbirşey yapamayız dedi. Sonraki gittiğim doktor adet olunca gel ne gerekiyorsa yapacağız dedi. İlk doktor biraz sinir bozucu.
bende korunmayı bıraktım adetlerim düzensizleşti kimisi diyor rahim kendini bebeğe hazırlıyor kimisi diyor yumurtalıklarda problem var artık kimseyi dinlemiyorum 15 ine doktor randevusu aldım gidicem ne tetkik varsa yaptırıcam en azından icim rahatlar

Bu ikinci ayımız deniyoruz bakalım tüm isteyenler en kısa zamanda güzel haberi alırlar inşallah

Tamam sen de 1 yıldır evliyim dersin.. yalandan kim ölmüş ben öyle yaptım 6 Aydır çocuk istiyoruz demedim 1 yılı geçit hala olmuyor dedim o zaman bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…