Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin canım

Ve ben şunuda demek istiyorum kadın hamile kalamayınca direkman kendinde arıyor sorunu ama hiç sperm kalitesini ve sperm sayılarının azlıgını düşünemiyoruz ve buna benzer vs sorunlar

kızlar 10 gündür adet olamıyorum test yapıyorum sonuç negatif ben hiçbirşey anlamadım moralim bozuldu iyice

Kızlar size bişey soracağım. Benim adetlerim düzenlidir genelde ben sekiz ay önce sezeryanla Doğum yaptım ondan sonra hep ya 26 ya da 27 günde adet oldum . Hiç değişmedi ve hep 6 gün sürerdi . Bu ay ben 24 günde adet oldum yani takvimde 3 gün kaldı derken önce kahve akıntı sonra adet geldi . Ve 3 gün sürdü şuan hafif kahve akıntılar geliyor gerisi gelir mi bilmiyorum ama sanki adetim bitti gibi 3 günde neden olabilir ayrıca normal adet günüm bugündü bugün olmam lazımdı ama Benim suan 3 gün oldu ve bitti gibi sanki ???fikir verir missiniz benimle aynı durumu yaşayan var mı

kızlar 10 gündür adet olamıyorum test yapıyorum sonuç negatif ben hiçbirşey anlamadım moralim bozuldu iyice
Canım benim yakın arkadaşım bu ay adeti on dört gün gecikti ama oldu sonunda her türlü tahlilini yaptırdı doktor demiş ovülasyon olmamış bu ay o yüzden gecikmiş artı stres tabi belki seninde öyledir

pazartesi günü randevum canım bende gidicem bakalım ne diyecek doktor 12 gün oldu bugun gebelikte yok

canım bahar aylarıyla birlikte bazen kanamalarda sorun olabiliyor havalrdan ama gebemisin diyede aklıma gelmiyor değil test yaptın mı
Yapmadım canım ama benim su zamana kadar ilk defa adetim üç gün önce geldi ve 6 gün süren adetim 4 gün sürdü artı midem hassas anlamadım

canım bahar aylarıyla birlikte bazen kanamalarda sorun olabiliyor havalrdan ama gebemisin diyede aklıma gelmiyor değil test yaptın mı
Ben 28 yaşındayım canım sezeryan ile Doğum yapmama rağmen hiç değişmedi Benim ama gebe olduğumu düşünmüyorum sadece bulantım var o düşündürüyor

Ben 28 yaşındayım canım sezeryan ile Doğum yapmama rağmen hiç değişmedi Benim ama gebe olduğumu düşünmüyorum sadece bulantım var o düşündürüyor
havalar yapar bahar havaları bazen adet olumca benmde mideme vuruyor cok üstünde düşünme bsey ckmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…