- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
- Konu Sahibi ressamasel
-
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin canımSinirlenmekte haklısın canım iyi bir doktor bulmak çok zor gerçekten bende tam buldum dedim doktorumun tayini çıktı hormon testimin sonuçlarını bile gösteremedim zaten almaya da gitmedim. Şimdi Alah hepimizin yardımcısı olsun çok zor ya ben uzun süredir amaaan diyip takmamaya çalışıyordum ama artık baya baya bebek istiyorum
Canım benim yakın arkadaşım bu ay adeti on dört gün gecikti ama oldu sonunda her türlü tahlilini yaptırdı doktor demiş ovülasyon olmamış bu ay o yüzden gecikmiş artı stres tabi belki seninde öyledirkızlar 10 gündür adet olamıyorum test yapıyorum sonuç negatif ben hiçbirşey anlamadım moralim bozuldu iyice
Canım ya keşke cevap verebilseydim. benim hiç bilgim yok, inşallah Bi sıkıntı yokturYorum yapan yok mu
pazartesi günü randevum canım bende gidicem bakalım ne diyecek doktor 12 gün oldu bugun gebelikte yokCanım benim yakın arkadaşım bu ay adeti on dört gün gecikti ama oldu sonunda her türlü tahlilini yaptırdı doktor demiş ovülasyon olmamış bu ay o yüzden gecikmiş artı stres tabi belki seninde öyledir
Canım benim yakın arkadaşım bu ay adeti on dört gün gecikti ama oldu sonunda her türlü tahlilini yaptırdı doktor demiş ovülasyon olmamış bu ay o yüzden gecikmiş artı stres tabi belki seninde öyledir
—————
sordugun soruya baktımda acaba hamilemisin adet olmadn leke gelip adet olmaynca hamile olanlar cok duydum
Peki bana ne diyorsun canımpazartesi günü randevum canım bende gidicem bakalım ne diyecek doktor 12 gün oldu bugun gebelikte yok
acaba hamilemisin leke geldi adet görmedin diye düşünüyorumPeki bana ne diyorsun canım
Canım bak tam olarak yazayım sanaacaba hamilemisin leke geldi adet görmedin diye düşünüyorum
acaba hamilemisin leke geldi adet görmedin diye düşünüyorum
Tam olarak yazdık canım sana yorum yapar mısınacaba hamilemisin leke geldi adet görmedin diye düşünüyorum
canım bahar aylarıyla birlikte bazen kanamalarda sorun olabiliyor havalrdan ama gebemisin diyede aklıma gelmiyor değil test yaptın mıTam olarak yazdık canım sana yorum yapar mısın
Yapmadım canım ama benim su zamana kadar ilk defa adetim üç gün önce geldi ve 6 gün süren adetim 4 gün sürdü artı midem hassas anlamadımcanım bahar aylarıyla birlikte bazen kanamalarda sorun olabiliyor havalrdan ama gebemisin diyede aklıma gelmiyor değil test yaptın mı
Ben 28 yaşındayım canım sezeryan ile Doğum yapmama rağmen hiç değişmedi Benim ama gebe olduğumu düşünmüyorum sadece bulantım var o düşündürüyorcanım bahar aylarıyla birlikte bazen kanamalarda sorun olabiliyor havalrdan ama gebemisin diyede aklıma gelmiyor değil test yaptın mı
havalar yapar bahar havaları bazen adet olumca benmde mideme vuruyor cok üstünde düşünme bsey ckmaz inşBen 28 yaşındayım canım sezeryan ile Doğum yapmama rağmen hiç değişmedi Benim ama gebe olduğumu düşünmüyorum sadece bulantım var o düşündürüyor
Benim durum şu canım dişim ağrıyor antibiyotik kullanmam lazım ondan aklıma geliyor öyle bişey olur mu diyehavalar yapar bahar havaları bazen adet olumca benmde mideme vuruyor cok üstünde düşünme bsey ckmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?