Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

ressamasel
Son 6. Benim gibi bat bekleyen ? Kaç gününüz kaldı kızlar
Benimde 8 gün kaldı ama herhalde dayanamayıp cumaya test yapacam

merhaba kızlar bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum doktora gittim yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok dedi hormon testi yaptırdım kontrol için doktora gidemedim doktorum başka bir şehire atanmış kadın doğum doktoru bulamamaktan yıldım istanbul anadolu yakasındayım kanım çok düşük olduğu için kan serumu taktırıyorum haftada bir dahiliye doktoruma sordum kadın doğum önermedi ne yapacağımı bilmiyorum adetim düzenli bazen 1 2 gün erken ya da geç olabiliyorum ama normal karşılıyorum kilom 57 boyum 1.65 çok kilolu bir insan da sayılmam folik asit kullansam mı doktor mu bulmaya çalışsam ne yapsam bilemiyorum bana bir akıl verin uzun süre denediğim için kimseye de söyleyemedim içimde kaldı herşey stres yapmaya başlayacağım galiba

Kızlar benimde mide bulantım başladı son 5 kaldı sanırım psikolojik gece mide ağrısıyla uyandım suan bulantı şeklinde sanırım her şeyi gebeliğe yoruyorum

Haklısın canm, bencede biraz beklemek gerekiyor zaten negatif çıkarsa tedaviye başlayacam inşallah gerek kalmaz o süreç insanı daha çok yıpratıyor
Aynen canım bak Benim de beş günüm kaldı ama yapmıyorum çünkü ne zaman yapınca hemen adet oluyorum sonrası

ilk gebeliğine korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın canım
Ben 1,5 sene hamile kalamadım dahiliyeye gittim tsh çok yüksek çıktı gebe kalmamı tiroid engelliyormuş ilaç tedavisine başladım 6 ay boyunca düzenli folik asit kullandım sonra 3 ay içinde hamile kaldım canım

Evet canım 7.ci ayımda geçirdim hatta bebeğimin kalbi durmuştu oo çok şey yaşadım oyuzden böle düşünceliyim ikincisi için
Benim bebeğim 31 haftalıkken öldü karnımda sekiz aylıktı ve gebelik zehirlenmesi yaşadım yoğun bakımda yattım ben 15gün daha sonra böbrek kalp yetmezliğine girdim ilaç tedavisine başladım çok şükür yeni yeni iyi oldum

Canım çok geçmiş olsun İnan çok üzüldüm..seni çok iyi anlıyorum kızım ve ben ölümden döndük kızım 29 haftalıktı dogdugunda kalbi atmadı baya bir kalp masajı yaptıktan sonra kalbi çalıştı 42 gün küvözde kaldı bende 1 hafta hastanede yattım tansiyon ilaçları falan öle atlattım ben ameliyata girdiğimde doktorum eşime “eşiniz mi bebek mi önceliklimiz olsun demiş” eşim ağlayarak eşim demiş bunların hepsini 1 sene sonra öğreniyorum insan ister istemez korkuyor ya birdaha başıma gelirse diye

Aynı şeyi yaşamışız canım bebeğimiz aynı olaydan ölmüş aynı kader ... seni ben anlarım

Peki sen sezeryan mı oldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…