- Konu Sahibi ressamasel
-
Canım bence adet gününü bekle insan çok üzülüyor negatifi görünceressamasel
Son 6. Benim gibi bat bekleyen ? Kaç gününüz kaldı kızlar
Benimde 8 gün kaldı ama herhalde dayanamayıp cumaya test yapacam
Haklısın canm, bencede biraz beklemek gerekiyor zaten negatif çıkarsa tedaviye başlayacam inşallah gerek kalmaz o süreç insanı daha çok yıpratıyorCanım bence adet gününü bekle insan çok üzülüyor negatifi görünce
Benim olmuştu arkadaşım sancılıydım ama bimiodum tam adet olma tarihimdi o yüzden sancım var sanıyordum ama 7 gün sonra 5 haftalık hamile oldugumu öğrenmiştimAcaba adet sancısı yaşayıp hamile olan olmuş mudur
Kızlar benimde mide bulantım başladı son 5 kaldı sanırım psikolojik gece mide ağrısıyla uyandım suan bulantı şeklinde sanırım her şeyi gebeliğe yoruyorum
Aynen canım bak Benim de beş günüm kaldı ama yapmıyorum çünkü ne zaman yapınca hemen adet oluyorum sonrasıHaklısın canm, bencede biraz beklemek gerekiyor zaten negatif çıkarsa tedaviye başlayacam inşallah gerek kalmaz o süreç insanı daha çok yıpratıyor
Ay ne güzel canım darısı bizeBenim olmuştu arkadaşım sancılıydım ama bimiodum tam adet olma tarihimdi o yüzden sancım var sanıyordum ama 7 gün sonra 5 haftalık hamile oldugumu öğrenmiştim
Allah isteyen herkese nasip etsin canım şimdi ikinciyi düşünüoz ama gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için biraz korkum varAy ne güzel canım darısı bize
ilk gebeliğine korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın canımAllah isteyen herkese nasip etsin canım şimdi ikinciyi düşünüoz ama gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için biraz korkum var
Preeklemsi mi geçirdin canım?Allah isteyen herkese nasip etsin canım şimdi ikinciyi düşünüoz ama gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için biraz korkum var
Preeklemsi demek gebelik zehirlenmesi demekAllah isteyen herkese nasip etsin canım şimdi ikinciyi düşünüoz ama gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için biraz korkum var
Preeklemsi demek gebelik zehirlenmesi demek
Ben 1,5 sene hamile kalamadım dahiliyeye gittim tsh çok yüksek çıktı gebe kalmamı tiroid engelliyormuş ilaç tedavisine başladım 6 ay boyunca düzenli folik asit kullandım sonra 3 ay içinde hamile kaldım canımilk gebeliğine korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın canım
Canım bende preeklemsi geçirdimEvet canım 7.ci ayımda geçirdim hatta bebeğimin kalbi durmuştu oo çok şey yaşadım oyuzden böle düşünceliyim ikincisi için
Benim bebeğim 31 haftalıkken öldü karnımda sekiz aylıktı ve gebelik zehirlenmesi yaşadım yoğun bakımda yattım ben 15gün daha sonra böbrek kalp yetmezliğine girdim ilaç tedavisine başladım çok şükür yeni yeni iyi oldumEvet canım 7.ci ayımda geçirdim hatta bebeğimin kalbi durmuştu oo çok şey yaşadım oyuzden böle düşünceliyim ikincisi için
Benim bebeğim 31 haftalıkken öldü karnımda sekiz aylıktı ve gebelik zehirlenmesi yaşadım yoğun bakımda yattım ben 15gün daha sonra böbrek kalp yetmezliğine girdim ilaç tedavisine başladım çok şükür yeni yeni iyi oldum
Aynı şeyi yaşamışız canım bebeğimiz aynı olaydan ölmüş aynı kader ... seni ben anlarımCanım çok geçmiş olsun İnan çok üzüldüm..seni çok iyi anlıyorum kızım ve ben ölümden döndük kızım 29 haftalıktı dogdugunda kalbi atmadı baya bir kalp masajı yaptıktan sonra kalbi çalıştı 42 gün küvözde kaldı bende 1 hafta hastanede yattım tansiyon ilaçları falan öle atlattım ben ameliyata girdiğimde doktorum eşime “eşiniz mi bebek mi önceliklimiz olsun demiş” eşim ağlayarak eşim demiş bunların hepsini 1 sene sonra öğreniyorum insan ister istemez korkuyor ya birdaha başıma gelirse diye
Peki sen sezeryan mı oldun canımCanım çok geçmiş olsun İnan çok üzüldüm..seni çok iyi anlıyorum kızım ve ben ölümden döndük kızım 29 haftalıktı dogdugunda kalbi atmadı baya bir kalp masajı yaptıktan sonra kalbi çalıştı 42 gün küvözde kaldı bende 1 hafta hastanede yattım tansiyon ilaçları falan öle atlattım ben ameliyata girdiğimde doktorum eşime “eşiniz mi bebek mi önceliklimiz olsun demiş” eşim ağlayarak eşim demiş bunların hepsini 1 sene sonra öğreniyorum insan ister istemez korkuyor ya birdaha başıma gelirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?