- Konu Sahibi ressamasel
-
Bence bunu kadin doguma danışmalisin canim cok agir bi ilac bilemedimKızlar ben birşey soracağım 22 gün Rouctane kullandim.1 ay 10 gün oldu bırakalı.dermatolaga sorduğum zaman 1 ay sonra gebelik düşünülebilir dediler gebe kalmamda bir sakinca varmıdir acaba
Sordum canım kimi iki ay kimi altı ay kimi bir sene diyor ama dermatolog ilaç klavuzundan bakıp 1 ay demiştiBence bunu kadin doguma danışmalisin canim cok agir bi ilac bilemedim
Bi ayda vucuttan etkileri atilirmi ki. Karari zor bisey canimSordum canım kimi iki ay kimi altı ay kimi bir sene diyor ama dermatolog ilaç klavuzundan bakıp 1 ay demişti
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
pazartesi günü randevum canım bende gidicem bakalım ne diyecek doktor 12 gün oldu bugun gebelikte yok
gittim kan tahlili verdm saat 14.00 gibi kan sonucumu alacagım karnımdan baktı jel sürüp yumurtalıkların yavas calısıyo senin dedi moralim bozuldu kötü bsey mi kzlar? ultrason icin hazirana gün verdi ama özel hastaneye gidicem devlete gittim ilktenyazışmaları yeni okuudm ve bugün pazartesi çok merak ettim canık benim inşaAllah hayırlısı olur
amin inş tşk ederim hayırlısıylaÇok geçmiş olsun canm inşallah kucağı ı doldurur. Umarım sonuçlar temiz çılar
Bence de isteyince olmuyor istemeyince oluyor bu iş böyle işteBizde 6 aydir korunmuyoruz ama hala hamile kalamadimAdet döngüm düzenli. Sanirim stres yapmamak gerekiyor
gittim kan tahlili verdm saat 14.00 gibi kan sonucumu alacagım karnımdan baktı jel sürüp yumurtalıkların yavas calısıyo senin dedi moralim bozuldu kötü bsey mi kzlar? ultrason icin hazirana gün verdi ama özel hastaneye gidicem devlete gittim ilkten
İnşAllah kuzumbugun özel hastanede doktora göründüm baktı sorun yokmuş tembellik var braz adet duzensizliği ondan oluyomus ama adet olmak üzeresin zaten dedi adetimin 2.3.gununde tekrar cagırdı catlatma tedavisi uygulayacakmış hadi bakalmmbismillah diyerek bi yola başladık sizde gozukmediyseniz gidin bi doktora kızlar ufacık bi sorun bile engel olabiliyor insallah durumum okdar ciddi değildir tez evvel hamile kalırım
Desene aynı zamanda tedaviye başlayacağız ben bu ay çok umutluydum kesin gözüyle bakıyordum kan tahlili yaptım negatif, bugün yarın olacam 3. Gün gidecem inşallah olumlu sonuç alırız hakkımızda hayırlısıbugun özel hastanede doktora göründüm baktı sorun yokmuş tembellik var braz adet duzensizliği ondan oluyomus ama adet olmak üzeresin zaten dedi adetimin 2.3.gununde tekrar cagırdı catlatma tedavisi uygulayacakmış hadi bakalmmbismillah diyerek bi yola başladık sizde gozukmediyseniz gidin bi doktora kızlar ufacık bi sorun bile engel olabiliyor insallah durumum okdar ciddi değildir tez evvel hamile kalırım
Canım seni merak ettim tahlil yaptınmı?İnşAllah kuzum
Canım ben bu ay 3 gün erken oldum ve adetim iki gün kanama iki gün kahve leke şeklinde oldu farklıydı diye şüphelendim üstüne görme olur mu dedim ve iki gün önce acilde kan baktırdım negatif halen aklım karışık ama niye böyle olduCanım seni merak ettim tahlil yaptınmı?
merak ettim, tahlil yaptın kafan rahattır şimdi dedikleri gibi mevsimsel olabilir gönlünü ferah tut, sabret herşey çok güzel olacakCanım ben bu ay 3 gün erken oldum ve adetim iki gün kanama iki gün kahve leke şeklinde oldu farklıydı diye şüphelendim üstüne görme olur mu dedim ve iki gün önce acilde kan baktırdım negatif halen aklım karışık ama niye böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?