Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Kızlar ben birşey soracağım 22 gün Rouctane kullandim.1 ay 10 gün oldu bırakalı.dermatolaga sorduğum zaman 1 ay sonra gebelik düşünülebilir dediler gebe kalmamda bir sakinca varmıdir acaba

Kızlar ben birşey soracağım 22 gün Rouctane kullandim.1 ay 10 gün oldu bırakalı.dermatolaga sorduğum zaman 1 ay sonra gebelik düşünülebilir dediler gebe kalmamda bir sakinca varmıdir acaba
Bence bunu kadin doguma danışmalisin canim cok agir bi ilac bilemedim

yazışmaları yeni okuudm ve bugün pazartesi çok merak ettim canık benim inşaAllah hayırlısı olur
gittim kan tahlili verdm saat 14.00 gibi kan sonucumu alacagım karnımdan baktı jel sürüp yumurtalıkların yavas calısıyo senin dedi moralim bozuldu kötü bsey mi kzlar? ultrason icin hazirana gün verdi ama özel hastaneye gidicem devlete gittim ilkten

Bizde 6 aydir korunmuyoruz ama hala hamile kalamadim Adet döngüm düzenli. Sanirim stres yapmamak gerekiyor

Kızlar ben bu ay bir macun sipariş ettim çok iyi diyorlar ben önce kullanayım inşAllah işe yarar eğer yararsa size de Öneririm. Tabi önce ben bir kullanayım burdan size yazarım. Allah nasip edecek ama bazı şeylerde vesile olacak tabi

bugun özel hastanede doktora göründüm baktı sorun yokmuş tembellik var braz adet duzensizliği ondan oluyomus ama adet olmak üzeresin zaten dedi adetimin 2.3.gununde tekrar cagırdı catlatma tedavisi uygulayacakmış hadi bakalmmbismillah diyerek bi yola başladık sizde gozukmediyseniz gidin bi doktora kızlar ufacık bi sorun bile engel olabiliyor insallah durumum okdar ciddi değildir tez evvel hamile kalırım

Bozma canım moralini ya herşeyin hayırlısı bende devlete gideceğim bakalım inşaAllah ilgili bir soktor olur. Olmadı banada özel yolları gözüküyor.

İnşAllah kuzum

Desene aynı zamanda tedaviye başlayacağız ben bu ay çok umutluydum kesin gözüyle bakıyordum kan tahlili yaptım negatif, bugün yarın olacam 3. Gün gidecem inşallah olumlu sonuç alırız hakkımızda hayırlısı

Canım seni merak ettim tahlil yaptınmı?
Canım ben bu ay 3 gün erken oldum ve adetim iki gün kanama iki gün kahve leke şeklinde oldu farklıydı diye şüphelendim üstüne görme olur mu dedim ve iki gün önce acilde kan baktırdım negatif halen aklım karışık ama niye böyle oldu

Normalde yarın adet ilk günü olmam gerekiyor adete bir hafta kala korunmayı bıraktık erken dönem yapılan gebelik testi yapsam cikarmi acaba

merak ettim, tahlil yaptın kafan rahattır şimdi dedikleri gibi mevsimsel olabilir gönlünü ferah tut, sabret herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…