- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
İnşAllah canım demek çok istiyorum ondan kan sonucuna bile güvenmiyorum o kadar stres yaptım ki kırıcı asabi biri oldum çıktım kendimi toparlamam lazımmerak ettim, tahlil yaptın kafan rahattır şimdi dedikleri gibi mevsimsel olabilir gönlünü ferah tut, sabret herşey çok güzel olacak
Canım benim senin yaşadıkların kolay şeyler değil normaldir yaptıkların, çok yıpratıyor sun kendini bu sonraki ayada seni etkiler, Allah ne zaman nasip ederse olacak geç olsun ama hayırlısı sağlıklı olsun, bir yerlere gitme imkanın varsa git kafan dağılır en azındanİnşAllah canım demek çok istiyorum ondan kan sonucuna bile güvenmiyorum o kadar stres yaptım ki kırıcı asabi biri oldum çıktım kendimi toparlamam lazım
Geldim canım memlekete geldim herkesi kırıyorum ne kadar geçti desemde geçmiyor kızımın acısı demek Allahımmm büyük vizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinCanım benim senin yaşadıkların kolay şeyler değil normaldir yaptıkların, çok yıpratıyor sun kendini bu sonraki ayada seni etkiler, Allah ne zaman nasip ederse olacak geç olsun ama hayırlısı sağlıklı olsun, bir yerlere gitme imkanın varsa git kafan dağılır en azından
Canım vardır herşey de Bi hayır üzülme sıkılma desem tabi senin içn hiç kolay değil yaşayamayan bilemez yine diyorum sana dönüp arkana baktığında ben yaptım kendime bunca zaman kendimi mahvettim ne yaparsan yap giden geri gelmiyor ve gelecek olan kişi için morali yüksek tut , senin şuanda cennette şefaatçin var buda herkese nasip olmaz, inşallah canım çok Dua ediyorum kendimden çok sizlere dua ediyorumGeldim canım memlekete geldim herkesi kırıyorum ne kadar geçti desemde geçmiyor kızımın acısı demek Allahımmm büyük vizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Allah razı olsun canım benim sen ne kadar süredir evlisin çocuğun var mıCanım vardır herşey de Bi hayır üzülme sıkılma desem tabi senin içn hiç kolay değil yaşayamayan bilemez yine diyorum sana dönüp arkana baktığında ben yaptım kendime bunca zaman kendimi mahvettim ne yaparsan yap giden geri gelmiyor ve gelecek olan kişi için morali yüksek tut , senin şuanda cennette şefaatçin var buda herkese nasip olmaz, inşallah canım çok Dua ediyorum kendimden çok sizlere dua ediyorum
11 ay oldu evleneli çocuk yok 2 aylık evliyken kimyasal gebelik oldu, ama benim sıkıntım yaş 38 yaşındayım sıkıntı diyorumda ama kafaya takmıyorum da çevremdekiler biraz az sussa daha rahat olacamAllah razı olsun canım benim sen ne kadar süredir evlisin çocuğun var mı
Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah kuzum sana hepimize dua et herşeyin bir zamanı var özele gelir misin kuzum bir şey diyeceğim11 ay oldu evleneli çocuk yok 2 aylık evliyken kimyasal gebelik oldu, ama benim sıkıntım yaş 38 yaşındayım sıkıntı diyorumda ama kafaya takmıyorum da çevremdekiler biraz az sussa daha rahat olacam
evet canım gebelik yok demekKızlar üstteki beta değeri 2 mi oluyor
Canım sunu sordum 2 mi çıkmış yoksa ikiden küçük mü çıkmış oluyorevet canım gebelik yok demek
2 çıkmış oluyor tahlilimde benimde öyleydiCanım sunu sordum 2 mi çıkmış yoksa ikiden küçük mü çıkmış oluyor
mrb canm bnde 13 aydir deniyorum ama malesef olmuyor senin ne kadarMerhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Hepimiz bir umut ins olurmrb canm bnde 13 aydir deniyorum ama malesef olmuyor senin ne kadar
Ben yarın gideceğim canım dört gün gecikti negatif çıktı geçen gün ama geç yumurtlama olmuş olabilir dedibenim prolaktin ve tsh degerim yuksek çıktı adet düzensizliğimde var hamile kalamıyorum o yüzden inşallah doktorun yapacağı tedavi ile kalırım siz baktırdınız mı kzlar kendnize kadın doguma gidip
gidin canım kesinlikle ayın 2 sinde olmam gerekirken halen olmaya calısıyorum adet söktürücü kullanıyorum yüzüm gözüm sivilce bu prolaktin değeri düşer insallah inanın moralim çok bozulduBen yarın gideceğim canım dört gün gecikti negatif çıktı geçen gün ama geç yumurtlama olmuş olabilir dedi
Canım düşer tedavi ile mutlakagidin canım kesinlikle ayın 2 sinde olmam gerekirken halen olmaya calısıyorum adet söktürücü kullanıyorum yüzüm gözüm sivilce bu prolaktin değeri düşer insallah inanın moralim çok bozuldu
Canım ben 5 aydır bekliyorum olmuyor zamanı gelmemiş demekmrb canm bnde 13 aydir deniyorum ama malesef olmuyor senin ne kadar
doktora gittin mi adet duzenin nasılCanım ben 5 aydır bekliyorum olmuyor zamanı gelmemiş demek
Adetim genelde düzenli canımdoktora gittin mi adet duzenin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?