Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

merak ettim, tahlil yaptın kafan rahattır şimdi dedikleri gibi mevsimsel olabilir gönlünü ferah tut, sabret herşey çok güzel olacak
İnşAllah canım demek çok istiyorum ondan kan sonucuna bile güvenmiyorum o kadar stres yaptım ki kırıcı asabi biri oldum çıktım kendimi toparlamam lazım

İnşAllah canım demek çok istiyorum ondan kan sonucuna bile güvenmiyorum o kadar stres yaptım ki kırıcı asabi biri oldum çıktım kendimi toparlamam lazım
Canım benim senin yaşadıkların kolay şeyler değil normaldir yaptıkların, çok yıpratıyor sun kendini bu sonraki ayada seni etkiler, Allah ne zaman nasip ederse olacak geç olsun ama hayırlısı sağlıklı olsun, bir yerlere gitme imkanın varsa git kafan dağılır en azından

Geldim canım memlekete geldim herkesi kırıyorum ne kadar geçti desemde geçmiyor kızımın acısı demek Allahımmm büyük vizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Geldim canım memlekete geldim herkesi kırıyorum ne kadar geçti desemde geçmiyor kızımın acısı demek Allahımmm büyük vizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Canım vardır herşey de Bi hayır üzülme sıkılma desem tabi senin içn hiç kolay değil yaşayamayan bilemez yine diyorum sana dönüp arkana baktığında ben yaptım kendime bunca zaman kendimi mahvettim ne yaparsan yap giden geri gelmiyor ve gelecek olan kişi için morali yüksek tut , senin şuanda cennette şefaatçin var buda herkese nasip olmaz, inşallah canım çok Dua ediyorum kendimden çok sizlere dua ediyorum

Allah razı olsun canım benim sen ne kadar süredir evlisin çocuğun var mı

Allah razı olsun canım benim sen ne kadar süredir evlisin çocuğun var mı
11 ay oldu evleneli çocuk yok 2 aylık evliyken kimyasal gebelik oldu, ama benim sıkıntım yaş 38 yaşındayım sıkıntı diyorumda ama kafaya takmıyorum da çevremdekiler biraz az sussa daha rahat olacam

11 ay oldu evleneli çocuk yok 2 aylık evliyken kimyasal gebelik oldu, ama benim sıkıntım yaş 38 yaşındayım sıkıntı diyorumda ama kafaya takmıyorum da çevremdekiler biraz az sussa daha rahat olacam
Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah kuzum sana hepimize dua et herşeyin bir zamanı var özele gelir misin kuzum bir şey diyeceğim

Kızlar üstteki beta değeri 2 mi oluyor

Eklentiler

• 5CEB2CC5-2C6C-4C6C-B843-89A75EA19751.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 84
benim prolaktin ve tsh degerim yuksek çıktı adet düzensizliğimde var hamile kalamıyorum o yüzden inşallah doktorun yapacağı tedavi ile kalırım siz baktırdınız mı kzlar kendnize kadın doguma gidip

benim prolaktin ve tsh degerim yuksek çıktı adet düzensizliğimde var hamile kalamıyorum o yüzden inşallah doktorun yapacağı tedavi ile kalırım siz baktırdınız mı kzlar kendnize kadın doguma gidip
Ben yarın gideceğim canım dört gün gecikti negatif çıktı geçen gün ama geç yumurtlama olmuş olabilir dedi

Ben yarın gideceğim canım dört gün gecikti negatif çıktı geçen gün ama geç yumurtlama olmuş olabilir dedi
gidin canım kesinlikle ayın 2 sinde olmam gerekirken halen olmaya calısıyorum adet söktürücü kullanıyorum yüzüm gözüm sivilce bu prolaktin değeri düşer insallah inanın moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…