- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.822
- 333
- Konu Sahibi ressamasel
-
korkma ozaman olur gebe kalmadan önce bi doktora git muayene ol o söyler gerekli seyleri Allah gonlune göre versnAdetim genelde düzenli canım
İnşAllah canım ama alttan muayeneden korkuyorum diye gidemiyorumkorkma ozaman olur gebe kalmadan önce bi doktora git muayene ol o söyler gerekli seyleri Allah gonlune göre versn
ben oldum alttan muayene baktı korkma bsey hissetmiyorsun agrı acı vs olmuyorİnşAllah canım ama alttan muayeneden korkuyorum diye gidemiyorum
biraz daha bekle 2.test yap bence olablrBenimde normal de üç gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 13 ve 16 sında korunmasız ilişki oldu .dün yaptırdım 0.1cikti beta hcg ama hala hasta olmadim sizce geç döllenme olmuş olabilir mi
İnşallah dua et ne olur canim . Aslında umudumu kaybettim negatif cikincabiraz daha bekle 2.test yap bence olablr
Merhaba, benim de adetime 1 hafta kaldı ben telefondan bir uygulama kullanıyordum adet ve yumurtlama takvimimi takip etmek için. Ama geçen pazartesi akşamı bir anda başlayan ve devam eden göğüs hassasiyetim bel ağrım ve kasık batmalarım başladı. Şüphelendim ve dün gidip test yaptırdım benim de 0,1 çıktı. Şimdi adet günümü bekleyeceğim. Siz de herhangi bir belirti var mı?Benimde normal de üç gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 13 ve 16 sında korunmasız ilişki oldu .dün yaptırdım 0.1cikti beta hcg ama hala hasta olmadim sizce geç döllenme olmuş olabilir mi
Bende de kasık ağrısı hafif akıntı varMerhaba, benim de adetime 1 hafta kaldı ben telefondan bir uygulama kullanıyordum adet ve yumurtlama takvimimi takip etmek için. Ama geçen pazartesi akşamı bir anda başlayan ve devam eden göğüs hassasiyetim bel ağrım ve kasık batmalarım başladı. Şüphelendim ve dün gidip test yaptırdım benim de 0,1 çıktı. Şimdi adet günümü bekleyeceğim. Siz de herhangi bir belirti var mı?
İnşallah beklediğimiz bir sonuçla karşılaşırızBende de kasık ağrısı hafif akıntı var
İnşallah canım benimİnşallah beklediğimiz bir sonuçla karşılaşırız
Bende çok merak ediyorum grubumuzun İlk annesi kim olacak acaba :) sayalım bakalım bundan sonra :)grubumuzuza ilk mutlu haberi kim verecek acaba inşaAllah hepimiz hayırlı vakitte anen oluruz bugün doktora gideceğim ne sorayım doktora bilemedim heyecanlanınca aklımdan hepsi gidiyor
Teşekkürler bu güzel paylaşımın için vesile olur umarımHamile olmadıgınızı anladıgınız adet gününüzden sonra bu karışıma başlıyorsunuz.
Saglıklı yumurta olması için bir kaşık bala bir kaşık çörek otu olacak şekilde ayarlıyorsunız.
Bu çörek otu ciddi manada şifa. Yumurtalıkların daha çabuk olgunlaşıp çatlamasını saglıyor.
Faydasını gören çok.
Her gün bundan yiyorsunuz.
Adet bitiminden hemen sonra ilk 7 gün düzenli ilişki yaşanmalı.
Hamile oldugunuz anlaşılınca bırakılmalı.
Ben sabah kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşıgı akşam uyumadan evvel bir tatlı kaşıgı yiyordum.
İnşâalah faydasını gördük sizlerde görürsünüz.
Bol inanç tevekkül dua
Gerisi Allaha kalmış
Hayırlı vakitler
Hamile olmadıgınızı anladıgınız adet gününüzden sonra bu karışıma başlıyorsunuz.
Saglıklı yumurta olması için bir kaşık bala bir kaşık çörek otu olacak şekilde ayarlıyorsunız.
Bu çörek otu ciddi manada şifa. Yumurtalıkların daha çabuk olgunlaşıp çatlamasını saglıyor.
Faydasını gören çok.
Her gün bundan yiyorsunuz.
Adet bitiminden hemen sonra ilk 7 gün düzenli ilişki yaşanmalı.
Hamile oldugunuz anlaşılınca bırakılmalı.
Ben sabah kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşıgı akşam uyumadan evvel bir tatlı kaşıgı yiyordum.
İnşâalah faydasını gördük sizlerde görürsünüz.
Bol inanç tevekkül dua
Gerisi Allaha kalmış
Hayırlı vakitler
Yeni gordum arastirdim cidden bu çörek otu ve havuc kuru incir kuru cok etkiliymis cörek otunu bu ay denicem ama ben guatir ilaci kullaniorum acaba bi aksi durum olurmu ki
Kizlar merhaba yazinizi gorunce bende bilgi almak istedim 1 sene olucam evleneli ve hic korunmadik gecen ay 10 gun gecikti adetim ve cubuk test denedim 3 tane pozitif cikti kan verdim 1.6 cikti ve sonra degrr 0.3 kadar dustu adet oldum 27 de acik pembe parcali tam bilgi vermediler doktor kan almisti adetin ikinci gunu gelmemi istedi kendi doktorum yoktu baska doktor bakti kan aldi alttan muane etmedi kist yok dedi ustten bakip hormonlar normal dedi ve bu ay ayni gun adet oldum duzenli bugun geldim doktordan hic bi sorunum yokmus gecen ayi sordum olabilir dedi sizce dusuk olabilirmi cok agrili geciriorum iki aydir özellikle gecen ay 5 gun surdu ve bu ay cok parca dusuo yeni tutunup dusmus olabilirmi gecen ay ve cörek otu kurunu deneyen varmi ?
Canım kimyasal düşüklerde pozitif görüyorzu ama birkaç gün sonra hcg düşüyor.
Seninki kimyasal düşük olabilir .
Çörek otunuda ben denedim dedifim gibi şükür faydasınıda gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?