- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- Konu Sahibi ressamasel
-
illa bebeginiz düşecekse emin olun Kimyasal en iyi düşük şeklidir.Doktorlar neden bisey demio cok sacma insanlar
Peki kimyasal olsa hamile olma ihtimalim varmi oluyor ?
illa bebeginiz düşecekse emin olun Kimyasal en iyi düşük şeklidir.
Hemen adetiniz bitince yeniden ilişki yaşanıp hamile kalına bilir.
Hatta böyle durumlarda kimyasal sonrası rahim iyice temizlendigi için daha saglıklı bir gebelik olur.
Kafanıza takmayın
İyi düşünün iyi olsun herşey.
Eğer vücut kendini gebeliğe hazırlıyorsa ve gebelik oluşmuyorsa öyle oluyor canım kimyasal olsa değerin düşük çıkar ve sıfırlanır 40 gibi mesela parçanın çok düşmesi vücudun o ay kendini gebeliğe hazırlamasıPeki gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ay daha ayir ve parcali adet yasiorum bu normalmi gecen ayin kalintisimidir sizce ?
Aa ölemi umudum biraz olsun tekrar isildadı oysa icimde bisey bitmeye baslamisti demekki hala umut var yani bu ay vucudum kendini temizliyo ve hazirlio insallah guzel haberler alirim yakin zamanda rabbim kimseyi eli bos birakmasin. Ts ederim bilgiler icin.Eğer vücut kendini gebeliğe hazırlıyorsa ve gebelik oluşmuyorsa öyle oluyor canım kimyasal olsa değerin düşük çıkar ve sıfırlanır 40 gibi mesela parçanın çok düşmesi vücudun o ay kendini gebeliğe hazırlaması
Hangi kaşık canım bir kaşık dediğin ?Hamile olmadıgınızı anladıgınız adet gününüzden sonra bu karışıma başlıyorsunuz.
Saglıklı yumurta olması için bir kaşık bala bir kaşık çörek otu olacak şekilde ayarlıyorsunız.
Bu çörek otu ciddi manada şifa. Yumurtalıkların daha çabuk olgunlaşıp çatlamasını saglıyor.
Faydasını gören çok.
Her gün bundan yiyorsunuz.
Adet bitiminden hemen sonra ilk 7 gün düzenli ilişki yaşanmalı.
Hamile oldugunuz anlaşılınca bırakılmalı.
Ben sabah kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşıgı akşam uyumadan evvel bir tatlı kaşıgı yiyordum.
İnşâalah faydasını gördük sizlerde görürsünüz.
Bol inanç tevekkül dua
Gerisi Allaha kalmış
Hayırlı vakitler
Hangi kaşık canım bir kaşık dediğin ?
Canım ben bir ay kullanmıştım ama iki aydır yine bıraktım bu ay tekrar başlayacağımBu arada kızlae folik asit kullanıyor musunuz hepiniz
Hamile kalana kadar kullanmamız gerekiyormuş sanırım, bana imom omega önerdiler hem folik asit hem de balık yağıymışCanım ben bir ay kullanmıştım ama iki aydır yine bıraktım bu ay tekrar başlayacağım
Kızlar size bişey soracağım afedersiniz ben iki gündür ilişki esnasında aşırı ağrım oluyor bu durumu yaşıyorum acaba enfeksiyon olabilir mi ya da mantar benim gibi olan var mı ya da fikri olan
Benimde oluyor canım özelleikle kasıklarım da sanki birşey batıyor gibi oluyorKızlar size bişey soracağım afedersiniz ben iki gündür ilişki esnasında aşırı ağrım oluyor bu durumu yaşıyorum acaba enfeksiyon olabilir mi ya da mantar benim gibi olan var mı ya da fikri olan
Kızlar bende dün vajinal mantar çıktı fitil verdi doktorum kullanacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?