Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Doktorlar neden bisey demio cok sacma insanlar
Peki kimyasal olsa hamile olma ihtimalim varmi oluyor ?
illa bebeginiz düşecekse emin olun Kimyasal en iyi düşük şeklidir.
Hemen adetiniz bitince yeniden ilişki yaşanıp hamile kalına bilir.
Hatta böyle durumlarda kimyasal sonrası rahim iyice temizlendigi için daha saglıklı bir gebelik olur.

Kafanıza takmayın
İyi düşünün iyi olsun herşey.

Peki gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ay daha ayir ve parcali adet yasiorum bu normalmi gecen ayin kalintisimidir sizce ?

Peki gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ay daha ayir ve parcali adet yasiorum bu normalmi gecen ayin kalintisimidir sizce ?
Eğer vücut kendini gebeliğe hazırlıyorsa ve gebelik oluşmuyorsa öyle oluyor canım kimyasal olsa değerin düşük çıkar ve sıfırlanır 40 gibi mesela parçanın çok düşmesi vücudun o ay kendini gebeliğe hazırlaması

Aa ölemi umudum biraz olsun tekrar isildadı oysa icimde bisey bitmeye baslamisti demekki hala umut var yani bu ay vucudum kendini temizliyo ve hazirlio insallah guzel haberler alirim yakin zamanda rabbim kimseyi eli bos birakmasin. Ts ederim bilgiler icin.

Hangi kaşık canım bir kaşık dediğin ?

Daha grubumuzun ilk hamişi çıkmadı :) bayağı oldu halbu ki konu açılalı ben bu ayı değerlendirmedim eşim yanımda yoktu çünkü şuan bişeyler deniyorum vesile olursa size de yazarım

Kızlar ben ilk yazanlardanım ama daha sonra yazmadım ama sürekli takip ettim yazdıklarınızı yazarsam strese girmiyim bebek için heyecanlanıp heveslenmiyim diye. Ben bu ay soğan kürünü denicem her derde deva bide bende kilo var hemde zayıflamak için. 10 ay oldu tam bebek isteyeli benim de. Folik asiti doktorlar herkese önermiyor bazen vicuda zararı oluyo bende içiyordum ablamın eşi doktor sakına içme test yaptırmadan doktora zararı olur vicut istiyorsa doktor söyler içersin demişti.

Kızlar clifebitkiselmacun diye bişi gördüm instagram da kullanan duyan var mı 1 kutu 75 TL miş 2. Kutuda tamile kalan var 1. Kutuda bile güvenipte almalı mıyım sizce

Kızlar size bişey soracağım afedersiniz ben iki gündür ilişki esnasında aşırı ağrım oluyor bu durumu yaşıyorum acaba enfeksiyon olabilir mi ya da mantar benim gibi olan var mı ya da fikri olan

Kızlar size bişey soracağım afedersiniz ben iki gündür ilişki esnasında aşırı ağrım oluyor bu durumu yaşıyorum acaba enfeksiyon olabilir mi ya da mantar benim gibi olan var mı ya da fikri olan

Adet gunune yakin gunlerde benimde daha agrili oluyor normaldir bence.

Benimde oluyor canım özelleikle kasıklarım da sanki birşey batıyor gibi oluyor

Benim böyle olmazdı normalde zaten idrarımı yaparken de yanma oluyor ben doktora görüneceğim varsa gebeliği engeller çünkü

Kızlar benim dünden beri kasıklarımda batmalar oluyor otururken yada uzanırken bi sıkıntı yok ama ayağa kalkınca yürüyünce fazla oluyor ve iki gündür idrara çok sık çıkıyorum 5 dakka da bir yani deli olucam artık o derecedeyim? Adetime daha çok var 10 gün falan var hamilelik belirtisi kendini bu kadar belli eder mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…