- Konu Sahibi ressamasel
-
Bu arada kızlae folik asit kullanıyor musunuz hepiniz
En kısa zamanda haberini bekliyoruz canımcanım bende ayın 22 sinde başladım bakalım ne kadar süre sonra müjdeli haberi alacağız benimde 9 ay oldu
doktora gittin mii ben gittim klomen tedavisine başlattı gebe kalmak icincanım bende ayın 22 sinde başladım bakalım ne kadar süre sonra müjdeli haberi alacağız benimde 9 ay oldu
Ben gecen ay denedim canim enfeksiyonun varsa onu atmana yardimci oluyo.Soğan kuru nasıl birşey
Benimde var peki hamileligeBen gecen ay denedim canim enfeksiyonun varsa onu atmana yardimci oluyo.
Enfeksiyon spermlerin olmesine sebep oluyormus eger sebebi enfeksiyonsa sifa olur insallah. Over kisti ve myomlarada etkisi varmis.Benimde var peki hamilelige
Peki ne zaman icmem lazimEnfeksiyon spermlerin olmesine sebep oluyormus eger sebebi enfeksiyonsa sifa olur insallah. Over kisti ve myomlarada etkisi varmis.
Adet bitiminden 2 gun sonra baslanip 15 gun iceceksin canim. Saracoglu anlatiyor bak videolarina istersenPeki ne zaman icmem lazim
neye dayanarak olmaz dediler cocugun ?Merhaba kızlar yedi aylık evliyim doktorlara gittim çocuğun olmaz dedi sonra pskolojim çok bozuldu başka doktora gittim tahlil falan yaptı değerlerin. Normal dedi altı aydır deniyoruz ama tık napmamiz lazim
Tamam teşekkürlerAdet bitiminden 2 gun sonra baslanip 15 gun iceceksin canim. Saracoglu anlatiyor bak videolarina istersen
Bende bilmiyorum başka doktora gittim oda sıkıntı yok dedineye dayanarak olmaz dediler cocugun ?
Bende bilmiyorum başka doktora gittim oda sıkıntı yok dedi
Bende bilmiyorum başka doktora gittim oda sıkıntı yok dedi
Bende de vajinal enfeksiyon mantar çıktı yardımcı olacak arkadaşlar sizce gebeliğe engel olur mu
Bakalım doktor fitil verdi hem onu kullanıyorum hem bebek düşünüyorum bakalım canımevet engel oluyor cnm ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?