- 16 Mayıs 2019
- 479
- 397
- 23
- Konu Sahibi ressamasel
-
Hangi kürler canımMerhaba bizde 3 aydır deniyoruz henüz bişi yok.bu kürler işe yarıyormu gerçekten yardımcı olursanız sevinirim
Bende şuan ovülasyon testi kullanıyorum hatta bugün yumurtlama günüm resmî de aşagıda ki gibibu ay denemeye baslicam bende 3.5 yasinda bir oglum var insallah 2.ye denicem oglumda ovulasyon testiyle hamile kalmistim bu ay da cubuklar da alicam o sekilde denicem bakalim
nasil yanikarabiber38 .!.:
ovulasyonda hamilelik çıkıtğını bilmiyodum ,daha neler öğrenicem ama artık geçti sanırım doktordan öğrenicem teşekkür ederim.nası muayene olacağım konusunda bilgisi olan var mı
kan testi ister direk alttan bakmaz once test ister yuksekse bakabilirkarabiber38 .!.:
ovulasyonda hamilelik çıkıtğını bilmiyodum ,daha neler öğrenicem ama artık geçti sanırım doktordan öğrenicem teşekkür ederim.nası muayene olacağım konusunda bilgisi olan var mı
Merhaba arkadslar biz de aralik ayından beri deniyoruz 27 yasindayim. Adetim 28 gunde bir olur. Ama bu ay adetim 1 gün gecikti. Ne yapmaliyimMerhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Canım bir iki gün daha geçsin idrar testi yap benceMerhaba arkadslar biz de aralik ayından beri deniyoruz 27 yasindayim. Adetim 28 gunde bir olur. Ama bu ay adetim 1 gün gecikti. Ne yapmaliyim
Burada bi arkadaş idrar testi yapmış pozitifi görmüş kanda negatif almış. Doktor idrar testlerini biz saymıyoruz demiş. Idrar testi yapmaya da korkuyorm ya negatif gorursem diyeCanım bir iki gün daha geçsin idrar testi yap bence
O zaman kan ver içine sinmiyorsaBurada bi arkadaş idrar testi yapmış pozitifi görmüş kanda negatif almış. Doktor idrar testlerini biz saymıyoruz demiş. Idrar testi yapmaya da korkuyorm ya negatif gorursem diye
kızlar kafam karıştı bana bilgi verir misiniz:
1- adetim gecikiyor bana doktor tarlosol verdi
2-yumurta tembel çalıştıralım ded klomen verdi.
adetgecikmesi vs durumlar için soğan kürü yumurtayı çalıştırmak, çatlatmak için incir kürü öneriliyor.
ben bunları ne zaman kullanmalıyım.
3- 43 gündrü regl olmuyorum tarlosolu dün bitirdim, etkisini ne zaman gösterir
biraz öğrenci gibi sıraladım ama inanın çok yeniyim daha...
kızlar kafam karıştı bana bilgi verir misiniz:
1- adetim gecikiyor bana doktor tarlosol verdi
2-yumurta tembel çalıştıralım ded klomen verdi.
adetgecikmesi vs durumlar için soğan kürü yumurtayı çalıştırmak, çatlatmak için incir kürü öneriliyor.
ben bunları ne zaman kullanmalıyım.
3- 43 gündrü regl olmuyorum tarlosolu dün bitirdim, etkisini ne zaman gösterir
biraz öğrenci gibi sıraladım ama inanın çok yeniyim daha...
Canım yazını göremedim
çok sağol canım teşekkür ederimCanım pek fikrim yok ilaçları doktorun söylediği şekilde kullan kürler konusunda aynı anda mı yapılıyor onu bilmiyorum ama saraçoğlunun sitesinden araştır bir bakalım ama istersen soğan kürü yap önce yumurtlama günlerinde de havuç ye Öyle duymuştum yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş
Rica ederim daha ilk hamiş olmadı grupta inşallah hepimiz güzel haberleri veririzçok sağol canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?