Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Kızlar 10 aylık evliyim 2 ay öncr vajinusmusu yendim hamdolsun ve benim adet geçeli 10 gün oldu. 4 gün önce Erken gebelik testi yaprım negatif çıktı. Aşırı derecede kasıklarım ağrıyor ve akıntı geliyor midem bulanıyor ve gözlerim kararıyor. yarın neden regl olmadığımı öğrenmek için ve muayene olmak için gidicem doktora. Bakalım nurtopu gibi kist mi yoksa bebek mi var

Merhaba bizde 3 aydır deniyoruz henüz bişi yok.bu kürler işe yarıyormu gerçekten yardımcı olursanız sevinirim

bu ay denemeye baslicam bende 3.5 yasinda bir oglum var insallah 2.ye denicem oglumda ovulasyon testiyle hamile kalmistim bu ay da cubuklar da alicam o sekilde denicem bakalim

bu ay denemeye baslicam bende 3.5 yasinda bir oglum var insallah 2.ye denicem oglumda ovulasyon testiyle hamile kalmistim bu ay da cubuklar da alicam o sekilde denicem bakalim
Bende şuan ovülasyon testi kullanıyorum hatta bugün yumurtlama günüm resmî de aşagıda ki gibi

Eklentiler

• 00E8843B-E59F-4F77-A65A-EAE9FCD9CD26.webp
    110,9 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba kızlar,bizimde denememizin 3.ayı,ilk iki ay olumsuz sonuç aldık,şuan adetim gecikti dün olmam gerekiyordu olmadım,bugün de birşey yok,öğleden sonra test yaptım negatif ama sabırla bekliyorum acaba erken mi yaptım diye

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

K

❤❤GEBE KALMAK İSTEYENLER BURAYA ❤❤❤❤

Takip Et
•••
D
dnzdnz25
Üye
Kayıtlı Üye

Dün 13:57
nasil yani

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et

D
dnzdnz25
Üye
Kayıtlı Üye

Dün 13:57
kan testi ister direk alttan bakmaz once test ister yuksekse bakabilir

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
B berna1992
B berna1992
Üye
Kayıtlı Üye

Bugün 02:17
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
E
Elamirac7
Yeni Üye
Kayıtlı Üye

Bugün 02:59
Elamirac7 .!.:
7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada ne yapayim nereye gideyim

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et

karabiber38
karabiber38
Yeni Üye
Kayıtlı Üye

1 dakika önce
Kızlar doktor yumurtalıktembel çalışıyor dedi. Geç adet olduğun için ovulasyon takip edemeyiz dedi. Ama hızlandırmak için tarlusal (2 gün) ve adetin 5.günü klomen(5 gün) kullanabilirsin dedi. Kızlar ben pek bilmiyorum bunlar işe yarar mı yarayan var mı ve doğal olarak hızlandırmak için neler yemeliyim. Ayrıca kan testi istedi gebelik çıkarsa reçete iptal dedi çıkmazsa ilaçlarını kullan gel dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 1 saate kan sonucunu öğrenicem

Merhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Merhaba arkadslar biz de aralik ayından beri deniyoruz 27 yasindayim. Adetim 28 gunde bir olur. Ama bu ay adetim 1 gün gecikti. Ne yapmaliyim

kızlar kafam karıştı bana bilgi verir misiniz:
1- adetim gecikiyor bana doktor tarlosol verdi
2-yumurta tembel çalıştıralım ded klomen verdi.
adetgecikmesi vs durumlar için soğan kürü yumurtayı çalıştırmak, çatlatmak için incir kürü öneriliyor.
ben bunları ne zaman kullanmalıyım.
3- 43 gündrü regl olmuyorum tarlosolu dün bitirdim, etkisini ne zaman gösterir
biraz öğrenci gibi sıraladım ama inanın çok yeniyim daha...

Canım pek fikrim yok ilaçları doktorun söylediği şekilde kullan kürler konusunda aynı anda mı yapılıyor onu bilmiyorum ama saraçoğlunun sitesinden araştır bir bakalım ama istersen soğan kürü yap önce yumurtlama günlerinde de havuç ye Öyle duymuştum yumurta çatlamasına yardımcı oluyormuş

çok sağol canım teşekkür ederim

Merhaba ben de 1 ay boyunca adet düzenleyici ve hormon dengeleyici kullandım kistim vardi 2hafta once kontrole gittim kistim erimiş. Tekrar tarlasol verdi ancak ben başlamak istemedim bitince tekrar hastalanacam kısa sürede ve ramazan diye yaklaşık 3 gündür de kasiklarim yine ağrıyor bat 2 haziran acaba kistim mi yeniliyor yumurtlama mi gebelik mi kafam karıştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…