- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Merhaba ben de 1 ay boyunca adet düzenleyici ve hormon dengeleyici kullandım kistim vardi 2hafta once kontrole gittim kistim erimiş. Tekrar tarlasol verdi ancak ben başlamak istemedim bitince tekrar hastalanacam kısa sürede ve ramazan diyeyaklaşık 3 gündür de kasiklarim yine ağrıyor bat 2 haziran acaba kistim mi yeniliyor yumurtlama mi gebelik mi kafam karıştı artık
InşallahBekleyip görelim bizi de bilgilendir canım
Maydanoz suyunu sıcak suda demleme şeklinde yapacaksanız, bu idrar yollaronı ve böbrekleri temizliyor. İltihap için yapılıyoe yaniKızlar ben maydonoz suyu duydum bu ay bunu deneyeceğim abartmadan içeceğim tabi. Gebe kaldıktan sonra düşük yapmaya sebep olur ama ben daha gebe değilim bir kaç gün maydonoz suyu içeceğim bakalım faydası olacak mı her ay bişey denemek istiyorum :)
Canım ya var sanki gibi ama niye öyle sarımsı olmuş kaç gün geçti yumurtlamadan sonraben çatlatma tedavisi gordum iğne oldum bu ay falt 14 gun oldu iğnenin etkisi gittti sanırım test böyle sizce bsey varmıEki Görüntüle 2271248
ben çatlatma tedavisi gordum iğne oldum bu ay falt 14 gun oldu iğnenin etkisi gittti sanırım test böyle sizce bsey varmıEki Görüntüle 2271248
silik bi seklde gördüm ama genede umitlenmiyorumİnşallah vardır istiyorsan gebelik . Ama sarı olan yeri anlamadım bu arada sen gördün mü kırmızı çizgi silik de olsa
Canım adetin geçti mi bu arada testi yenile bencesilik bi seklde gördüm ama genede umitlenmiyorum Eki Görüntüle 2271551
Hayır alttan muane yokSen sormadın mı neden olmaz diye canım neye bakarak bunu dedi tahlil dedin ne tahlili mesela ya da alttan mı muayene etti
Ne yaptın canım tekrar test yaptın mısilik bi seklde gördüm ama genede umitlenmiyorum Eki Görüntüle 2271551
yaptım canım negatif çıktı adet olmayı bekliyorum doktora gidicem tekrarNe yaptın canım tekrar test yaptın mı
Adetin kaç gün geçti canımyaptım canım negatif çıktı adet olmayı bekliyorum doktora gidicem tekrar
benim her ay gecikiyo zaten duzenli değil adetlerim 3 gün geçtiAdetin kaç gün geçti canım
Anladım canım çocuğun var mı peki yoksa ilk mi düşünüyorsunuzbenim her ay gecikiyo zaten duzenli değil adetlerim 3 gün geçti
yok canım 10 aylık evliyim ilk düşünüyoruzAnladım canım çocuğun var mı peki yoksa ilk mi düşünüyorsunuz
inşallah bebeğin geliş haberidirBenimde adetime son 8 günüm kaldı kızlar ama adet olacakmış gibi
En kısa zamanda haberini bekliyoruz canım ❤ Doktorun mu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?