- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
1 yıl 1 ay olduHayırlısı olur inşAllah . Ne kadar oldu evlisiniz peki
Bnm bata 6 gun kaldi sabrszlikla bekliormKimse yaZmıyor bu arada henüz grubumuzun ilk hamişi çıkmadı kızlar ne alemdesiniz var mı güzel haberler
Benimde 9 hayırlısı olsun canımBnm bata 6 gun kaldi sabrszlikla bekliorm
AminBenimde 9 hayırlısı olsun canım
Patlat bugun bi test bence yine olmazsan kan testi yaptrBenimde adetim den 3 gün geçti. Bazen geç gelebiliyor ama adet sancım başlardı hafif 2.3 gün önceden şuan adetle ilgili hiç Bi belirtim yok sadece göğüslermde acı var sizce nezmn test yapayım
Öylemi dersinizPatlat bugun bi test bence yine olmazsan kan testi yaptr
Gec dollenme deilse cikar buyuk ihtimalle. Icin rahtlar en azndanÖylemi dersinizeğer hamile, isem, hemen çıkarmı testte.
TeşekkürlerGec dollenme deilse cikar buyuk ihtimalle. Icin rahtlar en azndan
Yap cnm bekliorm burda.Teşekkürleralıp yapayım inşallah hayırlı haberle yazarım
Birazdan dışarı çıkıcam gidip alcam ama negatif olursa kesin üzülcem. Nedense bu ay çok umutlandım 4 aydır deniyorum. Gerçi çok Bi zaman değil daha uzun zamandır deneyenler vardır mutlaka. Allah herkese yardım etsin.Yap cnm bekliorm burda.insllh pozitftr
Insan illa ki uzuluo cnm ya elde deil zaten. Hayrli zamnda olsn insllh. Ben de 6 gun varken yaptm cikmadi bisey. Yola dewam edicez artk napalmBirazdan dışarı çıkıcam gidip alcam ama negatif olursa kesin üzülcem. Nedense bu ay çok umutlandım 4 aydır deniyorum. Gerçi çok Bi zaman değil daha uzun zamandır deneyenler vardır mutlaka. Allah herkese yardım etsin.
Evet cnm bariz belli hayrli olsnKızlar test yaptım ama 2.çizgi çok silik çıktı sizce hamileyimyim
Adetim 18 idi cnm 3 gün geçti işteEvet cnm bariz belli hayrli olsnbelirtilerin neydi. Bat ne zamndi
Tmmdr o zamn tatli heyecanlar baslasinAdetim 18 idi cnm 3 gün geçti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?