Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Kızlar adetime 3 gün var benim ve ovülasyon testi yaptım şimdi bu şekilde çıktı yorumlar mısınız

Eklentiler

• CE8D1F87-37FE-4722-A4B1-279F0384F573.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 34
Bizde önceden olursa olur diyip çok üstünde durmadık ama özellikle 6-7 aydır aralıklı olarak deniyoruz bu ay ümidim vardı hamilelik belirtilerim vardı ama şimdi 2 gün var ve adet olacak gibi hissediyorum

Kimse yaZmıyor bu arada henüz grubumuzun ilk hamişi çıkmadı kızlar ne alemdesiniz var mı güzel haberler

Benimde adetim den 3 gün geçti. Bazen geç gelebiliyor ama adet sancım başlardı hafif 2.3 gün önceden şuan adetle ilgili hiç Bi belirtim yok sadece göğüslermde acı var sizce nezmn test yapayım

Benimde adetim den 3 gün geçti. Bazen geç gelebiliyor ama adet sancım başlardı hafif 2.3 gün önceden şuan adetle ilgili hiç Bi belirtim yok sadece göğüslermde acı var sizce nezmn test yapayım
Patlat bugun bi test bence yine olmazsan kan testi yaptr

Insan illa ki uzuluo cnm ya elde deil zaten. Hayrli zamnda olsn insllh. Ben de 6 gun varken yaptm cikmadi bisey. Yola dewam edicez artk napalm

Kızlar test yaptım ama 2.çizgi çok silik çıktı sizce hamileyimyim

Eklentiler

• IMG_20190621_172023.webp
    9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…