Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Grubun ilk hamişi oldun canım sen Hadi hayırlı olsun bizlere de dua et sağlıkla kucağına al
Amin inşallah Allah kim isterse onu en hayırlı zamanda en doğru zamanda nasip etsin.bende sabah 2 test daha yaptım 2.çizgi yine silik çıktı 2sindede tanıdık bir doktora sordum hamilesin dedi pazartesi tahlil vercem doktora herşeyin hayırlısını diliyorum.

Kızlar merhaba herkese bende yeni katıldım aranıza ovülasyon programına göre yumurtlama donemimdeyim adetim hep düzenli oldu bugüne kadar bizde bebiş düşünüyoruz internetten leboquick diye ovülasyon testi almıştım bugün denedim negatif çıktı çok kafam karıştı c çizgisi koyu t çizgisi silik çıktı iki aydır korunmuyoruz sadece ve sürekli araştırıyorum çok kafama takıyorum doktorada gitmiştim geçen ay sadece folikül kisti var dedi buda adet olduğunda dökülür gebeliğe engel değil dedi yardım lütfen

Tam olarak neyi soruyorsun canım net söylememişsin ovülasyon yapıyor musun adet ne zaman söyle yardımcı olalım

Adetim düzenli ise yumurtlama gününü hespalaman çok kolay. Adet tarihine son 14 gün kala yumurtlama günündür. Bu tarihe göre mesela yumurtlama günün 5ine mi denk geliyo sen 3. 4.5.6 günlerinde ilişkiye gir. Ben öyle yapmıştım çok şükür hamile kaldım. Bende korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım.ilişkide seninde zevk alman, önemli bence. Doktor sorun yok dediyse yoktur. Olur merak etme Allah hayırlı zamanda versin inşallah herkese

Dünkü ovülasyon testim biraz koyu çıktı bende değerlendirdim ama yinede teşekkür ederim kuzum sağol

Selam herkese, ben 2 yıllık evliyim. Yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ilk kez ovulasyon takibine başladım. 1 hafta takip ettikten sonra 2 gün önce akşam saat 8 de pozitif gördüm. Pozitifi gördükten sonra 12 24 saat içerisinde ilişkiye girilmesi gerektiğini biliyordum ama Deneyimsiz olduğum için ilişki konusunda kararsız kalıp ilerleyen saatlerde tekrar ovulasyon testi yaptım ve bu sefer nasıl olduysa negatif gördüm. Sıvı alımına dikkat etmediğimi düşünerek dikkate almadım ve o akşamı değerlendirdim. Sonraki gün öğlen ve akşam takibe sıvı alımına dikkat ederek devam ettim ama bir daha Pozitifi göremedim. Yumurtlamanın bu kadar kısa sürenecğini düşünmemiştim. Acaba yumurtladımmı yumurtlamadımmı. Bunu anlamanın yolu teste devam etmek biliyorum ama yarın memlekete gideceğiz ve 1 hafta boyunca takip edemeyeceğim ve değerlendiremeyeceğim günleri. Merak ediyorum çoook. Bu durumla ilgili bilgisi olan varsa cevap beklerim.

Hepimize sağlıklı bebekler gelsin inşallah

Adet günleriniz düzenli ise bence bu, teste gerek yok. Adet olacağınız tarihten 14 gün önce yumurtlama gününüzdür. Atıyorum ayın 5 ine denk geliyorsa 2.3.4.5 tarihleri ilişkiye girin. Ve sırf bebek olsun diye düşünmeyin yani sizde istekli olum zevk almaya çalışın tabiki bebek aklınızda oluyor ama sırf ona odaklanmayın. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder herzmn dualarımdasınız

Benim adetim bazen 20 sinde bazen 21 bazen ayın 22 sinde gelir yani 1 gün değişir. Buna göre her ayın 6 sı veya 7 si yumurtlama günümdür (14 gün düşecek olursam) ben ayın 4 5 6 7 8 yani o haftayı full ilişkiye girerek geçirdim ve çok şükür 4.ayımda yanılmıyorsam hamile kaldım

Kızlar adet gününe 10 var daha erken gebelik testinde sizce belli olur mu

Dün yaptım o testten maalesef sonuç hüsran artık takmayacam bu kadar ya çok kafama taktım için olmuyor akışına bıraktım açıkçası

Amin bende 27 günde bir adet oluyorum ama ovülasyon yapıyorum takvimle aynı değil düzenli olmasına rağmen yumurtlama günü 11.gün çıkıyor ama kısmet beklemedeyiz

Amin bende 27 günde bir adet oluyorum ama ovülasyon yapıyorum takvimle aynı değil düzenli olmasına rağmen yumurtlama günü 11.gün çıkıyor ama kısmet beklemedeyiz
Kesinlikle öyle, adet günüm her ay bir hafta geç gelmesine rağmen yumurtlamam beklediğimden çok erken çıktı yumurtlama testinde. Özellikle sperm sayısının fazla olmadığı durumlarda yumurtlama testi şansı arttıran bir faktör bence.

Yumurtlama testine sprem, sayısına etkisi nedir

Yumurtlama testine sprem, sayısına etkisi nedir

Yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız gün aşırı ilişkide sperm sayısı normale dönmeyebiliyor ve gebelik oluşma şansı azalıyor.

Eğer sperm sayısı yüksekse gün aşırı ilişkide yumurtlama gününüzü kaçırmadan da denk getirebilirsiniz.

İlişki sıklığı sperm sayısını mı etkiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…