- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Grubun ilk hamişi oldun canım senAdetim 18 idi cnm 3 gün geçti işte
Amin inşallah Allah kim isterse onu en hayırlı zamanda en doğru zamanda nasip etsin.bende sabah 2 test daha yaptım 2.çizgi yine silik çıktı 2sindede tanıdık bir doktora sordum hamilesin dediGrubun ilk hamişi oldun canım senHadi hayırlı olsun bizlere de dua et sağlıkla kucağına al
Tam olarak neyi soruyorsun canım net söylememişsin ovülasyon yapıyor musun adet ne zaman söyle yardımcı olalımKızlar merhaba herkese bende yeni katıldım aranızaovülasyon programına göre yumurtlama donemimdeyim adetim hep düzenli oldu bugüne kadar bizde bebiş düşünüyoruz internetten leboquick diye ovülasyon testi almıştım bugün denedim negatif çıktı çok kafam karıştı c çizgisi koyu t çizgisi silik çıktı iki aydır korunmuyoruz sadece ve sürekli araştırıyorum çok kafama takıyorum doktorada gitmiştim geçen ay sadece folikül kisti var dedi buda adet olduğunda dökülür gebeliğe engel değil dedi yardım lütfen
Adetim düzenli ise yumurtlama gününü hespalaman çok kolay. Adet tarihine son 14 gün kala yumurtlama günündür. Bu tarihe göre mesela yumurtlama günün 5ine mi denk geliyo sen 3. 4.5.6 günlerinde ilişkiye gir. Ben öyle yapmıştım çok şükür hamile kaldım. Bende korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım.ilişkide seninde zevk alman, önemli bence. Doktor sorun yok dediyse yoktur. Olur merak etme Allah hayırlı zamanda versin inşallah herkeseKızlar merhaba herkese bende yeni katıldım aranızaovülasyon programına göre yumurtlama donemimdeyim adetim hep düzenli oldu bugüne kadar bizde bebiş düşünüyoruz internetten leboquick diye ovülasyon testi almıştım bugün denedim negatif çıktı çok kafam karıştı c çizgisi koyu t çizgisi silik çıktı iki aydır korunmuyoruz sadece ve sürekli araştırıyorum çok kafama takıyorum doktorada gitmiştim geçen ay sadece folikül kisti var dedi buda adet olduğunda dökülür gebeliğe engel değil dedi yardım lütfen
Allah razı olsun canım benim inşallahKizlaar malum yolcunun duasi kabul olurmus.ben memlektime indm. hepinize ole cok dua ettim ki insllh kabul olur
Dünkü ovülasyon testim biraz koyu çıktı bende değerlendirdim ama yinede teşekkür ederim kuzum sağolAdetim düzenli ise yumurtlama gününü hespalaman çok kolay. Adet tarihine son 14 gün kala yumurtlama günündür. Bu tarihe göre mesela yumurtlama günün 5ine mi denk geliyo sen 3. 4.5.6 günlerinde ilişkiye gir. Ben öyle yapmıştım çok şükür hamile kaldım. Bende korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım.ilişkide seninde zevk alman, önemli bence. Doktor sorun yok dediyse yoktur. Olur merak etme Allah hayırlı zamanda versin inşallah herkese
Erken gösteren testler var 20 TL gbi fiyatları onlar gösteriyor alabilirsin ama bana, sorarsan adet tarihini bekle derimKızlar adet gününe 10 var daha erken gebelik testinde sizce belli olur mu
Amin bende 27 günde bir adet oluyorum ama ovülasyon yapıyorum takvimle aynı değil düzenli olmasına rağmen yumurtlama günü 11.gün çıkıyor ama kısmet beklemedeyizAdet günleriniz düzenli ise bence bu, teste gerek yok. Adet olacağınız tarihten 14 gün önce yumurtlama gününüzdür. Atıyorum ayın 5 ine denk geliyorsa 2.3.4.5 tarihleri ilişkiye girin. Ve sırf bebek olsun diye düşünmeyin yani sizde istekli olum zevk almaya çalışın tabiki bebek aklınızda oluyor ama sırf ona odaklanmayın. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder herzmn dualarımdasınız
Kesinlikle öyle, adet günüm her ay bir hafta geç gelmesine rağmen yumurtlamam beklediğimden çok erken çıktı yumurtlama testinde. Özellikle sperm sayısının fazla olmadığı durumlarda yumurtlama testi şansı arttıran bir faktör bence.Amin bende 27 günde bir adet oluyorum ama ovülasyon yapıyorum takvimle aynı değil düzenli olmasına rağmen yumurtlama günü 11.gün çıkıyor ama kısmet beklemedeyiz
Yumurtlama testine sprem, sayısına etkisi nedirKesinlikle öyle, adet günüm her ay bir hafta geç gelmesine rağmen yumurtlamam beklediğimden çok erken çıktı yumurtlama testinde. Özellikle sperm sayısının fazla olmadığı durumlarda yumurtlama testi şansı arttıran bir faktör bence.
Yumurtlama testine sprem, sayısına etkisi nedir
İlişki sıklığı sperm sayısını mı etkiliyor yaniYumurtlama gününüzü bilmiyorsanız gün aşırı ilişkide sperm sayısı normale dönmeyebiliyor ve gebelik oluşma şansı azalıyor.
Eğer sperm sayısı yüksekse gün aşırı ilişkide yumurtlama gününüzü kaçırmadan da denk getirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?