Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Adetim bitti ve ovülasyona başladım kızlar
Üç gündür yapıyorum ve halen yumurtlama gelmedi

Eklentiler

• image.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 33
Ben ıkı senedır korunmuyrm olmuyo esımdede bı problem yok bende de hıc bısey yok sadece sol tupum kapalı ama doktor hamıle kalmana engel bı durum degl bu dedı yüz Kadının yüzde 60ı böyle dedı napıcm bılmıyrm tüp bebek veya aşılama dıyolar denemedgmz şey kalmadı tek cozm artık galiba tüp bebek benm gıbı olup normal hamıle kalan varmı acaba

Canım ovülasyon testi dene bence bu da belki vesile olur

Onu da denedim inanınkı oda olmadı lokman hekımden macunlar denedm olmadı napıcm bılmıyorum daha artık daha pıskolojmde kalmadı çok üzülüyorum
Testere dişli aslan pençesi çayı içeblrsn. Soğan kürü yapabilirsin ve eşinde keçi boynuzu pekmezi içsin sperm leri kuvvetlendirir. Üzülme allah en hayırlı zamanda verir inşallah hep bunun için dua et.

İnsallah canım ısteyen herkese nasıp Etsın allah bıde o dedıklerını denıyım inşallah bu sefer olur

İnşallah canım
Kızlar ben 1 yıldır uğraşıyorum ve olmuyordu en son eşime ameliyat olmalısın denildi ama ramazan ayı araya girince kaynadı gitti. Geçtiğimiz ay ilk kez ovulasyon denedim. Tuttu mu tutmadı mı diye o kadar meraklıydım ki 3 gün kala erken gebelik testi yaptım. İlk başta bişey çıkmadı ama sonra incecik bir çizgi belirdi ve bana umut oldu.

Adetime bir gün kala yani bu sabah uykudan uyandığım ilk idrarımla normal gebelik testi yaptım ki çizgi öncesine göre bariz belli. Evet hala silinikti ama bu bana doktora gitmek için bahane oldu. Gittim ultrasonda görünmedi kanda hcg 61 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak eğer iki katına çıkarsa değerim sağlıklı bir gebelik söz konusu imiş.

Çok mutlu olduk ama şuan müthiş derecede karnım ağrıyor. Aşırı tedirginim umarım herşey yolundadır.

Bende pko vardı sol yumurtalığım yavaş çalışıyor. Eşimde varikosel var. Aylardır uğraşıyoruz ve ilk ovulasyon testi denememizde sonuç aldık. Diyeceğim o ki mutlaka ovulasyon testini deneyin bişey kaybetmez, şansınızı yükseltirsiniz

Umarım hepimiz güzel haberler alırız. Hepinize dua ediyorum

Sadece yumurtlama günü mü beraber oldunuz canım sonra ki günlerde mi arka arkaya mı bende şuan ovülasyon kullanıyorum

Esım 29 yasında banada erken gelıyo normal olsun ıstyrm beklıcm bıraz daha oyuzden

Insalalh canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın sıkıntısz gecırırsn bu dönemi hayırlı olsun

Şırınga yöntemini denedin mi canım çok etkili asilamadan bir farkı yok ablamın da Sağ tüpü kapalıydı rahim filmi çektirdi ve açıldı dene bence Allah en yakın zamanda kucağını doldurur inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…