Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

2.çizgi silik dahi çıksa pozitif kabul ediliyor. Silik olma sebebi ise çok erken gebelik oldugu için. Adetinizden 1 hafta veya 3.4 gün sonra yaparsanız daha net çıkacaktır. Kan değerinizde aynı şekilde.

2.çizgi silik dahi çıksa pozitif kabul ediliyor. Silik olma sebebi ise çok erken gebelik oldugu için. Adetinizden 1 hafta veya 3.4 gün sonra yaparsanız daha net çıkacaktır. Kan değerinizde aynı şekilde.
Benimde 2.çizgi var yok arasıydı adet tarihim geçmiş olmasına rağmen.kan tahlilinde yaklaşık adet tarihinden 10 gün sonra yaptırdım 843 çıktı yani pozitif. Hayırlısı inşallah

Benimde 2.çizgi var yok arasıydı adet tarihim geçmiş olmasına rağmen.kan tahlilinde yaklaşık adet tarihinden 10 gün sonra yaptırdım 843 çıktı yani pozitif. Hayırlısı inşallah
2 gün önce Beta hcg 61 idi. Bugün 163 oldu. Yani ikiye katladı. Doktor sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi, haftaya tekrar hem hcg hem de kese için kontrole gideceğim. Umarım herşey yolunda gider

2 gün önce Beta hcg 61 idi. Bugün 163 oldu. Yani ikiye katladı. Doktor sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi, haftaya tekrar hem hcg hem de kese için kontrole gideceğim. Umarım herşey yolunda gider
Evet çok sevindim 120 üstü pozitif oluyor. Ben 5.haftaydı gittiğimde doktora sadece kese gözüküyor. Bebek daha çok ufak oldugu için gözükmüyor tabi. Bu hafta 6.haftaö yarın kontrolum var hayırlısı olsun. Kalp atışı içinde 8.haftata duyarsınız diyorlar

Hayirli olsun cok sevindim adiniza ne mutlu ki bizlerede umut oluyorsunuz tesekkur ederim. Insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz meleginizi adetin kacinci gunu yapmaya basladiniz birde saat olarak kacta bilgi alabilir miyim acaba bende bugun basladim adetimin 5. gunundeydim bugun

İnşallah bebeğini de görürsün bugün canım

Çok teşekkür ederim, umarım siz de bu ay güzel haberler alırsınız.
Adetim bittikten 3 gün sonra ovulasyona başladım. Akşam 8 gibi yaptım hep testleri. Öğle saatlerinde sıvı alımına dikkat ederek yapmak daha sağlıklıymış diye okudum ama ben çalıştığım için sadece akşamları yapabildim. Yumurtlamayı gördükten sonra bırakmayın bence ovulasyonu, bazen ikinci kez yumurtlama olabiliyormuş.

Güzel haberlerinizi beklerim

Canım bu de banim testlerim sence olmuş mu yumurtlama

Eklentiler

• A91C48B3-772B-4347-833F-7A0A264E8A51.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 23
kızlarrr... ben de 5 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım, gebelik 2 hafta sonra belli olur deniyor. ama ben çok sabırsızım, haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. zaman geçmiyor sanki.

kızlarrr... ben de 5 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım, gebelik 2 hafta sonra belli olur deniyor. ama ben çok sabırsızım, haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. zaman geçmiyor sanki.
Herkes icin ayni galiba . Cok sabrsizz. Bnm de taa 24nde bat

Herkes icin ayni galiba . Cok sabrsizz. Bnm de taa 24nde bat
Benim de 22 temmuz ama öncesinde test yapmayı planlıyorum. bir de herkes sabırlı ol gebeliği düşünme, akışına bırak vs diyor. ama ben gebelik dısında hiçbirşey düşünemez oldum... su gibi geçsin zaman, inş hamileyizdir Fatmacım :)

insllh. Valla bu bnm 3. Denemem olcak. Ben de cok test yaptm. Yapmasak isin espirisi kalmicak sanki senn ilk mi olck cocuk

Merhaba ben de hamile kalmak istiyorum. 3 ay önce dış gebelik geçirdim. Sol tüpüm alındı.
Bu ay adetim 10 gün geçti. Ama negatif çıktı. Acaba adet olmadan yumurtlama oluyor mu. Ovulasyon için yumurtlama zamanımı nasıl belirleyeceğim

Ama kuzum 6 olan olmuş gibi ondan sonra silikleşti
Daha koyu çıktıysa yumurtlamışsındır. Bekledikçe yanıltabiliyor çizgiler.

Ben ikinci koyuyu gördükten sonra ilişki konusunda kararsız kalınca, aynı gün ikinci kez yaptım ve silikleştiğini gördüm öncekine göre. İlişkiye silikleşme olunca girdim ve hamileyim :))

Forumda hep görüyordum. Ovulasyon testi 2 3 gün boyunca pozitif çıkanları. Ben sonraki gün de pozitif göreceğimi düşünerek ilişki konusunda kararsız kalmıştım. Elimde fazladan ovulasyon testi vardı ve tamamen meraktan 5 6 saat sonra tekrar test yaptım. Baktım ki silikleşmiş. Aman kaçıracağım diye hemen değerlendirdik o günü. Hatta kaçırdım sanırım falan diye düşündüm ama değilmiş

Canım benim Pazartesi aynı koyulukta olmuştu ben Pazar’ı Pazartesi Salı çarşambayı değerlendirdim 4 günü ama ovülasyon yapmaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…