- 23 Temmuz 2018
- 107
- 43
- 18
- 36
- Konu Sahibi ressamasel
-
2.çizgi silik dahi çıksa pozitif kabul ediliyor. Silik olma sebebi ise çok erken gebelik oldugu için. Adetinizden 1 hafta veya 3.4 gün sonra yaparsanız daha net çıkacaktır. Kan değerinizde aynı şekilde.Kızlar ben 1 yıldır uğraşıyorum ve olmuyordu en son eşime ameliyat olmalısın denildi ama ramazan ayı araya girince kaynadı gitti. Geçtiğimiz ay ilk kez ovulasyon denedim. Tuttu mu tutmadı mı diye o kadar meraklıydım ki 3 gün kala erken gebelik testi yaptım. İlk başta bişey çıkmadı ama sonra incecik bir çizgi belirdi ve bana umut oldu.
Adetime bir gün kala yani bu sabah uykudan uyandığım ilk idrarımla normal gebelik testi yaptım ki çizgi öncesine göre bariz belli. Evet hala silinikti ama bu bana doktora gitmek için bahane oldu. Gittim ultrasonda görünmedi kanda hcg 61 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak eğer iki katına çıkarsa değerim sağlıklı bir gebelik söz konusu imiş.
Çok mutlu olduk ama şuan müthiş derecede karnım ağrıyor. Aşırı tedirginimumarım herşey yolundadır.
Bende pko vardı sol yumurtalığım yavaş çalışıyor. Eşimde varikosel var. Aylardır uğraşıyoruz ve ilk ovulasyon testi denememizde sonuç aldık. Diyeceğim o ki mutlaka ovulasyon testini deneyin bişey kaybetmez, şansınızı yükseltirsiniz
Umarım hepimiz güzel haberler alırız. Hepinize dua ediyorum
Benimde 2.çizgi var yok arasıydı adet tarihim geçmiş olmasına rağmen.kan tahlilinde yaklaşık adet tarihinden 10 gün sonra yaptırdım 843 çıktı yani pozitif. Hayırlısı inşallah2.çizgi silik dahi çıksa pozitif kabul ediliyor. Silik olma sebebi ise çok erken gebelik oldugu için. Adetinizden 1 hafta veya 3.4 gün sonra yaparsanız daha net çıkacaktır. Kan değerinizde aynı şekilde.
2 gün önce Beta hcg 61 idi. Bugün 163 oldu. Yani ikiye katladı. Doktor sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi, haftaya tekrar hem hcg hem de kese için kontrole gideceğim. Umarım herşey yolunda giderBenimde 2.çizgi var yok arasıydı adet tarihim geçmiş olmasına rağmen.kan tahlilinde yaklaşık adet tarihinden 10 gün sonra yaptırdım 843 çıktı yani pozitif. Hayırlısı inşallah
Evet çok sevindim 120 üstü pozitif oluyor. Ben 5.haftaydı gittiğimde doktora sadece kese gözüküyor. Bebek daha çok ufak oldugu için gözükmüyor tabi. Bu hafta 6.haftaö yarın kontrolum var hayırlısı olsun. Kalp atışı içinde 8.haftata duyarsınız diyorlar2 gün önce Beta hcg 61 idi. Bugün 163 oldu. Yani ikiye katladı. Doktor sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor dedi, haftaya tekrar hem hcg hem de kese için kontrole gideceğim. Umarım herşey yolunda gider
Hayirli olsun cok sevindim adiniza ne mutlu ki bizlerede umut oluyorsunuz tesekkur ederim. Insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz meleginiziKızlar ben 1 yıldır uğraşıyorum ve olmuyordu en son eşime ameliyat olmalısın denildi ama ramazan ayı araya girince kaynadı gitti. Geçtiğimiz ay ilk kez ovulasyon denedim. Tuttu mu tutmadı mı diye o kadar meraklıydım ki 3 gün kala erken gebelik testi yaptım. İlk başta bişey çıkmadı ama sonra incecik bir çizgi belirdi ve bana umut oldu.
Adetime bir gün kala yani bu sabah uykudan uyandığım ilk idrarımla normal gebelik testi yaptım ki çizgi öncesine göre bariz belli. Evet hala silinikti ama bu bana doktora gitmek için bahane oldu. Gittim ultrasonda görünmedi kanda hcg 61 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakılacak eğer iki katına çıkarsa değerim sağlıklı bir gebelik söz konusu imiş.
Çok mutlu olduk ama şuan müthiş derecede karnım ağrıyor. Aşırı tedirginimumarım herşey yolundadır.
Bende pko vardı sol yumurtalığım yavaş çalışıyor. Eşimde varikosel var. Aylardır uğraşıyoruz ve ilk ovulasyon testi denememizde sonuç aldık. Diyeceğim o ki mutlaka ovulasyon testini deneyin bişey kaybetmez, şansınızı yükseltirsiniz
Umarım hepimiz güzel haberler alırız. Hepinize dua ediyorum ❤
Evet çok sevindim 120 üstü pozitif oluyor. Ben 5.haftaydı gittiğimde doktora sadece kese gözüküyor. Bebek daha çok ufak oldugu için gözükmüyor tabi. Bu hafta 6.haftaö yarın kontrolum var hayırlısı olsun. Kalp atışı içinde 8.haftata duyarsınız diyorlar
Çok teşekkür ederim, umarım siz de bu ay güzel haberler alırsınız.Hayirli olsun cok sevindim adiniza ne mutlu ki bizlerede umut oluyorsunuz tesekkur ederim. Insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz meleginiziadetin kacinci gunu yapmaya basladiniz birde saat olarak kacta bilgi alabilir miyim acaba bende bugun basladim adetimin 5. gunundeydim bugun
Canım bu de banim testlerim sence olmuş mu yumurtlamaİnşallah bebeğini de görürsün bugün canım ❤
Çok teşekkür ederim, umarım siz de bu ay güzel haberler alırsınız.
Adetim bittikten 3 gün sonra ovulasyona başladım. Akşam 8 gibi yaptım hep testleri. Öğle saatlerinde sıvı alımına dikkat ederek yapmak daha sağlıklıymış diye okudum ama ben çalıştığım için sadece akşamları yapabildim. Yumurtlamayı gördükten sonra bırakmayın bence ovulasyonu, bazen ikinci kez yumurtlama olabiliyormuş.
Güzel haberlerinizi beklerim❤
Herkes icin ayni galiba . Cok sabrsizz. Bnm de taa 24nde batkızlarrr... ben de 5 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım, gebelik 2 hafta sonra belli olur deniyor. ama ben çok sabırsızım, haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. zaman geçmiyor sanki.
Benim de 22 temmuz ama öncesinde test yapmayı planlıyorum. bir de herkes sabırlı ol gebeliği düşünme, akışına bırak vs diyor. ama ben gebelik dısında hiçbirşey düşünemez oldum... su gibi geçsin zaman, inş hamileyizdir Fatmacım :)Herkes icin ayni galiba . Cok sabrsizz. Bnm de taa 24nde bat
Benim de 22 temmuz ama öncesinde test yapmayı planlıyorum. bir de herkes sabırlı ol gebeliği düşünme, akışına bırak vs diyor. ama ben gebelik dısında hiçbirşey düşünemez oldum... su gibi geçsin zaman, inş hamileyizdir Fatmacım :)
Canım bu de banim testlerim sence olmuş mu yumurtlama
Ama kuzum 6 olan olmuş gibi ondan sonra silikleştibence 1 gün sonra olacak gibi :) Test çizgisi C'den daha koyu olması gerekiyor.
Daha koyu çıktıysa yumurtlamışsındır. Bekledikçe yanıltabiliyor çizgiler.Ama kuzum 6 olan olmuş gibi ondan sonra silikleşti
Canım benim Pazartesi aynı koyulukta olmuştu ben Pazar’ı Pazartesi Salı çarşambayı değerlendirdim 4 günü ama ovülasyon yapmaya devam ediyorumDaha koyu çıktıysa yumurtlamışsındır. Bekledikçe yanıltabiliyor çizgiler.
Ben ikinci koyuyu gördükten sonra ilişki konusunda kararsız kalınca, aynı gün ikinci kez yaptım ve silikleştiğini gördüm öncekine göre. İlişkiye silikleşme olunca girdim ve hamileyim :))
Forumda hep görüyordum. Ovulasyon testi 2 3 gün boyunca pozitif çıkanları. Ben sonraki gün de pozitif göreceğimi düşünerek ilişki konusunda kararsız kalmıştım. Elimde fazladan ovulasyon testi vardı ve tamamen meraktan 5 6 saat sonra tekrar test yaptım. Baktım ki silikleşmiş. Aman kaçıracağım diye hemen değerlendirdik o günü. Hatta kaçırdım sanırım falan diye düşündüm ama değilmiş
İnşallah tutmuştur canımCanım benim Pazartesi aynı koyulukta olmuştu ben Pazar’ı Pazartesi Salı çarşambayı değerlendirdim 4 günü ama ovülasyon yapmaya devam ediyorum
Onu hıc duymadım canm o nasıl oluyo pekiŞırınga yöntemini denedin mi canım çok etkili asilamadan bir farkı yok ablamın da Sağ tüpü kapalıydı rahim filmi çektirdi ve açıldı dene bence Allah en yakın zamanda kucağını doldurur inşaAllah
Anladığım kadarıyla steril bir siringayla spermler içeri doğru bırakılıyor birden içeri püskürtüldüğü için hamile kalma şansı yükseliyorOnu hıc duymadım canm o nasıl oluyo peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?