Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Hayırlısıyla şu vajinismustan kurtulursam inşallah ben de hamile kalmak istiyorum.
Dua edin bana..
Bende öyle olsun istiyorum yendin mi vajinismusu yediysen nasıl anlatırmısın bende tedavi aşamasındayım

Mrhabalar. Birkac yere yazmistim yeni konu acamadim. 4 temmuzda iliski sonrasi ovulasyon siliklesmisti. Adet 6 9 tem civari olmaliydi henuz olmadi. Predictor early pozitif gosteriyor. Miratek erly 1 kez pozitif gosterdi. Kan testi onceki gun yani 13cu gunde negatif ama 0.01 den dusuk demisler. Pref erly 5 civarini tedpit ediyor demisler bu durumda kan tedti 1 2 3 vb gorunebilirdi. Adet goremedim diye dktra gorundum rahim duvari baya iyi durumda kalimlasmis dedi. Adet gorursun dedi ama zaten bebek olsa da o bu haftalarda goremez. Lh hep pik 12 gundur. Dktor lh konusunu yorumlsmadi. Buna benzer durumlari yasayan bilen yardimci olabilir mi?

Adetim 6 9 tem arasi bekliyodum normalde. Aradaki yumurtlayislari da degerlendirmistik. 4 temmuzda degerlendirdik o gun de pik gosterdi test 5 inde lh dusmustu. Lh pik 6 tem beridir pik.
Erken geb testindeki soluk 2ci cizgi 4 dk da falan gorundu. Elim kanamisyi niraz kan surunmus elimden rengi o yuzden kirmizi. gozukuo diye yeni test harcamadim.

Kan ver canım eğer gebelik varsa çıkar mutlaka
Tsk cnm yanitin icin. Kan testi 2 gun evvel negatif dediler. Testlerim predictor erly bir haftadir pozitif ince pembe cizgi. Kan testi 0.01 den kucuk deyince sasirdim. 5 ten kucuk ama 1 2 3 cikmaliydi test sonuclarina gore belki dahs yuksrk. Doktr pek yardmci olamadi. O yuzden karsilasan var mi diye merak ettim.

Yendim çok şükür. Ne aşamadasın hangi doktora gidiyosun
Boluda gidiyorum a ilk egzersiz verdi çalış dedi sonra yine gittim bu sefer parmakla giriş yaptı bir tane de apartla sonra parmağa çalış dedi işte ben işaret parmağımı falan sokabildim ama yine de korkuyorum eğer olmazsa Bi daha gel bidaha da deneriz dedi doktor hanım işte öyle bide hasta oldum araya o girdi deneyemedim umarım yenerim tabi yinede korkuyorum

Korkmana gerek yok bak işaret parmağını sokabilmişssin zaten devamı gelecek sen doktorun söylediklerini tek tek uygula. Ben de 2 ay boyunca doktora gittim geldim o şekilde yendim. Bana sadece parmak egzersizi vermişti. Takıldığın bi yer olursa yaz bana

Kızlar benım ıkı gun arayla yaptıgım testler bırı dün akşam bırı bu sabah adete daha 4 gun var ama kızlar hıc belırtım yok acaba kımyasal falan mı

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0020.webp
    20 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benım ıkı gun arayla yaptıgım testler bırı dün akşam bırı bu sabah adete daha 4 gun var ama kızlar hıc belırtım yok acaba kımyasal falan mı
Canım büyük ihtimal hamilesin. Daha çok erken test yaptığın için bukdr silik çıkıyor. Bende yaptığımda bukdr silikti ama hamileymişim

Canım büyük ihtimal hamilesin. Daha çok erken test yaptığın için bukdr silik çıkıyor. Bende yaptığımda bukdr silikti ama hamileymişim
Hıc belırtım olmadıgı için acaba kımyasal mı diyorum sadece koyu ıdrar cok fazla tuvalete cıkma isteği biraz da gaz var ne belim ne kasıklarım ne göğüsüm agrıyo ilk gebelıgımde cok yogun belirtilerim vardı

Bendede hiç Bi belirti yoktu hiç hemde bak benimkide böyleydi aynı. Sen adet tarihin geçsin Bi saglık ocagına gt tahlil ver ama büyük ihtimal hatta kesin hamilesin diyorum ben

Eklentiler

• IMG_20190622_100936.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 36
Bendede hiç Bi belirti yoktu hiç hemde bak benimkide böyleydi aynı. Sen adet tarihin geçsin Bi saglık ocagına gt tahlil ver ama büyük ihtimal hatta kesin hamilesin diyorum ben
İnşâllah canım bakalım bugun kan verdikten sonra persembe de vercem sonuc inşallah olumlu olur

Peki su an hala devam ediyor mu hamılelıgın ya da dogum yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…