Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Saglıkla ilerlesin cnm pekı şu an var mı belırtıler
Hiç Bi belirtim yok. Herkes soruyor miden bulanıyor mu vs. Diye valla çok şükür hiç Bi sorunum yok belirti olarakda yok yani tek iştahsızım normal halime göre bide göğüslerimde şişlik ve acı var. Bazende çok ara ara belimde ağrı oluyor. Ama genel olarak hamilelik belirtisi birebir öyle bişi yok.

Benim öyle göğüs ağrısı yok sadece gerginlik var cok az bel ağrısı arada gaz koyu renk idrar bu kadar bırde sivilce bunlar hamılelık belırtısı mı

Merhaba kızlar ben de 4 ay vajinismus çektikten sonra altı aydır deniyoruz ama maalesef hiç gebe kalamadım. Hsg falan çekildim hormonlar vs her şey normal. Eşimin sperm sayısı ve hızı düşük. Bu ay ovulasyon yapamadım bakalım ne olacak ama en ufak bir belirti yok haliyle beklentim de yok

Merhaba Bayanlar bende yeni katıldım eğer bir probleminiz yok ise psikolojik olarak olmuyordur siz kafanıza taktıgınız sürece olmuyor çünki akışına bırakın :)

Kızlar benim adet günüm yarın bugünden akıntı içinde kırmızımsı damla geldi genelde bu olduğu zaman ertesi gün adet olurum sizde böyle oluyor mu

Merhaba Bayanlar bende yeni katıldım eğer bir probleminiz yok ise psikolojik olarak olmuyordur siz kafanıza taktıgınız sürece olmuyor çünki akışına bırakın :)
İşte maalesef o öyle olmuyor. Ben de biliyorum stres en büyük engel ama stres yapmıyorum desem de yapmış oluyorum

Benim öyle göğüs ağrısı yok sadece gerginlik var cok az bel ağrısı arada gaz koyu renk idrar bu kadar bırde sivilce bunlar hamılelık belırtısı mı
Canım illa Bi belirti olmasına gerek yokki testlerin hamile oldugunu gösteriyor. Ama sen tabi yine tahlil sonucuna göre bekle hayırlısı olsun

Canım illa Bi belirti olmasına gerek yokki testlerin hamile oldugunu gösteriyor. Ama sen tabi yine tahlil sonucuna göre bekle hayırlısı olsun
Aynen bakalım Allahım hayırlısını versin inşallah

Merak etmeyin bende vajınusmustum. 3ay ilişkiye giremedim yeni evlendiğimde. Şuanda 7 haftalık hamileyim korunmayı bıraktıktan 4.5 ay sonra hamile kaldım ayrıca. Ayrıca burdan vajınusmus olan arkadaşlara tavsiyem eczanelerde vemcain diye Bi sprey var ondan alıp kullanırsanız tamamen uyuşturuyor ve çok rahatlişkiye gifwbilrsnz. Ben sprey ile yenmiştim. Sen konun ile ilgili de keçi boynuzu pekmezi içir eşine. Sperm azlığına iyi geliyor onun dışında doktorun tüp bebek yapmanı söylüyorsa tüp bebek yap hemen hayırlısı olsun

Allah razı olsun canım. İlaç ve keçiboynuzu kullanıyor eşim. Doktorlar tüp bebek demedi doğal yollarla olur dedi bakalım nasip

Allah razı olsun canım. İlaç ve keçiboynuzu kullanıyor eşim. Doktorlar tüp bebek demedi doğal yollarla olur dedi bakalım nasip
Allah herkes için en hayırlı zamanda en doğru zamanda verecektir. Artık tıp okadr ilerlediki imkansız denilen durumlarda bile neredeyse olumlu sonuçlar doğabiliyır. Kafaya takma konusunda tabiki haklısınız insanın, elinde olan Bi durum değil bu. Sadece zamanı var bunu bilin ayrıca yumurtlama gününüz ayın atıyorum 5i mi siz 2.3.4.5 ilişkiye girin ve beraberlikten sizde keyif almaya bakın umarım anlamışsındır nedemk istediğimi iyi günler diliyorum herkese

Ne kadar naif düşüncelisin çok çok teşekkür ediyorum

Ben ıkı senedır korunmuyrm olmuyo esımdede bı problem yok bende de hıc bısey yok sadece sol tupum kapalı ama doktor hamıle kalmana engel bı durum degl bu dedı yüz Kadının yüzde

Kızlar sizden yorum bekliyorum. Benim adet tarihim bugün .Genelde adetlerim düzenlidir . Bugün olmam lazım takvime göre . Ben bu ay ovülasyon testi kullandım iki gün önce gebelik testi yaptım negatif . Dün akıntımın içinde minik çizgi şeklinde kan gördüm ama çok küçüktü ve bir gün geçti olmadım sizce bu bir damla kan adet olacağımı mı gösteriyor?

Daha da gelmedi mi cnm.
Bnm de bugun bat. Dun aksamdam beri lekelnme gibi bisey gelio.halâ sokulemedim. Insllh yerlesme kanamasdr

Daha da gelmedi mi cnm.
Bnm de bugun bat. Dun aksamdam beri lekelnme gibi bisey gelio.halâ sokulemedim. Insllh yerlesme kanamasdr
Ben en son 28 Haziran’da oldum genelde düzenlidir bir iki gün tabi ki oynama olabilir ama şöyle düşünüyorum yumurtlamadan 14 gün geçti test yaptım negatif bir dün sonra minik kan gördüm akıntı içinde tam bir gün geçti bişey yok ama normal adet günüm bugün yarın içinde olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…