Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Olabilir cnm tembellik yapiodur yumurta bi gun arayla ogrenn de var. Hayrlisi olsn inslllh

Senin nasıl leke geliyor peki ne zaman geldi nasıl oldu anlatsana
Dun aksam basladi cnm. Belim ayni reglken ki gibi hafif agrimya basladi hasta oluorm galiba dedim. Bisy yoktu pecetyi az icime bastrinca minicik pembe bile olmyan bisy gordum. Pecete koydm hep onume gidiorm geliorm bakiorm var mi diye. Ama sokulmedi bi turlu insllh yerlesmedir. Ilk defa bole oluorm. Normlde de ilk gun genelde kahverngi gelir bikac saate agrim da cogalir kanamam da. Bu sfer agrim gecti ama gece bacaklrim cok agridi uyuyamdim sabaha dogru uyuyakldim. Sabah da erknden uyandm zatn

Senin de mi bir kere geldi leke

Bende dün sana bir damla gördüm ama yüzümde beş tane sivilce çıktı sabah uyandım ve karnım ağrıyor bakalım haber ederiz birbirimize inşallah ikimizde güzel haber alırız
Gecen ay bende de bi tane cikti adet oldm. Bu ay da az once yeni bi iki tane cikti ama tam sivilce deil gibi.bekleyelm baklm

Cnm adet gunu olanlar da var adetten bikac gun olanlr da sonrasnda olanlr da var. Belli olmuo yani. Ben de az once test yaptm negatf cikti

Yerleşme olsa ama benim bildiğim pozitif olması lazım ama Eger üç dört gün daha gecikirse Öner’im tekrar test yap bende karın ağrısı var ama olmadım henüz sen peki geldi mi

Yerleşme olsa ama benim bildiğim pozitif olması lazım ama Eger üç dört gün daha gecikirse Öner’im tekrar test yap bende karın ağrısı var ama olmadım henüz sen peki geldi mi
Bi iki damla kahverngi gelmis. Galiba olucam ben belim agrio yine. Dewami gelmzse iki gun sonra tekrrlarm testi. Bazen kanama olnca negatf de gosterio. Beklicem artk mecbur

Bi iki damla kahverngi gelmis. Galiba olucam ben belim agrio yine. Dewami gelmzse iki gun sonra tekrrlarm testi. Bazen kanama olnca negatf de gosterio. Beklicem artk mecbur
Haklısın canım inşallah gönlüne göre olur her şey. İnşallah bebeklerimiz bizimledir . İki gün geçsin Eğer halen adet olmazsak O zaman yine konuşuruz

Canım değişiyor o belli olmaz
Doğrudur. Ama bugüne kadar çevremden duyduğum
Doğrudur.amabugüne kadar etrafımdan gebe olanlarda duydugum 7.8.9.hatya bazen 10.haftalarda bile olan bebeğin, karnında kendine yer belirlemesi sonucu lekelenme oldugu. Birde ufak bişi demek istiyorum lütfen beni yanlış, anlamayın bende korunmayı bıraktığım andan itibaren hep bekledim ama adet tarihiniz geçtikten 4.5 gün sonra test yaparsanız daha iyi olur onun, haricinde sürekli test yapmak insanıda üzer.nacizane fikrim kusura bakmayın

Yok haklısın canım hayırlısı olsun bizim için . Geçen sene bebeğimi kaybettim sekiz aylıkken . Temmuz 27 de Allah’ımdan senesi gelmeden yeniden bebek istedim inşallah dualarım kabul olur . Bugün adet günüm ağrım var gelecek gibi bakalım beklemedeyim

Çok üzüldüm. Peki özel değilse neden kaybettiniz çok merak ettim.

Çok üzüldüm. Peki özel değilse neden kaybettiniz çok merak ettim.
31haftalıkken gebelik zehirlenmesi(preeklemsi) bebeğin eşi ayrıldı karnımda tansiyon!hepsi birbirini tetikledi .. karnımda bebeğim öldü herşeyini almıştım ben kıyafetler ne bebekler yatağı beşiği puseti banyo kovasına kadar neler neler ....kısmet değilmiş bende dua ettim 4 gün sonra yılı geliyor meleğimin acısını hafifletir diye yeniden istedim Rabbimden inşallah benimledir ama bilmiyorum iki gün önce test yapmıştım negatifti

Söyleyecek bişi bulamadım boğazım düğümlendi inanın.hamilelikte herzmn herşey olabilir demek ki. Herzmn Allahın Bildiği vardır. İnşallah Allah size ve bebek isteyen herkese nasip eder. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…