- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Amin canım inşallahSöyleyecek bişi bulamadım boğazım düğümlendi inanın.hamilelikte herzmn herşey olabilir demek ki. Herzmn Allahın Bildiği vardır. İnşallah Allah size ve bebek isteyen herkese nasip eder. İnşallah
bazen banada öyle kurtlar düşüyor ve hemen test yapıyorum ama büyük ihtimalle o adet zamanının belirtisi artık benimde öyle oluyor maalesefBen en son 28 Haziran’da oldum genelde düzenlidir bir iki gün tabi ki oynama olabilir ama şöyle düşünüyorum yumurtlamadan 14 gün geçti test yaptım negatif bir dün sonra minik kan gördüm akıntı içinde tam bir gün geçti bişey yok ama normal adet günüm bugün yarın içinde olmam lazım
gecikmeden hemen sonra test yapmayın bence bende bunu birinden duymuştum en az beş gün gecikme yaşadıktan sonrasında idrar testi deneyin demişti bende de bir kere hayatımda beş gün geciktim çok mutlu olmuştum beşinci gün dan diye geldiCnm adet gunu olanlar da var adetten bikac gun olanlr da sonrasnda olanlr da var. Belli olmuo yani. Ben de az once test yaptm negatf cikti
Sizde mi gebelik düşünüyorsunuz gecikme lazım daha bat günü bugün hemen yerleşme demek olmuyor tabi zaman geçmesi lzımbazen banada öyle kurtlar düşüyor ve hemen test yapıyorum ama büyük ihtimalle o adet zamanının belirtisi artık benimde öyle oluyor maalesef
5 senedir evliyim gebelik 2-3 senedir düşünüyorum maalesef doğal yolla olmuyor eşimden dolayı sperm testleri yapıldı maalesef düşük olduğu için hiç hamile kalmadım.Sizde mi gebelik düşünüyorsunuz gecikme lazım daha bat günü bugün hemen yerleşme demek olmuyor tabi zaman geçmesi lzım
Biz bu ay keçi boynuzu pekmezi tükettik eşimle bakalım işe yarayacak mı tabi ki Allah nasip edecek biz Rabbimden istiyoruz ama bazı şeyler de vesile oluyor5 senedir evliyim gebelik 2-3 senedir düşünüyorum maalesef doğal yolla olmuyor eşimden dolayı sperm testleri yapıldı maalesef düşük olduğu için hiç hamile kalmadım.
sende kendi vitaminlerine baktır bende bu ayda onlara baktıracağım.. Tüp bebek tedavilerinde ilk önce vitamin desteğine başlıyorlar 2-3 ay boyunca sonrasında çocuğunu transfer ediyorlarBiz bu ay keçi boynuzu pekmezi tükettik eşimle bakalım işe yarayacak mı tabi ki Allah nasip edecek biz Rabbimden istiyoruz ama bazı şeyler de vesile oluyor
sende kendi vitaminlerine baktır bende bu ayda onlara baktıracağım.. Tüp bebek tedavilerinde ilk önce vitamin desteğine başlıyorlar 2-3 ay boyunca sonrasında çocuğunu transfer ediyorlar
.Allah nasip kısmet ederse olmazları olduran Rabbim hepimize birer bebek nasip etsin ..
Amin kuzum
bu arada bugün benimde adet günüm olmam lazım ama daha olmadım en son adet tarihim 26 hazirandı
Benimde adet günüm ama ben oldum olacağım leke gelmiş benim olmadı bu ay canımbu arada bugün benimde adet günüm olmam lazım ama daha olmadım en son adet tarihim 26 hazirandı
bende daha olmadım ama çok belirti verdiği için olacağım gayet net belli yaniBenimde adet günüm ama ben oldum olacağım leke gelmiş benim olmadı bu ay canım
Hayırlısı oldum bende galiba kahve leke geldi üzüldümbende daha olmadım ama çok belirti verdiği için olacağım gayet net belli yani
Napalım olursak da çaksır suyu daha yeni başladık sayılır keçiboynuzu kürü uyguluyorum arada arı sütü alacağım birde aktardan etkili olduğunu söyledi aktar
Yogun mu gelio cnm. Benm de yogunlasti biraz ama pembe halâHayırlısı oldum bende galiba kahve leke geldi üzüldüm
Yok kuzum az geldi böyle olunca bir kaç saat sonra gelmeye başlıyor önce leke olarak sonra devamı benim sabaha belli olurYogun mu gelio cnm. Benm de yogunlasti biraz ama pembe halâ
Anldim cnm. Baklm nolckYok kuzum az geldi böyle olunca bir kaç saat sonra gelmeye başlıyor önce leke olarak sonra devamı benim sabaha belli olur
canım ovülasyon testini almanı tavsiye ederim çünkü yumurtalama dönemin yaklaştığını belirtiyorSlm kizlar bende sizin gibiyim aynı bakalım Allahim ne zaman nasip etcek biz iş durumundan dolayı pek bı arada olamıyoruz bu ay için bir defa denememiz oldu adet ertesi bakalim 6 temmuz bat tarihin
Artık bir sonrakilere inşallah o şekilde döneriz canım birde akıntıdan tahmin edilen yumurtlamaya ovu testinde ki farklimi oluyocanım ovülasyon testini almanı tavsiye ederim çünkü yumurtalama dönemin yaklaştığını belirtiyor
Canım akıntıdan tahmin edileni bilmiyorum ama ben ovülasyon testi idrarla olan var hamilelik testi gibi onu uyguluyorum birde ayda bir kere değil o testte yaklaştıkça gün aşırı veya 2 günde bir ilişki olması gerekiyorArtık bir sonrakilere inşallah o şekilde döneriz canım birde akıntıdan tahmin edilen yumurtlamaya ovu testinde ki farklimi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?