Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

bazen banada öyle kurtlar düşüyor ve hemen test yapıyorum ama büyük ihtimalle o adet zamanının belirtisi artık benimde öyle oluyor maalesef

Cnm adet gunu olanlar da var adetten bikac gun olanlr da sonrasnda olanlr da var. Belli olmuo yani. Ben de az once test yaptm negatf cikti
gecikmeden hemen sonra test yapmayın bence bende bunu birinden duymuştum en az beş gün gecikme yaşadıktan sonrasında idrar testi deneyin demişti bende de bir kere hayatımda beş gün geciktim çok mutlu olmuştum beşinci gün dan diye geldi

Sizde mi gebelik düşünüyorsunuz gecikme lazım daha bat günü bugün hemen yerleşme demek olmuyor tabi zaman geçmesi lzım
5 senedir evliyim gebelik 2-3 senedir düşünüyorum maalesef doğal yolla olmuyor eşimden dolayı sperm testleri yapıldı maalesef düşük olduğu için hiç hamile kalmadım.

5 senedir evliyim gebelik 2-3 senedir düşünüyorum maalesef doğal yolla olmuyor eşimden dolayı sperm testleri yapıldı maalesef düşük olduğu için hiç hamile kalmadım.
Biz bu ay keçi boynuzu pekmezi tükettik eşimle bakalım işe yarayacak mı tabi ki Allah nasip edecek biz Rabbimden istiyoruz ama bazı şeyler de vesile oluyor

Biz bu ay keçi boynuzu pekmezi tükettik eşimle bakalım işe yarayacak mı tabi ki Allah nasip edecek biz Rabbimden istiyoruz ama bazı şeyler de vesile oluyor
sende kendi vitaminlerine baktır bende bu ayda onlara baktıracağım.. Tüp bebek tedavilerinde ilk önce vitamin desteğine başlıyorlar 2-3 ay boyunca sonrasında çocuğunu transfer ediyorlar
.Allah nasip kısmet ederse olmazları olduran Rabbim hepimize birer bebek nasip etsin ..

Benimde adet günüm ama ben oldum olacağım leke gelmiş benim olmadı bu ay canım
bende daha olmadım ama çok belirti verdiği için olacağım gayet net belli yani
Napalım olursak da çaksır suyu daha yeni başladık sayılır keçiboynuzu kürü uyguluyorum arada arı sütü alacağım birde aktardan etkili olduğunu söyledi aktar

Hayırlısı oldum bende galiba kahve leke geldi üzüldüm

Slm kizlar bende sizin gibiyim aynı bakalım Allahim ne zaman nasip etcek biz iş durumundan dolayı pek bı arada olamıyoruz bu ay için bir defa denememiz oldu adet ertesi bakalim 6 temmuz bat tarihin

Slm kizlar bende sizin gibiyim aynı bakalım Allahim ne zaman nasip etcek biz iş durumundan dolayı pek bı arada olamıyoruz bu ay için bir defa denememiz oldu adet ertesi bakalim 6 temmuz bat tarihin
canım ovülasyon testini almanı tavsiye ederim çünkü yumurtalama dönemin yaklaştığını belirtiyor

Artık bir sonrakilere inşallah o şekilde döneriz canım birde akıntıdan tahmin edilen yumurtlamaya ovu testinde ki farklimi oluyo
Canım akıntıdan tahmin edileni bilmiyorum ama ben ovülasyon testi idrarla olan var hamilelik testi gibi onu uyguluyorum birde ayda bir kere değil o testte yaklaştıkça gün aşırı veya 2 günde bir ilişki olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…