- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi ressamasel
-
söyle söyliyim adetinle birlikte 10. günde uygulamaya başlıyorsunArtık bir sonrakilere inşallah o şekilde döneriz canım birde akıntıdan tahmin edilen yumurtlamaya ovu testinde ki farklimi oluyo
Anladım canım teşekkür ederim bilgiler icinsöyle söyliyim adetinle birlikte 10. günde uygulamaya başlıyorsun
sonrasında 11. gün - 12 . gün .. ve çizgi ne kadar koyulaşırsa ovülasyona yaklaştın demektir yani yumurtan oluştu demektir.
Canım ne durumdasın bakalım senin de ilk gün nasıl geldi mi çokYogun mu gelio cnm. Benm de yogunlasti biraz ama pembe halâ
2.gunum cnm bugun. Ayni pek bi degisiklik yokCanım ne durumdasın bakalım senin de ilk gün nasıl geldi mi çok
Leke şeklinde mi rengi nasıl az mı2.gunum cnm bugun. Ayni pek bi degisiklik yok
Dun cok cok acik pembeydi sulu gibi leke seklndeydi. Bugun azck daha yogun ama kirmizi deilLeke şeklinde mi rengi nasıl az mı
Benimde hep leke bugün adam akıllı gelmedi bakalım ama bence Benim adet canımDun cok cok acik pembeydi sulu gibi leke seklndeydi. Bugun azck daha yogun ama kirmizi deil
Agrin var mi pekiBenimde hep leke bugün adam akıllı gelmedi bakalım ama bence Benim adet canım
VAR evet canımAgrin var mi peki
Bnm hala pek yok yaaVAR evet canım
Gidersen bana da yaz sonucunuBnm hala pek yok yaaesimi ikna edersem belki kan vermye giderm bu gece
Gittim verdim cnm ama sonucunu beklemdim. 3 saat sonra cikar dediler. Yarin bakarm netten artkGidersen bana da yaz sonucunu
Cnm sonucum cikmis. 0.5 yani negatf.Gidersen bana da yaz sonucunu
Hayırlısı olsun canım peki halen kanaman var mıCnm sonucum cikmis. 0.5 yani negatf.
Cok dei ama normle donmye baslasdi cnm . Senin nasilHayırlısı olsun canım peki halen kanaman var mı
Ben adet oldum yoğun hemde diğer aya inşallah sen ne kadardır evlisin başka bebek var mıCok dei ama normle donmye baslasdi cnm . Senin nasil
Yok cnm ilk olcak insllh. Hic hamile de kalmadim. 9.ayimz bitti.son 3 aydr istiorz ama bu ay sadece yum haftasini ii degerlndrdik.Ben adet oldum yoğun hemde diğer aya inşallah sen ne kadardır evlisin başka bebek var mı
Benim de 1 yıl 10 ay oldu bir bebeğim oldu sekiz aylıkken kaybettim şimdi yeniden istiyorum adetim bitsin inşallah bu ay olurYok cnm ilk olcak insllh. Hic hamile de kalmadim. 9.ayimz bitti.son 3 aydr istiorz ama bu ay sadece yum haftasini ii degerlndrdik.
Sen ?
Ayy icime okuz oturdu resmen. Cok uzuldmBenim de 1 yıl 10 ay oldu bir bebeğim oldu sekiz aylıkken kaybettim şimdi yeniden istiyorum adetim bitsin inşallah bu ay olur
Canım ben bu sürenin sekiz ayı hamileydim zaten sezeryan oldum beklemek zorundaydım artı kalp böbrek yetmezliğine girdim bebek beni zehirledi demem o ki böyle benimAyy icime okuz oturdu resmen. Cok uzuldmbasin saolsn. O kdar zmn gecti neden olmuomus pki. Doktora gittn dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?