Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Canım ben bu sürenin sekiz ayı hamileydim zaten sezeryan oldum beklemek zorundaydım artı kalp böbrek yetmezliğine girdim bebek beni zehirledi demem o ki böyle benim
Rabbim en kisa zmnda yuzunuzu guldursn yine. ❤ cok uzuldm hic hamile kalamamak da kalip da kaybetmek de birbirinden beter. Allh yardmcin olsn. Benden daha cok senn olsn istedim su an . Insllh guzl haberler verrsn bize

Benim bu ayda umutlar suya düştü kizlar az önce başka bişey için acile gitmiştim beta hcg de bakıldı 1.3 çıktı umutlar önümüzdeki aya kaldi

Selam kizlar ben 7senelik evliyim 2017de ilac tedavisi ile 3.ayimda hamile kaldim rabbim nasip etmedi tekrar 1sene sonra ilac tedavisine basladim olmadi sonra 2defa asilama oldum ilk ay yumosum catlamadi 2.ayim yumosum catladi dollenmedi 4aydir ara verdim herşeye rabbimin takdiri evlat hasreti cekenlerdenim

Merhaba bend3 araniza yeni katldm 1 yillik evlliyim bizd3 cocuk istiyiruz ve hic korunmadik ve herhangi bi sorun yok adetlerim duzenli fakat gecen ay ilk defa 10 gun geckti cok heycanlandik fakat olmadi bu ay yine denedik dun yumurtlama gunumde biz bi sabah bi aksam beraber olduk ins tutar cok istiyoruz allah isteyen herkese nasip etsin ins

Teşekkür ederim. Peki yendiğiniz de acı oldu mu

Merhaba bayanlar araniza yeni katildim benim sorunum hamile kalamamak.2yil olacak evlendigimden beri.İlk 6ay korunduk sonra da olmadi.Daha oncr tetkikler temiz cikti sadece hsg sonucu sol tüpte yer yer daralma ve sislik varmis ama dr .sıkıntı olmaz demisti..Simdi Mersinde iyi bi kadin dogum doktoru ariyorum yardimci olun nolur ...Ayrica tavsiyeleriniz varsa da alabiliriz zor durumdayim tecrübelerinizi bekliyorum..

Merhaba bende hamile kalmak istiyorum 19 yaşındayım 4 aylık evliyim hiç kkrunmadik ama olmadı her zaman düzenli bir adet görürdüm ama bu ay iki gün erken oldum ve çok aşırı ağrım var kaşık ağrıları m çok bel ağrısı karın ağrısı hep ağlıyorum ya acaba üstüne hamile kim olabilir mi bunun belirtileri nelerdir lütfen yardımcı olun lütfen

Herhangi bir kür denediniz mi peki
Benimde olmuyor ama bu ay adetim den iki gün önce oldu m ama çok ağrım var acaba ben üstüne hamile olabilir miyim acaba lütfen yardım edin lütfen yardımcı olun bana
Merhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Bende istiyorum ama olmuyor benim adetime iki gün vardı ama önce oldu çok ağrıları m var tuvalete n çıkamıyor um kaşık ve bel ağrıları çok acaba üstüne hamile olabilir miyim yardım edin belirtileri nelerdir üstüne hamile ligin

Selvi tehneldere çok iyi bir doktor dene derim özel

Canım Mersin de Can tekin iskender iyi bir doktor öneririm !

Tedavi devam ediyor mu hala? Bu arada özelden yaz istersen deteylı bi şekilde yardımcı olurum sana
Tedavi bitti yani sayılır bidaha denemedik parmak egzersiz falan yapıyorum gidersem 1 defa daha anca giderim öyle ama bidaha dene dik o yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…