- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi ressamasel
-
Rabbim en kisa zmnda yuzunuzu guldursn yine. ❤ cok uzuldmCanım ben bu sürenin sekiz ayı hamileydim zaten sezeryan oldum beklemek zorundaydım artı kalp böbrek yetmezliğine girdim bebek beni zehirledi demem o ki böyle benim
Allah hepimize en yakın zamanda nasip etsinRabbim en kisa zmnda yuzunuzu guldursn yine. ❤ cok uzuldmhic hamile kalamamak da kalip da kaybetmek de birbirinden beter. Allh yardmcin olsn. Benden daha cok senn olsn istedim su an . Insllh guzl haberler verrsn bize
Teşekkür ederim. Peki yendiğiniz de acı oldu muKorkmana gerek yok bak işaret parmağını sokabilmişssin zaten devamı gelecek sen doktorun söylediklerini tek tek uygula. Ben de 2 ay boyunca doktora gittim geldim o şekilde yendim. Bana sadece parmak egzersizi vermişti. Takıldığın bi yer olursa yaz bana
Benimde olmuyor ama bu ay adetim den iki gün önce oldu m ama çok ağrım var acaba ben üstüne hamile olabilir miyim acaba lütfen yardım edin lütfen yardımcı olun banaHerhangi bir kür denediniz mi peki
Benimde olmuyor ama bu ay adetim den iki gün önce oldu m ama çok ağrım var acaba ben üstüne hamile olabilir miyim acaba lütfen yardım edin lütfen yardımcı olunHerhangi bir kür denediniz mi peki
Benimde olmuyor ama bu ay adetim den iki gün önce oldu m ama çok ağrım var acaba ben üstüne hamile olabilir miyim acaba lütfen yardım edin lütfen yardımcı olun banaHerhangi bir kür denediniz mi peki
Bende istiyorum ama olmuyor benim adetime iki gün vardı ama önce oldu çok ağrıları m var tuvalete n çıkamıyor um kaşık ve bel ağrıları çok acaba üstüne hamile olabilir miyim yardım edin belirtileri nelerdir üstüne hamile liginMerhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Selvi tehneldere çok iyi bir doktor dene derim özelMerhaba bayanlar araniza yeni katildim benim sorunum hamile kalamamak.2yil olacak evlendigimden beri.İlk 6ay korunduk sonra da olmadi.Daha oncr tetkikler temiz cikti sadece hsg sonucu sol tüpte yer yer daralma ve sislik varmis ama dr .sıkıntı olmaz demisti..Simdi Mersinde iyi bi kadin dogum doktoru ariyorum yardimci olun nolur ...Ayrica tavsiyeleriniz varsa da alabiliriz zor durumdayim tecrübelerinizi bekliyorum..
Tarsusta miymis bu doktor adini ilk kez duydum biz merkezdeyiz ama iyiyse giderimSelvi tehneldere çok iyi bir doktor dene derim özel
Canım Mersin de Can tekin iskender iyi bir doktor öneririm !Merhaba bayanlar araniza yeni katildim benim sorunum hamile kalamamak.2yil olacak evlendigimden beri.İlk 6ay korunduk sonra da olmadi.Daha oncr tetkikler temiz cikti sadece hsg sonucu sol tüpte yer yer daralma ve sislik varmis ama dr .sıkıntı olmaz demisti..Simdi Mersinde iyi bi kadin dogum doktoru ariyorum yardimci olun nolur ...Ayrica tavsiyeleriniz varsa da alabiliriz zor durumdayim tecrübelerinizi bekliyorum..
Hayır. sadece kastığım zaman oluyor o da sızı şeklindeTeşekkür ederim. Peki yendiğiniz de acı oldu mu
Canim cok tesekkur ederim bu doktor beyin ismini de ilk kez duydum ozel poliklinigi varmis galiba netten baktim simdi.Acaba poliklinikte detayli tum tetkikler yapilabiliyo muCanım Mersin de Can tekin iskender iyi bir doktor öneririm !
Anladım çok korkuyorum umarım bende yenerimHayır. sadece kastığım zaman oluyor o da sızı şeklinde
Tedavi devam ediyor mu hala? Bu arada özelden yaz istersen deteylı bi şekilde yardımcı olurum sanaAnladım çok korkuyorum umarım bende yenerim
Tedavi bitti yani sayılır bidaha denemedik parmak egzersiz falan yapıyorum gidersem 1 defa daha anca giderim öyle ama bidaha dene dik o yüzden korkuyorumTedavi devam ediyor mu hala? Bu arada özelden yaz istersen deteylı bi şekilde yardımcı olurum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?