- Konu Sahibi ressamasel
-
Çok iyi doktor prrinatolog ayrıca araştır ben önerdim sadece canım git bak derimCanim cok tesekkur ederim bu doktor beyin ismini de ilk kez duydum ozel poliklinigi varmis galiba netten baktim simdi.Acaba poliklinikte detayli tum tetkikler yapilabiliyo mu
Merhaba bende 10 yıllık spiral mi bu ay çıkartırdim Allah'ım hayırlısıyla 2.bebek nasıp eder inşallah. Sprial uzun süre durduğu için ne kadar sonra hamile kalabilirim bilmiyorum
Baya oldu bende buraya takılmayalı umarım sende bi gelişme vardır.Bayağı geçmiş canım ilk bebekten sonra bu konuda spiral konusunda tecrübeli değilim ama eltim ilk bebekten beş yıl sonra ikinci bebeği düşündü spirali çıkardı ikinci ay hamile kaldı
Benim oldu canim bikac gun surdu. Ultrasona girmeden içim rahat etmedi bence git kontrol ettir. Kendiliginden geçtiKızlar ben şuanda 15 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır kahverengi lekelenme oluyor doktorumu aradım evde dinlenmemi söyledi ve lekelenme kırmızı renge dönerse gel dedi. Ama kahverengi geliyor çok az, günde 2.3 damla kdr yinede merak ediyorum böyle olan oldu mu hiç aranızda
Yarın gdicem teşekkür ederim cnmBenim oldu canim bikac gun surdu. Ultrasona girmeden içim rahat etmedi bence git kontrol ettir. Kendiliginden geçti
Kızlar ben şuanda 15 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır kahverengi lekelenme oluyor doktorumu aradım evde dinlenmemi söyledi ve lekelenme kırmızı renge dönerse gel dedi. Ama kahverengi geliyor çok az, günde 2.3 damla kdr yinede merak ediyorum böyle olan oldu mu hiç aranızda
Bugün gittim doktor bebeğimin sağlıklı olduğunu ama, eşinin biraz aşa gıda oldugunu söyledi bu nedemk dedim ilerleyen zamanda yukarı doğru çıkar ama tebdir amaçlı ilaç verdi açıkcası onu içmek istemiyorum sebebi kendi gittiğim doktora gitmedim sıra almak çok zor oldugu için herhangi Bi dogum hastanesine gittim özelde. Kafam çok karışık napsam bilemedim. Kadın doktor korkulacak bişi yok gibilerden bişi söyledi ama anlamadım pekde içime sinmedi doktor ne yalan söyliimCanım ben de 12+5 im. Geçen hafta benim de oldu yalnızca 1 akşam az az geldi. Hemen acile koştum tabi. Bizim kan uyuşmazlığımız olduğu için doktorum senin için lekelenme bile önemli. Bişey olursa hemen gel demişti. Acilde bebeğimin kalp atışına bakıldı, çok şükür ki sorun yoktu. Acildeki doktorun söylediği şuydu kırmızı kanama olmadığı sürece problem yok, biraz dinlen geçer demişti.
Gerçekten de o gün çok ayakta kalmıştım ve dinlenince bir daha olmadı
Umarım senin için de herşey yolundadır.
Buyuk ihtimal progestan vermistir icmende bi zarar yok.herkese veriyolar. Benimde esim asagidaydi 4. Ayda duzeldiBugün gittim doktor bebeğimin sağlıklı olduğunu ama, eşinin biraz aşa gıda oldugunu söyledi bu nedemk dedim ilerleyen zamanda yukarı doğru çıkar ama tebdir amaçlı ilaç verdi açıkcası onu içmek istemiyorum sebebi kendi gittiğim doktora gitmedim sıra almak çok zor oldugu için herhangi Bi dogum hastanesine gittim özelde. Kafam çok karışık napsam bilemedim. Kadın doktor korkulacak bişi yok gibilerden bişi söyledi ama anlamadım pekde içime sinmedi doktor ne yalan söyliimama bebeğin kalp atışı gelişimi herşeyi iyi dedi
Yok canım bende de yok maalesefBaya oldu bende buraya takılmayalı umarım sende bi gelişme vardır.
Yok canım bende de yok maalesef
[/QUOTE
İnşallah canım isteyen herkese nasip olur dualarımdasın herzaman
İnşallah canım isteyen herkese nasip olur dualarımdasın herzamanYok canım bende de yok maalesef
Benimde bayağı oldu yazmamam . Ben halen kaldığım yerdeyim gebe kalamadım henüz Kızlar sizde haber var mıben buraya takılmayalı epey olmuş inşaAllah aramızda hamile kalanlar vardır benim tam 1 yıl oldu hala gebelik yok doktora gittim bir sorun yok dedi eşimin sprem kalitesi biraz düşükmüş varikosel için testler istedi bakalım onları yaptıracağız ne olur ne olmaz bilemiyorum
Ne durumdasın canımİnşallah canım isteyen herkese nasip olur dualarımdasın herzaman
Bende yok bişey en son 4 ay adet olamadım sonrasında iğnelerle oldum bi sonraki ay tedaviye başladım tutmayınca ara verdim tabi ki adetim yine uzadı 10 gün sonra bakalım adet olmayı bekliyorum olursam tekrar dedaviye başlayacam. Sende durumlar nasılNe durumdasın canım
Biliyorsun sanırım bebeğimi kaybetmiştim 31.haftada . Bir yıla yakın düşünüyorum ama olmadı halen geçen ay doktora gittim ve rahimde polip gördü 1 cm . Önce rahim filmi çekindim kesinleşti varmış ve hemen bir kaç gün sonra polibi aldırdım geçen ay bu işlemlerden dolayı korundum suan adetim ve bitmesini bekliyorum canımBende yok bişey en son 4 ay adet olamadım sonrasında iğnelerle oldum bi sonraki ay tedaviye başladım tutmayınca ara verdim tabi ki adetim yine uzadı 10 gün sonra bakalım adet olmayı bekliyorum olursam tekrar dedaviye başlayacam. Sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?