- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Ay canım ne zaman test yaparsın ? Çok heyecanlı bakalım grubun ilk hamişi sen olursun kuzum :)inşallah vardır cnm benimde 2 gün geçti ama test yapasım gelmiyor negatif cıkarda uzulurum diye :) bekliyeyim biraz daha umarım hayırlı haberler verirz birbirmize ..
Canım peki belirti yaşadın mı ? Adet sancısı oldu mu az ya da başka belirtiinşallah vardır cnm benimde 2 gün geçti ama test yapasım gelmiyor negatif cıkarda uzulurum diye :) bekliyeyim biraz daha umarım hayırlı haberler verirz birbirmize ..
Ben senden ümitliyimKızlar adetinize kaç gün kaldı ? İçinizde hamile olan yok mu ? Grubun ilk bebek haberini kim verecek bakalım
Ay canım keşke hayırlısı ile tabi ama içinden mi geçtiBen senden ümitliyim
hicbir belirti yaşamıyorum 3 gün gecikti herhangi bişey yok test icin 1 hafta dolmasını bekliyorumCanım peki belirti yaşadın mı ? Adet sancısı oldu mu az ya da başka belirti
BendeMerhaba arkadaşlar !!!!
Ben hamile kalmak istiyorum ve bu süreçte benim gibi hamile olmak isteyen arkadaşlar ile beraber sohbet etmek istiyorum gelin beraber bekleyelim ne dersiniz .
Benim de üç ay oldu canım
[/QUOTE
Benimde bugün olmam gerekiyordu gecikti göğsüm ağrıyor acaba hamile miyimhicbir belirti yaşamıyorum 3 gün gecikti herhangi bişey yok test icin 1 hafta dolmasını bekliyorum
Allah hepimiz için hayırlı zamanı bekliyordur cnm, denemeye devam. Umutları kaybetmek yoksonuc negatif gene hüsran
Nasıl geçecekmiş acabaBugün doktora gittim ve kist olduğunu öğrendim çok üzgünüm
Çok belirsiz bir çizgi görüyorum ben canmEki Görüntüle 2255028
varmı kızlar sizce yeniyse gözukmuyorda olabilir
dimi bende onu gördüm yeniyse eğer gözükmeyebiliyomus tam bakalım ptesi saglık ocagına tahlile giderimÇok belirsiz bir çizgi görüyorum ben canm
Canım yumurtlama ne zaman oldu senin o önemli ayrıca senin kaç gün geçti onu söyle yorum yapalımEki Görüntüle 2255028
varmı kızlar sizce yeniyse gözukmuyorda olabilir
19 mart yumurtlama günümdü canım 2 Nisanda adet olmam gerekiyordu olmadımCanım yumurtlama ne zaman oldu senin o önemli ayrıca senin kaç gün geçti onu söyle yorum yapalım
Ama canım eğer olsa suana kadar adette çıkması lazımdı sanki inşAllah bebiş vardır19 mart yumurtlama günümdü canım 2 Nisanda adet olmam gerekiyordu olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?