- 22 Aralık 2013
- 57
- 35
- 88
- Konu Sahibi ressamasel
-
Bende ilk defa bu ay denedim ve gününü yakaladım, bakalım kısmet 10. Aydır bebek istiyorumKızlar aranızda ovülasyon testi deneyen ve anlayan var mı?
Bende denedim ve gördüm yumurtlamayı hemde değerlendirdim ama bakalım inşAllah hayırlısıyla bebekler gelir son 7 benim sizinBende ilk defa bu ay denedim ve gününü yakaladım, bakalım kısmet 10. Aydır bebek istiyorum
Benim son 2, pazartesi beta hcg yaptıracağım. Dua edin kızlar hepimiz içinBende denedim ve gördüm yumurtlamayı hemde değerlendirdim ama bakalım inşAllah hayırlısıyla bebekler gelir son 7 benim sizin
Adetine mi iki gün var canımBenim son 2, pazartesi beta hcg yaptıracağım. Dua edin kızlar hepimiz için
Hayırlısı inşallah güzel haberleri alırız benim 10 gün varBende denedim ve gördüm yumurtlamayı hemde değerlendirdim ama bakalım inşAllah hayırlısıyla bebekler gelir son 7 benim sizin
[/QUOTE
Adet 10unda ama 8inde beta için çağırdı dr canmAdetine mi iki gün var canım
Hadi hayırlısı canım güzel haberler alırsın inşallahAdet 10unda ama 8inde beta için çağırdı dr canm
Adet düzenleyici verdi 1ay sonra tekrar bakacak boyut büyürse nolacak bilmiyorumBugün doktora gittim ve kist olduğunu öğrendim çok üzgünüm
Kan pıhıtlaşmaıs olduğunu nasıl anladınızAyrıca kızlar bende kan pıhtılaşması var birinci bebeğimi bu yüzden kaybettim sekiz aylıkken karnımda
Canım 30. Haftada bebek çok iyiydi son kontrolde . 31. Haftada aniden tansiyon yükselmiş hiç farkında olmadım ve bebeğin eşi ayrılmış preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım daha sonra genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı . Suanda ecopirin bebe aspirini kullanıyorum kan sulanması için hamile olunca inşAllah iğne kullanacağımKan pıhıtlaşmaıs olduğunu nasıl anladınız
Benim bat son 3, yarn beta hcg test yaptıracağım. Dua edin kızlarSon 6. Benim gibi bat bekleyen ? Kaç gününüz kaldı kızlar
Hadi inşallah kuzumBenim bat son 3, yarn beta hcg test yaptıracağım. Dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?