Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Kızlar bende ikinci çocuk için bu ay başladım çalışmaya benim adetler üç dört gün önce leke gelir sonra kanama başlar 28. Günümde leke gelmişti 32. Günümde kanamam baslamisti ben şimdi adetimi 28 gün olarak mi bekleyecem 32 olarak mi bilemedim 32 ye göre 7 günüm var ama bende iki gündür mide bulantısı var ne yapcagimi şaştım valla

Kızlar bende ikinci çocuk için bu ay başladım çalışmaya benim adetler üç dört gün önce leke gelir sonra kanama başlar 28. Günümde leke gelmişti 32. Günümde kanamam baslamisti ben şimdi adetimi 28 gün olarak mi bekleyecem 32 olarak mi bilemedim 32 ye göre 7 günüm var ama bende iki gündür mide bulantısı var ne yapcagimi şaştım valla

Ayrıca kızlar bende kan pıhtılaşması var birinci bebeğimi bu yüzden kaybettim sekiz aylıkken karnımda

Birinci hamileliğimde bişey hissetmedim çok isteyince galiba insan her şeyi hamileliğe yoruyor

Kan pıhıtlaşmaıs olduğunu nasıl anladınız
Canım 30. Haftada bebek çok iyiydi son kontrolde . 31. Haftada aniden tansiyon yükselmiş hiç farkında olmadım ve bebeğin eşi ayrılmış preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım daha sonra genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı . Suanda ecopirin bebe aspirini kullanıyorum kan sulanması için hamile olunca inşAllah iğne kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…