Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle benim başıma geldi canım.ilk hamileliğimde dr.gittim adetime 5 gün vardı.adet söktürücü verym dedi yok ben günümde oluyorum dedim.tedaviye başlıycaktım o zaman.bekledim adet olmadım 3 gün geçti test yaptım hamileyim.tabi o ayda hiç dikkat etmedim yok diye düştü bebeğimya bide ben her ay derdimki kesin bu ay olacak kesin hamileyim derdim test yapardım şimdi yoktur diyorum eşim test yapalımmı diyo bende istemiyorum ya bide biz 10 gün önce dr gittik bir şey yoktu ya şimdi bebek olsa yinede geçermi adet tarihi yada 10 gün içinde oluşmuş oabilrmi
evet bak hem senin işin gücünde varmış hem bir sürü çevren vardır öğretmendin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam yerinde olsam ne yaparım biliyonmu hergün bi arkadaşa giderim hem havalrda güzel arkadaşlarla takılırım dışarıda onları çağırırım ben bu ay öyle yaptım hiç stres yapmadım ama bilmiyorum olacakmı
öyle benim başıma geldi canım.ilk hamileliğimde dr.gittim adetime 5 gün vardı.adet söktürücü verym dedi yok ben günümde oluyorum dedim.tedaviye başlıycaktım o zaman.bekledim adet olmadım 3 gün geçti test yaptım hamileyim.tabi o ayda hiç dikkat etmedim yok diye düştü bebeğim
dr.a söyledim kese bile oluşmamış o zaman göremem demişti
arkadaşlar sumos kaçar kocş uyudu bile
inş olurnsenin canım dualarım hepinizle.sınıfçıyım ben.çocuklarım küçük olduğu için devamlı aklımda bu konu oluyor malesef.stres o yüzden oluyor sanırım. herşeyde hayır aramak gerekir.kimi korunsa bile hamile kalır.kimi de böyle bekler.ama biz zor bulduğumuz için çooook tatlı olcak inş
canımmm dyd şimdi umutlandım ama şu ara kanamadn dolayı bilmiyorum ya pekte umudum yok gibi bu ay
dyd canım idrarda belli olmuyomuş bilgin olsun şimdi arastırıp öğrendim
çok sağol canım.allah razı olsun
en kısa zamanda gitcem
rica ederim hepimiz öğrenmiş olduk ben pek emin deildim daha önce okumuştum demekki doğruymus ihmal etme gitmene bak biran önce bu arada bende çıkıyom canım