Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evt canımcım bu defa çizgi gibi bişi vardı ben onu pozitif saydım valla sevindimhihoyyythihoyyyt canımcım benim dün sondu ama bugünde denicem belki bir iki gün gecikir bu yumurtlama diyerekten garanti olsun...biyerimiz eksilmiyo ya çok çalışmakla:roflol::roflol::roflol:
acaba olmuşmudur valla hiç bişi hissetmiyorummmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abarttım galiba biazzzsırnaşık şeysırnaşık şey

İnşallah Bursa Halayına seninle devam ederiz canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar ben çıkıyom tezeği avuçla yedim sular gitmiş bulaşıklar ortada kaldı kocişin en kızdığı şey yafff:mymeka:
bulaşık makinemde yokki ortadan kaldırıyım :çok üzgünüm:
neyse şunları doldurup bi leğene dolabın içine saklayım-tatlicadiarzu-
aslında çok değil kahvaltı bulaşıkları işte ama bi bardak bile görse kızıyo :mymeka::mymeka:
şimdilik hoşçakalın:bbo:

kızlar ben çıkıyom tezeği avuçla yedim sular gitmiş bulaşıklar ortada kaldı kocişin en kızdığı şey yafff:mymeka:
bulaşık makinemde yokki ortadan kaldırıyım :çok üzgünüm:
neyse şunları doldurup bi leğene dolabın içine saklayım-tatlicadiarzu-
aslında çok değil kahvaltı bulaşıkları işte ama bi bardak bile görse kızıyo :mymeka::mymeka:
şimdilik hoşçakalın:bbo:
Eyvah benim nevresim muhabbetine dönecek desene yandın valla sırnaşık şey
Neyse gelir canım inşallah :teselli:

ya hlymms burdaysan bir şey sorcam canım ya hamile olduğunu öğrenmeden akıntın varmıydı senin yani fazla varmıydı

hoşbulduk dilnurcum iyiyim çok şüküe sen nasılsın nasıl gidiyo
İyi canım ya ne olsun başka işlere verdik kendimizi gündüzleri temizlik yaptım haftasonu akşamlarıda gezmeye kendimi harap ettim valla yürü yürü daha 1 kilo verdim beceremedim bu rejim işini boğazımı tutamıyom-tatlicadiarzu-

Hayırlısı olsun tatlım ya inşallah tutmuştur valla benim adetimde bitti ilaçda bakalım ama hiç çalışasım yok yaw -tatlicadiarzu-
İnşallah şu hap işe yararda düzene girer benimkide valla

ayyhh evet ya banada öyle bi tembellik geliyor şu günlerde bende anlamıyorum...
sanki sadece incir suyunu içerek ve burada yazışarak hamile kalacakmışım gibi geliyor :utangac::utangac:...böyle salak bi düşünce....canım hiç çalışma yapmak istemiyorr...gamyoncuiremsu
kızlar bişi diyimmi....cumartesi gününden beri sarma kokusu alıyorum canım istedi ama dün yapmaya fırsat bulamadım işten güçten...şuanda okadar tokum hala ağzım sulanıyo sanki sarma kokuyor yaa...ve bugun çok ilginç bişi oldu kayınvalidem aradı biraz önce bana sarma yapmışş...hayırdır işallahhh dedim içimden..kimseyede demedim bile eşime bile demedimm...hemende hayale daldı demesinler diyee....kayınvalidem nasıl demk getirdi bu işi bilmiyorum...bana gelsin alsın diyopr eşim içinn...hayırdır işallahhh ...hayr olsun hayrr olsun yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben ıkı hafta daha buradayım ondan sonra gelmıcem evde dınlencem bebısıme bakıcam ama arada yazarım sıze

yok cnm her zamankı gıbı normaldı sımdıde cok degıl normal yanı

anladım canım sen adet olmadan test yaptın dimi ya benim ara kanam vardıya benim normal adet tarihim ayın 10uydu dr yine adet olursun demişti ama olmadım çok fazlada umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşayacam diye ve 2 gündür akıntı var fazla bi şekilde yani iltihap felan değil yumurtlama olabilrmi acaba

anladım canım sen adet olmadan test yaptın dimi ya benim ara kanam vardıya benim normal adet tarihim ayın 10uydu dr yine adet olursun demişti ama olmadım çok fazlada umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşayacam diye ve 2 gündür akıntı var fazla bi şekilde yani iltihap felan değil yumurtlama olabilrmi acaba

olabılır cnm benım yumurtlam azamanında akıntım cogalıyodu ben adet gunumde yaptım testı sılık cıktı ertesı gun aksam yaptım pozıtıf cıktı sonra kan testı yaptırdım oda pozıtıftı

:1shok:regli olmadan tesdt yapabiliyormuyuzkaydirigubbakcemile2

canımya benimde son dört günüm normal akıntı var kuzenim geldi dün akıntı varsa tutmamıştır diyosenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sanmam cnm zaten oncesın herhangı belırtı olmuyo aynı adet olacakmıs gıbı belırtıler oluyo adetın bıraz gectıkten sonra kasık agrılarım basladı

Back
X