Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korma canım valla valla acıtmıyo kıs bana kaç kere baktı hiç bişey olmuyo sadece kasma kendini rahat ol a.skorkutucu görünüyor bitanem ya çok acırmı acaba cuma günü görcez eşimde gitcek ama ona sperm testi yapmışlardı daha önce normaldi şimdi tekrar yaparlarmı acaba yaa
ay sen nasıl hamile kaldın bitanem korkuyorum ya benim ilişkiye girerken ağrı olmuyor ama hangi pozisyon daha ii canım benim
Benim dotur ona vajinal ultrason diyor canım
işte böyle bir alet
![]()
şu ona bağlı işte içine takıyo ekrandan bakıyo sende görüyon içinde ne var ne yok kaydirigubbakcemile3
![]()
hlymss canım drun yumurta takibi için kaç defa çağırdı kaçıncıda vurdu iğneyi
Ben verdim canım kaydirigubbakcemile2kimse niye bana rep vermiyo ben herkese veriyom
sperm testi nasıl yapılıyor buarada..erkeğin spermi nasıl çekiliyorr???iğneylemi yosam doğal yöntemle şeymi yapıo hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
valla şaka yapim dedim ama bilmiyorum yaa merak ettim
slm yeb naber sen neler yapıyosun bakalım hayatım nasıl gidiyor hamilemisin yoksa olmayamı çalışıyosun biz gibi
Ben verdim canım kaydirigubbakcemile2
bende bilmiyom gıı yeni evliyiz ya cahılız biraz :1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey essahmı bilmiyon doğru söle:roflol::roflol::roflol::roflol:
Amiiinnn:Saruboceq: birde hamile kalsın de de tam olsunrep veren eller dert görmesin
doktor soruyor ilişkiye gireli ne kadar oldu diye 3 gün ilişkiye girilmemesi gerekiyor bi tane kab veriyolar tuvalette git diyor orda boşalıyor içine labaratuvara gidiyor sonra
korkama diyom canım acıtmıyo sadece kendini kasma yeter okiş a.sdil nur efendim hayatım söyle bitanerm
Amiiinnn:Saruboceq: birde hamile kalsın de de tam olsun
:CüvCüv: