Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar mrb :nazar:çitos canım hayırlı olsn allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin:nazar: ALLAH ım bizlerede nasip etsin kızlar bugun aşılamayı başlatmak için dr gidecem ögleden sonra karmaşık duygular içindeyim dualarınızı beklıyorum

hakcacım hg...
eşine geçmiş olsun...

kızlr bişe sorcam ben zayıflamak için sirkeli ballı su içiyorum ya
bi aralar sirkenin bebek düşürdüğünü duymuştum,netten araştırdım böyle bişe çıkmadı..
şimdi de korkuyorum hamile falan olursam bişe olursa..
siz duymuşmuydunuz böyle bişey...
bıraksam mı içmeyi..
ya çok da iyi gelmişti ama...

sağol canım sizede mşallah büyüttük valla kızları :emir_bebek::emir_bebek:aşıyı muhakkak yaptırcam önemli çünkü doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapmamak için şart sen olmıcan mı??

evet canım maaşallah Allah tamamını erdirsin sağlıkla bizlerin ve nerde varsa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:. darıosı en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızın başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bende yaptırıcam kısmetse önemli dediğin gibi. Allah korusun.

valla iyi olur yememi kimse engelleyemiyo yafff-tatlicadiarzu-

hoşgeldin niye asabisinki:bbo:

h.b.canım ya bu anlık ileti mailleri canımı sıktı bi türlü kurtulamadım sürekli geliyor. editöre bildirdim oda anlık ileti derken ? diyor açıklamalı cevap yazdım .ama bilmiyorum.kötükedihüsokötükedihüso

kızlar mrb :nazar:çitos canım hayırlı olsn allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin:nazar: ALLAH ım bizlerede nasip etsin kızlar bugun aşılamayı başlatmak için dr gidecem ögleden sonra karmaşık duygular içindeyim dualarınızı beklıyorum

slm alaracım sağol tatlım sanada iyi şanslar rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:

hakcacım hg...
eşine geçmiş olsun...

kızlr bişe sorcam ben zayıflamak için sirkeli ballı su içiyorum ya
bi aralar sirkenin bebek düşürdüğünü duymuştum,netten araştırdım böyle bişe çıkmadı..
şimdi de korkuyorum hamile falan olursam bişe olursa..
siz duymuşmuydunuz böyle bişey...
bıraksam mı içmeyi..
ya çok da iyi gelmişti ama...

sessizdeniz canım teşekkürler hb. nasılsın?

hb vildancım sabahtan giremedim aklım sizlerdeydi.eşimde dedim bir gireyim bakayım bizim topiğe kızlar ne yapıyor. hemde citosu merak ediyordum. evet canım tahminlerin doğru çıktı. bu arad geçmişe hemen şöyle baktım gözüme ilk çarpan regl olmamışsın hadi inşallah hayırlısıyla olmazsın. tabi herşeyde bir hayır vardır. test yapıcak mısın?

2 - 3 gün geçsin yaparım bugün olmam lazım bakalım hayırlısı ama adet olmadan önce olan belirtilerin hiçbiri yoka.s

sende3134 olmuşun:jeyyar:
kaydirigubbakcemile5
h.b.canım ya bu anlık ileti mailleri canımı sıktı bi türlü kurtulamadım sürekli geliyor. editöre bildirdim oda anlık ileti derken ? diyor açıklamalı cevap yazdım .ama bilmiyorum.kötükedihüsokötükedihüso

nasıl yani anlık iletiler kk danmı geliyo:uhm:

2 - 3 gün geçsin yaparım bugün olmam lazım bakalım hayırlısı ama adet olmadan önce olan belirtilerin hiçbiri yoka.s

hayırlısı olsun vildancım.dua ediyorum herzaman hepinize. hayırlısıyla en yakın zamanda topikteki arkadaşlarımda sağlıkla hamile kalsınlar diye:Saruboceq: :enbuyukkk:

canım inşallah meleğin gelir rabbim herşey gönlüne göre versin canım :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı olsun vildancım.dua ediyorum herzaman hepinize. hayırlısıyla en yakın zamanda topikteki arkadaşlarımda sağlıkla hamile kalsınlar diye:Saruboceq: :enbuyukkk:

:Saruboceq: amin inşallah olursa bu ay süpriz olur çünkü dersime öylesine çalışmıştımsırnaşık şey

canım hadi inşallah ii haberlerini bekliyos:CüvCüv::CüvCüv:
bu arada ben rep veremiyom uyarı veriyo başka kullanıcılarıda değerlendirmelisiniz diyo ne demekse benneyaptımkibenneyaptımki

Back
X