Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

eğlendim tabi canım çok güzel geçti..abim gelinimiz bana hediyeler pastalar sürprizler her şeyi düşünmüşler sağolsunlar çok güzel geçti en güzel doğumgünümdü sağol canım benim..

nice yeni yıllara inşallah mutlu huzurlu ve sağlıklı inşallah bebişinle girersin ablacımŞeniz

eğlendim tabi canım çok güzel geçti..abim gelinimiz bana hediyeler pastalar sürprizler her şeyi düşünmüşler sağolsunlar çok güzel geçti en güzel doğumgünümdü sağol canım benim..

doğumgününmü vardı pink???hihoyyythihoyyyt
mutlu yıllar dilerim...

Slm kızlar sessız denıze Çok sevındım ınŞallah gebelık testı doĞru Çıkarda bır halay yenıden Çekerız bu ara pınk rose canım nıce mutlu senelere doĞum gÜnÜn kutlu olsun can caĞızım allah eŞınle ve ınŞallah doĞacak olan bebıŞınle nıce mutlu yıllar geÇırırsın canım

merhaba arkadaşlar bişey sorabilirmiyim dr ların olmaz kesinlikle normal yoldan diyipde normal yoldan hamile kalanınız varmı ben bir tüp bebek denemesi geçirdim ama oluımsuz sonuçlandı bende hiç bi sorun yoktu ama yinede tutmadı eşim tese ameliyatı oldu ama o zaman gayet güzel ve çok varmış spermi yanlız normal yoldan gelmiyomuş böyle sorunu olupda normal yoldan hamile kalan varmı
cevap yazarsanız çok sevinirim

pink rose canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara tümmmmm sevdiklerinle ve en yakın zamanda bebişinle inşallah.

serpilyurt hg...benim ve eşiminde herşeyi normaldi ama olmuyordu. iki kez kimyasal gebelik geçirdim. 3 kez aşılama sonuç negatif. artık beizde ya 4.aşılamayı ya da tüp bebek deneyecektik ama dinlenme ayında normal yolla hamile kaldım Allaha şükür. Allahım vakti ve zamanını biliyor. senin içinde hayırlısı olsun. doktorlar tam olarak ne diyor? benim kuzenimde çikolata kisti vardı ilk tüp bebek denemesi negatifti ama ikinci tüp bebek denemesi oldu ve şimdi 5 aylık üçüzleri var maaşallah. yani olmaz olmaz dememek lazım.vazgeçmek yok.

beryal sen nerelerdesin canım? döndün mü ızmir'den bebişin nasıl?bir yaramazlık yoktur umarım.

günaydın arkadaşlar ben geldim nasılsınız umarım güzel bir hafta geçiririz çünkü ben güzel günler geiçiremiyom bulantılar bırakmadı beni haşimdi zorla kalktım yataktan günler çok yavaşgeçiyo bir gün bana bir ay gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…