Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çok sagol canım ya kesinleştimi hamiş oldugun?

Amin canım :Saruboceq::Saruboceq:
Gerçekten bende merak ettim kesinleştimi canım ya :1hug:
canlarım bu gün kan testi yaptırcaktım ama biraz beklemeye karar verdim.kaç seferdir bi tıp merkezinde yaptırıyodum ama şimdi doktorum yapsın istiyorum.ilk hamileliğimde her şeye çok acele ettim ama şimdi daha sakin yaklaşmak istiyorum..kimseyede söylemedim daha sizlerden başka.
nasip olursa bu ayın 26 sında gitcem
bu gün yine test yaptım iki ayrı markadan ikisinde de çok kırmızı çizgi çıktı.yani kendime bunu kanıtlamak için tam 4 tane ayrı marka test yaptım:)

darısı sizlere olsun inşallah..
ayyy allahım daha çok heyecanlandım şimdi kaydirigubbakcemile5 onun adınada çok sevindim inşallah vardır:Saruboceq:
sağolasın vildoşum inşallah sende hamilesindir:Saruboceq:
sessizdenizz ne olurrr bizede dua ett ne olurrr
hep dualarımdasınız canım..
sessiz denizim canımmm bitanemm okadar sevindim kiii..işallahh kan tahlilinde pozitif çıksın hepimizin yüzü gülsün tatlım..tabi enbaşta senin ve eşinin canım..ama bana kalırsa sen hamilesin ve seni tebrikederim arkadaşım...hamileliğini sonuna kadar sağlıklı sıhatli geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucaklamanı temenni ederim...dualarım seninle arkadaşım..

canım benim Allah razı olsun,Rabbim en kısa zamanda sana ve burada ki tüm isteyen arkadalarıma nasip etsin inşallah
canım şakalaşıyoduk ama gerçek oldu şimdi:CüvCüv:
inşallah senin şakanda gerçeğe döner:CüvCüv:

sessizdeniz canım çok sevindim Allahım inşallah hayırlısını nasip etsin canım testlerde gösteriyorki hamilesin çokkkk sevindim inan ki. canım dikkat et kendine dinlen birşeyler yapma. güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:

Hamile olan arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim canım çok sııkkın myom ameliyatı oldum 6 ay önce drum ameliyatta fazla kanamadan ötürü
bir myomu alamamış geçe gün kontrele gittiğimde 4 cm olduğunu öğrendim ve dr hamile kalman gerekiyor dedi.5 senedir uğraşıyoruz ne yapıcağımı bilmiyorum bugün de rahim filmi çekicek filmdende sonucundan da çok korkuyorum.

Hamile olan arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim canım çok sııkkın myom ameliyatı oldum 6 ay önce drum ameliyatta fazla kanamadan ötürü
bir myomu alamamış geçe gün kontrele gittiğimde 4 cm olduğunu öğrendim ve dr hamile kalman gerekiyor dedi.5 senedir uğraşıyoruz ne yapıcağımı bilmiyorum bugün de rahim filmi çekicek filmdende sonucundan da çok korkuyorum.

karaangel hg... çok geçmiş olsun. rahim filmi sonucunda iyi çıkar inşallah sen içini ferah tut.doğumda da myomları alıyorlarmış duymuştum inşllah rahim filminden sonra hemen hamile kalırsın.

kıslar ben adet oldum 17sınde ama gelmıyo dogru durustr bışet nıe boyle oldum bılmıyorum normal gunum 24sıydı erken oldum

karaangel hg... çok geçmiş olsun. rahim filmi sonucunda iyi çıkar inşallah sen içini ferah tut.doğumda da myomları alıyorlarmış duymuştum inşllah rahim filminden sonra hemen hamile kalırsın.[/QUOTEt
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur .Korkudan ölüyorum.

sen rahat ol kendini kasma ve sıkma,kolay geçecek inşallah.

kıslar ben adet oldum 17sınde ama gelmıyo dogru durustr bışet nıe boyle oldum bılmıyorum normal gunum 24sıydı erken oldum

Canım aynen gecen ay bende yaşadım bunu.19 gunde oldu koşa koşa dr gıttım.21-35 gun ya sınır panikledim.Gebelik testi yaptırdım kandan çünkü az oluyordu,üstüne görme olabılır dıye dusundum.Yok bişey çıkmadı.Bu ay 26 gun oldu yok hala.26 gunde bir olurum normalde.Artık bende sasırdım inan ne zaman geleceğini kestiremez oldum..stresten dedi dr bana.Çünkü hormon testlerim ve usg değerlerim normal.:teselli:

Canım aynen gecen ay bende yaşadım bunu.19 gunde oldu koşa koşa dr gıttım.21-35 gun ya sınır panikledim.Gebelik testi yaptırdım kandan çünkü az oluyordu,üstüne görme olabılır dıye dusundum.Yok bişey çıkmadı.Bu ay 26 gun oldu yok hala.26 gunde bir olurum normalde.Artık bende sasırdım inan ne zaman geleceğini kestiremez oldum..stresten dedi dr bana.Çünkü hormon testlerim ve usg değerlerim normal.:teselli:

hayırlısı bakalımcnm ya

Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?

Back
X