sorduğun için teşekkürler canım allah bebişini analı babalı büyütmeyide nasip etsin ve burdaki tüm hamişlerin
amin canım:Saruboceq

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorduğun için teşekkürler canım allah bebişini analı babalı büyütmeyide nasip etsin ve burdaki tüm hamişlerin
violette hg canım. herşeyin hayırlısı pozitif düşün herşey pozitif olsun:1hug:
çok sagol canım ya kesinleştimi hamiş oldugun?
canlarım bu gün kan testi yaptırcaktım ama biraz beklemeye karar verdim.kaç seferdir bi tıp merkezinde yaptırıyodum ama şimdi doktorum yapsın istiyorum.ilk hamileliğimde her şeye çok acele ettim ama şimdi daha sakin yaklaşmak istiyorum..kimseyede söylemedim daha sizlerden başka.Amin canım :Saruboceq::Saruboceq:
Gerçekten bende merak ettim kesinleştimi canım ya :1hug:
sağolasın vildoşum inşallah sende hamilesindir:Saruboceq:ayyy allahım daha çok heyecanlandım şimdi kaydirigubbakcemile5 onun adınada çok sevindim inşallah vardır:Saruboceq:
hep dualarımdasınız canım..sessizdenizz ne olurrr bizede dua ett ne olurrr
sessiz denizim canımmm bitanemm okadar sevindim kiii..işallahh kan tahlilinde pozitif çıksın hepimizin yüzü gülsün tatlım..tabi enbaşta senin ve eşinin canım..ama bana kalırsa sen hamilesin ve seni tebrikederim arkadaşım...hamileliğini sonuna kadar sağlıklı sıhatli geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucaklamanı temenni ederim...dualarım seninle arkadaşım..
sağol canım haklısın herşey allahtan o ne zaman isterse:CüvCüv::ecrin_bebek:
Hamile olan arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin.
Benim canım çok sııkkın myom ameliyatı oldum 6 ay önce drum ameliyatta fazla kanamadan ötürü
bir myomu alamamış geçe gün kontrele gittiğimde 4 cm olduğunu öğrendim ve dr hamile kalman gerekiyor dedi.5 senedir uğraşıyoruz ne yapıcağımı bilmiyorum bugün de rahim filmi çekicek filmdende sonucundan da çok korkuyorum.
karaangel hg... çok geçmiş olsun. rahim filmi sonucunda iyi çıkar inşallah sen içini ferah tut.doğumda da myomları alıyorlarmış duymuştum inşllah rahim filminden sonra hemen hamile kalırsın.[/QUOTEt
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur .Korkudan ölüyorum.
kıslar ben adet oldum 17sınde ama gelmıyo dogru durustr bışet nıe boyle oldum bılmıyorum normal gunum 24sıydı erken oldum
karaangel hg... çok geçmiş olsun. rahim filmi sonucunda iyi çıkar inşallah sen içini ferah tut.doğumda da myomları alıyorlarmış duymuştum inşllah rahim filminden sonra hemen hamile kalırsın.[/QUOTEt
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur .Korkudan ölüyorum.
sen rahat ol kendini kasma ve sıkma,kolay geçecek inşallah.
kıslar ben adet oldum 17sınde ama gelmıyo dogru durustr bışet nıe boyle oldum bılmıyorum normal gunum 24sıydı erken oldum
yine de test yaptır bence korunmuyorsan.
Canım aynen gecen ay bende yaşadım bunu.19 gunde oldu koşa koşa dr gıttım.21-35 gun ya sınır panikledim.Gebelik testi yaptırdım kandan çünkü az oluyordu,üstüne görme olabılır dıye dusundum.Yok bişey çıkmadı.Bu ay 26 gun oldu yok hala.26 gunde bir olurum normalde.Artık bende sasırdım inan ne zaman geleceğini kestiremez oldum..stresten dedi dr bana.Çünkü hormon testlerim ve usg değerlerim normal.:teselli:
hlymms nasılsın?bebişin nasıl?bir şikayetin var mı?
dezy,nilüfer79,dilnur,hlymms,vildangel sağolun kızlar...