Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar ne olur bana yardım edin çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin. Şimdi ben 2 kez düşük yaptım ardındanda kürtaj oldum. Son düşüğümün üzerinden 9 ay geçti. Şuan araştırılıyoruz dr tarafından bütün testler yapıldı bugün son test olan kromozom analizimiz yapıldı ama 2 ay sonra çıkacakmış sonuç sonra dr bakacak ve sebebi varsa tedavi yoksa hadi bi daha deneyin dicek. Bugünkü test için zaten 7 ay bekledim şimdi birde sonuç için 2 ay bekleyecekmişim birde belkide dr diğer testleri uzun zaman oldu diye yeniden isteyebilir. Ya ne yapiim ben korunuyorum. Çocuk istediğimdende emin değilim yani erken olabilir bilmiyorum ama ya 3. de düşerse diye düşününce sanki zaman kaybediyorum gibi geliyor. Korunmadığım an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalık olunca düşüyor. 24 yaşındayım eşimde 28. 1 sene 4 aylık evliyim. Lütfen yardım edin siz benim yerimde olsaydınız hemen hamile kalırmıydınız yoksa 4-5 ay daha bekleyebilirmiydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...

Kaızlaaarrrr

Kızlar ne olur bana yardım edin çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin. Şimdi ben 2 kez düşük yaptım ardındanda kürtaj oldum. Son düşüğümün üzerinden 9 ay geçti. Şuan araştırılıyoruz dr tarafından bütün testler yapıldı bugün son test olan kromozom analizimiz yapıldı ama 2 ay sonra çıkacakmış sonuç sonra dr bakacak ve sebebi varsa tedavi yoksa hadi bi daha deneyin dicek. Bugünkü test için zaten 7 ay bekledim şimdi birde sonuç için 2 ay bekleyecekmişim birde belkide dr diğer testleri uzun zaman oldu diye yeniden isteyebilir. Ya ne yapiim ben korunuyorum. Çocuk istediğimdende emin değilim yani erken olabilir bilmiyorum ama ya 3. de düşerse diye düşününce sanki zaman kaybediyorum gibi geliyor. Korunmadığım an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalık olunca düşüyor. 24 yaşındayım eşimde 28. 1 sene 4 aylık evliyim. Lütfen yardım edin siz benim yerimde olsaydınız hemen hamile kalırmıydınız yoksa 4-5 ay daha bekleyebilirmiydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...[/QUOTE hg cnm bence hamile kal zaman kaybetme

sence zaman kaybediyorum dimi? Ama ya erkense nasıl emin olunur ya bunun zamanı nasıl ayarlanır çok zor çok

saol canım tşk ederim iyiyim bende geçmişe bakıydum ne var ne yok diye yeni hamile arkadaşlar varmış tebrik ederim..Bende burda pc başında uyukluyorum desem yeridir 2 gündür göz kapaklarım aşağı aşağı gidiyor...Sen nasılsın nası gidiyo.

saol canım ya valla benimde uykum geldi napim bende adet olursam 5 günü tedaviye başlıycaz tekrar

Kızlar ne olur bana yardım edin çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin. Şimdi ben 2 kez düşük yaptım ardındanda kürtaj oldum. Son düşüğümün üzerinden 9 ay geçti. Şuan araştırılıyoruz dr tarafından bütün testler yapıldı bugün son test olan kromozom analizimiz yapıldı ama 2 ay sonra çıkacakmış sonuç sonra dr bakacak ve sebebi varsa tedavi yoksa hadi bi daha deneyin dicek. Bugünkü test için zaten 7 ay bekledim şimdi birde sonuç için 2 ay bekleyecekmişim birde belkide dr diğer testleri uzun zaman oldu diye yeniden isteyebilir. Ya ne yapiim ben korunuyorum. Çocuk istediğimdende emin değilim yani erken olabilir bilmiyorum ama ya 3. de düşerse diye düşününce sanki zaman kaybediyorum gibi geliyor. Korunmadığım an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalık olunca düşüyor. 24 yaşındayım eşimde 28. 1 sene 4 aylık evliyim. Lütfen yardım edin siz benim yerimde olsaydınız hemen hamile kalırmıydınız yoksa 4-5 ay daha bekleyebilirmiydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...[/QUOTE
yani bence bunu dr. la konuş o ne öneriyo bu konuda

Kızlar ne olur bana yardım edin çıldırmak üzereyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana akıl verin. Şimdi ben 2 kez düşük yaptım ardındanda kürtaj oldum. Son düşüğümün üzerinden 9 ay geçti. Şuan araştırılıyoruz dr tarafından bütün testler yapıldı bugün son test olan kromozom analizimiz yapıldı ama 2 ay sonra çıkacakmış sonuç sonra dr bakacak ve sebebi varsa tedavi yoksa hadi bi daha deneyin dicek. Bugünkü test için zaten 7 ay bekledim şimdi birde sonuç için 2 ay bekleyecekmişim birde belkide dr diğer testleri uzun zaman oldu diye yeniden isteyebilir. Ya ne yapiim ben korunuyorum. Çocuk istediğimdende emin değilim yani erken olabilir bilmiyorum ama ya 3. de düşerse diye düşününce sanki zaman kaybediyorum gibi geliyor. Korunmadığım an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalık olunca düşüyor. 24 yaşındayım eşimde 28. 1 sene 4 aylık evliyim. Lütfen yardım edin siz benim yerimde olsaydınız hemen hamile kalırmıydınız yoksa 4-5 ay daha bekleyebilirmiydiniz? Yorumlarınızı bekliyorum...
canım madem korunmadan hemen hamile kalamıyorsun bence şimdi tedavini bekle sebebini ögrenki ona göre davranırsın için rahat olur en azından düşükte vücudu çok fazla yıpratıyor biliyorsun yaşında çok genç biraz tadını çıkar evliliginin en azından sonuçları ögrenene kadar ama bu benim fikrim yinede sen bilirsin geçmiş olsunnn

canım madem korunmadan hemen hamile kalamıyorsun bence şimdi tedavini bekle sebebini ögrenki ona göre davranırsın için rahat olur en azından düşükte vücudu çok fazla yıpratıyor biliyorsun yaşında çok genç biraz tadını çıkar evliliginin en azından sonuçları ögrenene kadar ama bu benim fikrim yinede sen bilirsin geçmiş olsunnn

Sağol canım fikirlerin için kimse beni anlamıyo. Neler hissettiğimi neler düşündüğümü... Sizden bahsetmiyorum çevremden bahsediyorum bende burda çare arıyorum derdime işte sağol tekrar düşünücem

empaty cnm bence sonucları bekle cunku bundan once dusuklerınde cok canın yanmıs sımdı hamıle kalsan belkı yıne aynı sey olacak o yuzden sonuçları bekle bence cnm dusuklerın sebebı neyse ona gore onlem alınır cnm

hg cnm ıyımısın ben hamıleyım bılıyomusun sessızdenızde hamıle sevgı dıye bı arkadasımızda var o da hamıle

ay canım çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin...

benim haberler kötü. ilk spermiogram testimzin sonuçlarına göre tüp bebekl bile olmazmış.. ikinciyi yaptırdık eşime keçiboynuzu içirdim.. şimdi olurmuş ama çok acele etmemiz gerekiyor. ani bir düşüş var.. allahtan bir tane yavrum var.. allah herkese yaşatsın... sağlık olsun napalım...

canım doktorun hamile kalmana bi engel görmüyosa ne bilim senin durumunda el veriyosa dene derim tekrar bak ben 3 yıllık evliyim 2 yıl başladım tedaviye keşke önce başlasaydım hala hamile kalamadım

seni çok iyi anlıyorum inanki bende de aynısı var işte zaman kaybetme korkusu ve keşke dememe isteği neyse Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah tamam dediğin gibi en iyisi sonuçları alıp dr sormak

Sağol canım fikirlerin için kimse beni anlamıyo. Neler hissettiğimi neler düşündüğümü... Sizden bahsetmiyorum çevremden bahsediyorum bende burda çare arıyorum derdime işte sağol tekrar düşünücem

canım tabiki hayatı ertelememekte fayda var ama önce senin saglıklı olman gerekli sonrada bebişin zaten gelir hç kimseyi sallama bence eşinle tadını çıkar zaten oluyomuş bebegin dimi ama hiç üzülme sonuçları bekle bu arada strestende kurtulmuş olursun bu zaman sürecinde inşallah
bende 2 aydır doguumkontrol hapı kullanıyorum tedavi sürecinde kuş gibi oldum çok şükür hamilemiyim degilmiyim diye düşünüp kafayı yiyodum nerdeyse ama şimdi ihtimalde yok diye biraz rahatım çok şükür

empaty cnm bence sonucları bekle cunku bundan once dusuklerınde cok canın yanmıs sımdı hamıle kalsan belkı yıne aynı sey olacak o yuzden sonuçları bekle bence cnm dusuklerın sebebı neyse ona gore onlem alınır cnm

Galiba haklısın sonuçları beklemek en iyisi hakkımızda herşeyin hayırlısı birde üzülmeyi kesebilsem keşke neyse vcanım çok sağol

hlymms canım senin hamileliğinde hayırlı olsun.Umarım rahat ve güzel bi hamilelik geçirirsin...Benim gibi şaftın kaymaz..-tatlicadiarzu-

benim haberler kötü. ilk spermiogram testimzin sonuçlarına göre tüp bebekl bile olmazmış.. ikinciyi yaptırdık eşime keçiboynuzu içirdim.. şimdi olurmuş ama çok acele etmemiz gerekiyor. ani bir düşüş var.. allahtan bir tane yavrum var.. allah herkese yaşatsın... sağlık olsun napalım...

amin canım allah sağlıkklı nasip etsin. umarım istediğin gibi olur.

canım tabiki hayatı ertelememekte fayda var ama önce senin saglıklı olman gerekli sonrada bebişin zaten gelir hç kimseyi sallama bence eşinle tadını çıkar zaten oluyomuş bebegin dimi ama hiç üzülme sonuçları bekle bu arada strestende kurtulmuş olursun bu zaman sürecinde inşallah
bende 2 aydır doguumkontrol hapı kullanıyorum tedavi sürecinde kuş gibi oldum çok şükür hamilemiyim degilmiyim diye düşünüp kafayı yiyodum nerdeyse ama şimdi ihtimalde yok diye biraz rahatım çok şükür

Haklısın canım daha sakin olmaya çalışıcam bende doğum kontrol hapı kullanıyorum korunmak için evet dediğin gibi içinde şüphe olmaması çok iyi bişey

canım ya hayırlısı olsun
bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı sperm çok düşüktü hemde
ama 3üzleri olacak ya
nasip işte

Back
X