Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

başla kıs tabiki bırakılırmı ben böğün başlıycam inşallah hihoyyyt
ÇOK SEVİNDİM CANIM UMARIM YAKIN ZAMANDADA BEBİŞ GELİR ŞEKERCİM :CüvCüv:
saol cnm inşallah soğanda destekleyici umudum var bu aydan bakalım süprizzzzz
nedenki olamıyormuydun

5 gün geçti adetim bende havaya girdiydim hamileyim diye kıs:CüvCüv:sırnaşık şey

nilüfer var gibime geldi pek net değil ama
sende çok küçültmüşsün yavv ben burnumun ucunu görmüyom sende bit kadar etmişsin ecik büyük koysaydınya

bit gibi oldu cidden..zaten zor gözükğyodu.neden böyle yükleyemiyorum anlamadım vallaa:1no2:

bende arıyordum bilgii teşekkürler haaytım cevabın içinkaydirigubbakcemile2
rice ederim canımyerimseniben
başlangıç kürü 15 gün
sonra son adet gününü baz alarak biradaki adetine 10 gün kala 10 şeklinde 4 ay falan devam ediyorsun arkasından incir kürüne devam edebilirsin
ayrıca bu kürü yaparken adet olabilirmişsin eğer olursan bozmadan devam edebilirsin canım :içelim:

kız nilüfer silik bir şey görünüyor ama anam bebiş olabilir bu kız gözler şeşbeş oldu valla he bilgisayara kaydettim büyüttümde büyüttüm silikliğin bir şey görünüyor can cağızım valla he

kız 80*80 yaptım..bu yükleme yerindeli 640ımı seçeyim.image hostmu ne orası kaç olcek??
valla sen nasıl yaptın ben anlamadım benim yaptıklarım öyle görünmüyo:uhm:
rica ederim cnm biraz zahmetli bi iş ama denemeye değer
bit gibi oldu cidden..zaten zor gözükğyodu.neden böyle yükleyemiyorum anlamadım vallaa:1no2:

bide paintten dene
tüm programlardan donatılara gel painti aç
dosyaya tıkla remi bul seç

sonra resim yazan yere gel
uzat eğ var
oraya gel
sayıları yatay 30 dikey 30 yap bide bunu dene

çok teşk.hayatım.uygulayayım cnm umarım faydasını görürüm.Ki gören ark.var herhalde.:asigim:

gerçekten silik ama var canım olmasa 2 sinde de aynı şey olmazdı herhalde
bence erken diye silik çıkıyo olabilir neyse kan testini de ol da inşallah güzel haberi tam anlamıyla alırız ozaman Şeniz

tamam tatlım şimdi gördüm seninde yazdığını...evt hayatım kana baktırayım engüzeli..
sağolun kızlar yorumlarınız için can yoldaşlarımmm benimm:lepi:

vallamı kızz))) bende aynen şeşbeş sabahtan beri bakıp bakıp duruyorum ..mikroskopik inceleme yapıom sankim)))))
sağolun yorumlar için canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…