başla kıs tabiki bırakılırmı ben böğün başlıycam inşallah hihoyyytvildoşum geçenlerde adt bitiminde sormuştum bu soğan kürünü sana sende heemen başla demiştin ben başlamıştım ama sabahları unuttum içmeyi oyüzden bıraktım şimdi adet olmaya onbeş gün faalan var başlasam işe yararmı?
saol cnm inşallah soğanda destekleyici umudum var bu aydan bakalım süprizzzzzÇOK SEVİNDİM CANIM UMARIM YAKIN ZAMANDADA BEBİŞ GELİR ŞEKERCİM :CüvCüv:
nedenki olamıyormuydun
nilüfer var gibime geldi pek net değil ama
sende çok küçültmüşsün yavv ben burnumun ucunu görmüyom sende bit kadar etmişsin ecik büyük koysaydınya
nilüfercim çok silik gözüküyor inşallah bebişin sana tutunmuşturdur yapcem şimdi ..kız dikkatli bakın
yorma kendini bunla canım ya kanda baktır
rice ederim canımyerimsenibenbende arıyordum bilgii teşekkürler haaytım cevabın içinkaydirigubbakcemile2
hg canımcımselam kızlar ben geldimmmmmmmmm
nilüfercim çok silik gözüküyor inşallah bebişin sana tutunmuştur
selam kızlar ben geldimmmmmmmmm
kanı bir önce yaptır o zaman ki sende ona göre hareket edersin dimi peki geçmişmiydi günün geçmişi okuyamadımdavallamı))) tamam canımcım en kısa zamanda kana gidicem..
hoşgeldin canım Şenizselam kızlar ben geldimmmmmmmmm
valla sen nasıl yaptın ben anlamadım benim yaptıklarım öyle görünmüyo:uhm:kız 80*80 yaptım..bu yükleme yerindeli 640ımı seçeyim.image hostmu ne orası kaç olcek??
rica ederim cnm biraz zahmetli bi iş ama denemeye değersağol vildan
bit gibi oldu cidden..zaten zor gözükğyodu.neden böyle yükleyemiyorum anlamadım vallaa:1no2:
rice ederim canımyerimseniben
başlangıç kürü 15 gün
sonra son adet gününü baz alarak biradaki adetine 10 gün kala 10 şeklinde 4 ay falan devam ediyorsun arkasından incir kürüne devam edebilirsin
ayrıca bu kürü yaparken adet olabilirmişsin eğer olursan bozmadan devam edebilirsin canım :içelim:
gerçekten silik ama var canım olmasa 2 sinde de aynı şey olmazdı herhalde
bence erken diye silik çıkıyo olabilir neyse kan testini de ol da inşallah güzel haberi tam anlamıyla alırız ozaman Şeniz
kaç gün yapcaz kürü vildan
kız nilüfer silik bir şey görünüyor ama anam bebiş olabilir bu kız gözler şeşbeş oldu valla he bilgisayara kaydettim büyüttümde büyüttüm silikliğin bir şey görünüyor can cağızım valla he
kaydirigubbakcemile3hg canımcım
kaydirigubbakcemile3hoş geldin canıım
kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?