tamam tatlım şimdi gördüm seninde yazdığını...evt hayatım kana baktırayım engüzeli..
sağolun kızlar yorumlarınız için can yoldaşlarımmm benimm:lepi:
ben kendi adıma iyiym sen nasılsınkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hb.....
canlarım nasılsınız keyifler nasılkaydirigubbakcemile3
inşallah canım hemde baya var kaydirigubbakcemile5çok teşk.hayatım.uygulayayım cnm umarım faydasını görürüm.Ki gören ark.var herhalde.:asigim:
hayırlısı olsun canım hemen baktır vallatamam tatlım şimdi gördüm seninde yazdığını...evt hayatım kana baktırayım engüzeli..
sağolun kızlar yorumlarınız için can yoldaşlarımmm benimm:lepi:
keyifler güzel canım sen nasılsın :1hug:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hb.....
canlarım nasılsınız keyifler nasılkaydirigubbakcemile3
hb....caanımmmmrüfüşüm hoşgeldin cnm
oldunmu gıı adet?diloş ben adet oldumya bugün başlayımmı soğana kı
aramaya eriniyom sen söyle :roflol:
ben kendi adıma iyiym sen nasılsın
inşallah canım hemde baya var kaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun canım hemen baktır valla
keyifler güzel canım sen nasılsın :1hug:
Canım ben sitesinde okudum ona sorular sormuşlar bu kürler hakkındadiloş ben adet oldumya bugün başlayımmı soğana kı
aramaya eriniyom sen söyle :roflol:
hay hay tarifini bidaha alıyımda sırnaşık şeyvildan tembellik yapma soğanları soğmaya başla
hb....caanımmmm
oldunmu gıı adet?
vildan tembellik yapma soğanları soğmaya başla
Canım ben sitesinde okudum ona sorular sormuşlar bu kürler hakkında
oda başlangıç kürünün nezaman olduğu farketmez yazmış hatta adet söktürücü etkisi olduğu için bunu yaparken adet olabilirsiniz adetliyken kullanmanızda da sakınca yok küre devam edin yazmış tatlım buda başlayabilirsin demek oluyo herhalde yinede sen bilirsin
ay kızlar hava simsiyah oldu gök gürüldüyo acayip yağmur yağıyo KORKTUM
Kanama hala devam ediyo canım hala doktora gitmedim bağane gitmicem işte inat ediyom naniknanikiyiyim dilnurcum sen naslsın
son durum ne:uhm:
korkudan geldi yanidelikafaduldenhay hay tarifini bidaha alıyımda sırnaşık şey
hee hemde tam muayene için soyunurken bi baktım leke gelmiş dr söyledim tırstı benden olursun tabi dedisırnaşık şeysırnaşık şey
sorma valla burdada bir yagdıki seller gibi bende ıslandım bi güzel 2 saat önce yeni yeni kendime geldimay kızlar hava simsiyah oldu gök gürüldüyo acayip yağmur yağıyo KORKTUM
soganlar senmi utansın kısutanıyolar soğanlar kabuklu kaynatsam olmaz hemi:roflol::roflol:
kaç gün geçmişti hayatım.benimd 3 ay önce silik bi çizgi çıkmıştı ama malesef kanda bişiy çıkmadı.seni de üzmek istemem tabi ama en garantilisi kan testi hayatım idrar testleri yanıltabiliyor.Umarım güzellllllllll haberini alırız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?