bebekler üzerine kızlar bebişimiz yok ama sonuçta öğrenmemiz gereken bir şey ben birde bebişim olursa tabi eve klasik müzik almayı düşünüyorum arada bebişime dinletmek istiyorum o bana huzur veriyor ve çoğu yerde okudum böyle şeyler anne karnında iken bile bebişe etkisi çok büyükmüş
slm kızlar nasılsınız bayadır yoktum neler oldu kımler hamıle kaldı son gelişmeler neler
ben arada dinliyorum evde insan huzur buluyor umarım bu dediğimi yapabilirim .evet cnm onu bende duymuştum.
slm kızlar nasılsınız bayadır yoktum neler oldu kımler hamıle kaldı son gelişmeler neler
günaydın kızlar
günaydın şekercim bugün burası çok durgun ya anam nazarmı değdi anlamadım gitti valla :CüvCüv:senağlama
escales cnmm işe başladım ya onla ugrastım cok şükür başladım.işte ev iş derken tam alışamadım.anam kız nülüde hamiş yaa tek ben kalıcam valla :))bu ay berekeltı anacım galıba.benim sansım azaldı cnmmm iş cok yoruyor bakalım hayrlısı bu ay olamam zaten ıstdan yenı geldım adete 1haftam var yaram vardıya ılac kullanmıştım hasta olayım doktora gidicem gecmişmi dıye
hb sekerkız sen yenımısın cnm nbr
ewt kız durgunuz bugün kız ben adet oldum sabah bu ayda tutturamadık yhaa
aman esca boşver acelemiz yok bacım.valla olsada ben bakamam ailemd eburda değil olsada dert benım kısacası:))hakkımızda hayırlısı hiç olmaya bişeyımız yok çok şükür herseyın bası saglık.seker kız sen nekadarlık evlisin
canım bu dediğin incir kürü nilüfer uyguluyor bende regli olduktan sonra uygulamaya başluycam birde adaçayı dedi adetten sonra 10 gün boyunca içmiş bende yapmayı düşünüyorum cancağızımkızlar bıyerde okudum 4 senedır hamıle kalamıyormuş tedvı goruyormuş1 aylık ara vermışler tedavıye dınlenme surecın hamıle kalmış bu kuru uygulamış belkı gormuşsunuzdur ama
kızlar tarif şu:
akşamları 5-6 tane inciri 2 bardak suda 5 dk kaynatıyor.soğuyana kadar bekliyordu.akşamları yemekten önce bir bardak.sabhta kahvaltıdan önce bir bardak.soğumadan süzmeyin.büyükliüğüne göre 7-8 tanede koyabilirsiniz.21 gün bunu uygulayıp 7 gün dinleniyor.adet bitiminden başlıyordu.
eşi içinde her akşamları 1 bardak olcak kadar suda 5-6 keçiboynuzunu ufak parçalara ayırıp 3 dk kaynatıyordu soğuyunca süzüp gece yatmadan içiyordu.. oda 3 ay aralıksız devam etti
ve mucizemiz geldi.
rabbim tüm isteyen arkadaşlarımın bebiş haberlerini burda duymayı nasip etsin..
ibrahim saraçoğlunun önerdiği kür arkadaşlar...
hoşgeldin aramıza canım sen ne kadarlık evlisin caanım ve ne zamandan beri istiyorsun bebiş şekercim:CüvCüv::Saruboceq:bende hamile kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?